Čo by ste kúpili staršej sestre adoptovaných dvojčiat?
Ahoj, čo by ste kúpili najstaršej sestre kt. Ostala v DD. Mam doma jej bratov dvojčatá. Má 14r.Majú rovnakého otca.Chce sa s nimi stretnúť a my sme samozrejme za. Keď sme ju 1xvideli kúpila som jej dáku kozmetiku a prívesok na kľúče. Teraz ju chceme zobrať na výlet, keďže sa chce stretnúť s dvojickami.No chcem jej aj niečo kúpiť, čo by ste kúpili vy?Rozmýšľam že ju zoberieme do obchodu nech si vyberie čo potrebujete. CČi
ja som takto chodila do DeD za maminou D ktoreho sme si vzali ona ho porodila mladulinka par dni po 15 nastke a nosila som jej kozmetiku tomu sa vzdy tesila plus nejake pera zosity a pod a pripdne tricko ale to skor ju zober nech si vyberie ked sa ona nedavno stala znovu mamou tak veci pre babo kocik sme kupili
@loginexistuje ďakujem ❤️
@adalmba myslím, že to dievča sa poteší comukolvek.Tiez by som ju vzala a nech si vyberie sama, možno k tomu nejaku voňavku z DM, pekne šľapky na leto, knižku, slúchadlá na uši neviem koľko chces investovat..jej mama nebude od nej vedieť, že ide s Vami na výlet?je mi do plaču, že majú 11 deti ešte aj dvojčatá a mama ju tak blokuje.Kde je spravodlivosť koľko ľudí chce mať deti.
V DM majú nálepky na nechty, pekne čelenky nevedela by som čo skôr vybrať.
@takacovama na to by som sa nespoliehala môže to spraviť veľa problémov.Bude sa chcieť mame zavďačiť či povedať tajomstvo ......
Mozno by si ju mohla zobrat ku kadernicke...to taketo kocky maju rady
@sendricka ďakujeme, na biele zdravé dieťa do 1 roka sa čaká 5,6 rokov. Ja som mala deti za 2 týždne v pestúnskej starostlivosti, síce sú uvádzané ako jemné etnikum no sú biele. A časom si ich môžme adoptovať. Všetky 3-4. Podľa toho koľko porodí. Nám sa to 7,8 rokov nedarilo, ani 3x umelé. A nelutujeme milujeme ich nadovšetko.

@adalmba ahoj. mozno jej aj kuo zaujimavu knizku nejaku motivacnu a daj jej tam venovanie od dvojciat. nejaka literatura co by ju mohla zaujat. a mozno ju vezmi na nechty/na pedikuru. to by sa jej tiez mohlo pacit. pripadne kuo hru ktoru si vedia zahrat ako surodenci spolu. nie je to lahka situacia drzim vam palce