icon

Chcem si adoptovať dieťa, ale som single kočka. Ako postupovať?

leilinka
8. sep 2013

Ahojte som single dievca takyto zivot mi vyhovuje som sebestacna, teda byvam sama v byte mam auto, a zijem v takych pomeroch kedy nemusim pracovat kedze to nepotrebujem zabezpecena som./teda krpec by mal kde byvat mal co jest co si obliekat vsetko ako ma byt, len stym rozdielom, ze eura mi nechodi zo zamestnania... Mam dokoncenu vysoku skolu jednu z najlepsich.Velmi by som si chcela adoptovat dietatko, kludne aj vacsie ako tak t citam vacsinou kazdy chce miminko. ale to uz som mim o.

Chcem sa inforomovat ci bude prekazka pre mna ak som teda dobrovolne nezametnana ? ale peniaze mam... neviem ako to lepsie opisat alebo bude lepsie ked sa niekede zamestnam? koli papierom na upsvar ? nechcem to pokazit hned od zaciatku 🙂

Ak sa to tu uz niekde rozoberalo, ospravedlnujem sa.

Dakujem za kazdu radu 🙂

Pekny den

monika15
8. sep 2013

Hmmmm nie v zlom ale si si ista ze to dieta chces? chces ho mat na lasku ci na hranie ci na ukazovanie?
Si nejako moc zabezpecnea na tvoj mlady vek ;););)

carodejnica
8. sep 2013

Moja kamoška bude mať single bábo z domova, bude to rómske dievčatko teraz v oktobri, robí na živnosť je na voľnej nohe, myslím že je to možné. Musíš byť však pevne rozhodnutá, dieťa nie je hračka. U nej to rozhodovanie trvalo 10 rokov. 😵

johnny_knoxville
8. sep 2013

urob si vlastne.je to o mnoho lepsie ako si zohnat dieta.ked mas vsak niejake zdravotne problemy preco nemozes mat tak chapem.
alebo si najdi rozvedeneho s detmi aj tak sa da.alebo kup si kvet ked ti vydrzi rok potom si kup psa a ked ti ten pes bude zit tak potom mozes aj dieta hehehe

henikav
8. sep 2013

Podla mna: nemusis sa zamestnat, staci ak vies preukazat ze sa naozaj vies o dietatko postarat. Pocitaj s tym ze budu preverovat odkial peniazky mas a ci je to stabilny prijem penazi

anatalia77
8. sep 2013

šla by som jednoznačne do vlastného dieťata ak je to možné a adopcia len ak sa inak nedá

leilinka2
8. sep 2013

Ahoj, kedze mi nejde viac krat priespievat musim to obist takto : 1. Viem že dieta nieje hracka a ze je to na celý život, nie som zaiden rozmaznany fracek co nema co so zivotom.

2. Psa mam a žije 🙂 uspešne zdravo a dosť dlho 🙂)) / na kvety som alergicka/
3. Zo ZDovodov nemožem mať vlastne deti, viem to už 5 rokov a 5 rokov nad tým uvažujem riešim to.
4. Moc zabezpecena na svoj vek ? Nechapem co to ma s temou spolocne, ja som to uviedla len koli tomu aby bolo jasne na co sa pýtam nie aby som sa predvadzala...
......... 😝

cairka
8. sep 2013

Jasné, že sa to dá. Poď k nám do témy https://www.modrykonik.sk/forum/adopcia-a-nahradna-rodina/adopcia-aka-bola-vasa-cesta-k-dietatku/ , nech si nemusíš robiť 20 nickov 😉 😀

cicimotinka
8. sep 2013

...dohodnime sa 😀 😀 😀 ... ja mám 2 adopčiatka... poradím Ti, ako to vybaviť... a Ty mi poradíš, ako byť zabezpečená bez zamestnania 😎 ... lebo toto sa mi zatiaľ nepodarilo 😢 ... dačo robím blbo 😝 😝 😝 ... ale ako písala @cairka v tej skupine Ti poradia viac ako pri tejto otázke... tu len rýpu... 😉

maznacik007
8. sep 2013

to nie je prekazka, sice k ziadosti sa doklada potvrdenie o prijme za poslednych 12 mesiacov, ale da sa to kludne nahradit aj inak ... to neni problem ... budes dokladat aj LV k bytu a tak ...
pridaj sa do skupin ako ti uz kocky napisali ... nech si to zacnes cim skor vybavovat...

rio68
8. sep 2013

Ahoj. Ide to aj ja som single a mamm uz 4 roky moje krasne dievcatko. S tym zamestnanim neviem, ja som tiez v tom case robila v Rakusku bez papierov, ale fiktivne som sa zamestnala na Sk. Ak budes chciet pokecat ozvi sa. Alena

lukaskam
8. sep 2013

K otázke ti neviem poradiť nemám takú skúsenosť ale každopádne držím palce nech sa to podarí a tie nepríjemné príspevky neber vôbec do úvahy to vieš vlastnosť väčšiny slovákov závisť. Určite sa pridaj do skupiny tam ti mamičky lepšie poradia a snáď budú mať aj viac pochopenia keďže si niečím podobným prešli 😉

luci78p
8. sep 2013

@johnny_knoxville treba čítať a potom komentovať, načo sa vyjadrovať keď ani neviem k čomu??? kočka písala že nemôže mať deti a psa má 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tuli12
11. nov 2017

@leilinka2 ahoj leili, si mi moc moc sympaticka. Rada by som si pisala. Mozno aj mimo web

tuli12
11. nov 2017

@leilinka
Ako si dopadla, mam dost podobny problem, ale som starsia...