Aky je váš názor na vynosenie dieťaťa inou ženou?
Ahojte !
Zaujima ma, aky mate nazor na to, ked zena alebo muz je neplodna/y, a rozhodnu sa, ze dieta im vynosi ina mama, samozrejme za peniaze. Ja osobne neviem ako sa mam k tomu stavat, da sa povedat, ze nemam na to nazor. Vyjadrite sa ..
@bona_dea @marusia12 tak takéto nepríjemne a uštipačne ženy som uz dávno "nevidela" . Normálne sa mi obracia žalúdok ked čítam vaše príspevky . Nejde ani tak o vaše názory , tie si majme vsetky aké chceme, sle o vaše posmešne vyjadrovanie a zosmiešňovanie ostatných žien , ktoré d vami nesúhlasia . .. otrasne .
nikoho tak neirituje to vyjadrenie,ze ta chudobna zena to dieta ,,vynosi"?...nieco ako:vsak to nie je clovek,len hovoriaca maternica pre nasu modlu...za moj nie az tak dlhy zivot sa stalo zrazu normalne,ze kazdy druhy par je neplodny,nieco,co sa povazovalo za vykoristovanie je teraz uz normalne,vsak ta chudina dostane prachy...to,co ludom chyba,je zmierenie sa..pretoze na jednej strane hlasaju ako maju na vsetko pravo a na druhej strane si platia drahe kurzy o tom ako prijat seba a svoj zivot ...zase len to sebecke,ja ja ja chcem...lebo moje geny si zasluzia sirit sa a bodka.... je len par pripadov,ked to spravi zo srdca niekto pre niekoho blizkeho-inak je to len kseft na ukor ludi v tazkej situacii ci s minimalnou inteligenciou
Tak to určite nie
dobrí večer chceli bi sme sa opýtať z manželom lebo sa nám nedarí otehotnieť lebo neudrdzim plot dieťaťa hľadáme náhradnú mamičku neviete mi poradiť ďakujem

@janula90 jo ,jo 😀