Čo by ste kúpili staršej sestre adoptovaných dvojčiat?
Ahoj, čo by ste kúpili najstaršej sestre kt. Ostala v DD. Mam doma jej bratov dvojčatá. Má 14r.Majú rovnakého otca.Chce sa s nimi stretnúť a my sme samozrejme za. Keď sme ju 1xvideli kúpila som jej dáku kozmetiku a prívesok na kľúče. Teraz ju chceme zobrať na výlet, keďže sa chce stretnúť s dvojickami.No chcem jej aj niečo kúpiť, čo by ste kúpili vy?Rozmýšľam že ju zoberieme do obchodu nech si vyberie čo potrebujete. CČi
ja som takto chodila do DeD za maminou D ktoreho sme si vzali ona ho porodila mladulinka par dni po 15 nastke a nosila som jej kozmetiku tomu sa vzdy tesila plus nejake pera zosity a pod a pripdne tricko ale to skor ju zober nech si vyberie ked sa ona nedavno stala znovu mamou tak veci pre babo kocik sme kupili
@adalmba myslím, že to dievča sa poteší comukolvek.Tiez by som ju vzala a nech si vyberie sama, možno k tomu nejaku voňavku z DM, pekne šľapky na leto, knižku, slúchadlá na uši neviem koľko chces investovat..jej mama nebude od nej vedieť, že ide s Vami na výlet?je mi do plaču, že majú 11 deti ešte aj dvojčatá a mama ju tak blokuje.Kde je spravodlivosť koľko ľudí chce mať deti.
V DM majú nálepky na nechty, pekne čelenky nevedela by som čo skôr vybrať.
@takacovama na to by som sa nespoliehala môže to spraviť veľa problémov.Bude sa chcieť mame zavďačiť či povedať tajomstvo ......
@sendricka ďakujeme, na biele zdravé dieťa do 1 roka sa čaká 5,6 rokov. Ja som mala deti za 2 týždne v pestúnskej starostlivosti, síce sú uvádzané ako jemné etnikum no sú biele. A časom si ich môžme adoptovať. Všetky 3-4. Podľa toho koľko porodí. Nám sa to 7,8 rokov nedarilo, ani 3x umelé. A nelutujeme milujeme ich nadovšetko.

@adalmba ahoj. mozno jej aj kuo zaujimavu knizku nejaku motivacnu a daj jej tam venovanie od dvojciat. nejaka literatura co by ju mohla zaujat. a mozno ju vezmi na nechty/na pedikuru. to by sa jej tiez mohlo pacit. pripadne kuo hru ktoru si vedia zahrat ako surodenci spolu. nie je to lahka situacia drzim vam palce