Adopcia vo vyššom veku: Aké máte skúsenosti?
Ahojte, je tu niekto so skúsenosťami s adopciou vo vyššom veku? aká je šanca? mám 46 r. a priateľ 48 r. Manželstvo plánujeme uzavrieť čím skôr. Ďakujem za rady😉
My sme dostali novorodenca keď som mala 40 a teraz druhého, keď som mala 44. Ale teda je rozdieĺ ísť do adopcie v takom veku a dostať sa v poradovníku na rad v takom veku.
Kľudne mi napíšte mám babatko v pestúnskej starostlivosti s perspektívou adopcie a mám po 50,tke ,Som bez parnera
@mindset ahoj, ja som mala 44 rokov, manžel vyše 55, keď sme adoptovali 5m chlapčeka. Tiež sme kvôli veku mali do 8 rokov požiadavku, ale sami nám ponúkli babo, do 3 týždňov sme ho mali doma a už ma 7 rokov❤️. Ľutujem, že sme to neurobili skôr, my sme čakali v poradovniku 5 rokov.
Zatiaľ to zvládame, syn je kôpka energie a niekedy je toho dosť, ale aspoň máme viac trpezlivosti a času. Milujeme ho neskutocne.
Nieje to asi ideálne, niekedy sa bojím, čo bude, keď ochorieme, zomrieme, a pod., sle to sa deje aj mladším ľuďom. Kazdy ma svoj osud a my sa snažíme mu dat čo najšťastnejší život.

@lilyianka bežné dávajú novorodencov aj po 40 zle. Zas 40 nieje taký vysoký vek na bábätko.
Aj v 45 dajú novorodenca.
Samozrejme je rozdiel v 45 ešte len žiadať o adopciu.