Hľadám náhradnú matku
Ahojte baby vedel by mi niekto poradit ako by som sa dostala ku zenicke kt je ochotna vynosiť babo a darovat vajicko ?
Dúfam, že administrátor takúto nelegálnu "komerciu" (akú tu ponúka yana) rýchlo zarazí!!! A vlákno prečistí ...
Ahojte baby neviem si predstavit, ze by som niekomu vynosila dieta, porodila a potom ho odovzdala jeho rodicom. Ved materinsky pud nepusti...
@1babo1 Ahoj, tak v ČR sa tieto veci robia, dosť často a už aj lekári o tom vedia, tvária sa že nevidia a nepočujú. Koniec koncov je to o tých 3 ľuďoch. Úprimne ak má žena vaječníky, vajíčka a problém je v maternici tak náhradná matka je pre nich jediná záchrana. Zamerala by som sa v Tvojom prípade na ČR, nie je to legálne deje sa to tam však často. Držím palce, je to drahé, trošku boj ale robí sa to a robiť sa to žiaľ bude
@berilka Deje sa to bežne vo svete to o čom tu čítaš a tak veľmi odsudzuješ, neviem čo Ti je na tom divné.
@nycanka Ale pustí veľmi by si sa divila, robím v pôrodnici a vidím, že x žien by titul matka ani nemali mať.
Za 4 mesiace 5 detí na adopciu, jedného sa matka vzdala v deň odchodu z pôrodnice
@niki101988 tak toto ja nikdy nepochopim...to musi byt aka zivotna kriza, ze sa niekto vzda babetka malinkeho, bezbranneho. Radsej sa ho vzdat v prvom trimestri.
@niki101988 treba si ale zmerat IQ tych zien, pripadne farbu pleti a je jasne co je to za "material". Potom si take dieta niekto adoptuje a DNA po biorodicoch sa prejavi az po rokoch....samozrejme tie deti za to nemozu. Ale prave preto neodsudzujem ludi ktori chcu mat svoje vlastne deti a ak je to medicinsky mozne tak vyuziju vsetky moznosti.
@niki101988 áno, vo svete sa bežne deje veľa vecí, len nie všetky sú na Slovensku legálne. 😉 Keby k tomu čo Ty obhajuješ, u nás došlo - tak je to klasifikované ako trestný čin. Napokon, aby sme sa nedostali do takej roviny ako je obchod s orgánmi.

@cenculinka Ja som písala, čo by sa mohlo diať na klinike a na klinike pracujú s materiálom, ktorý tam odoberú. Teda jedine, že manžel príde s tou matkou a budú sa zaľúbene tváriť, že chcú bábatko. Lenže ani to nepôjde tak ľahko, iste sa budú robiť testy, že prečo chcú umelo a teda budú testovať, prečo sa nepodarilo prirodzene. V našej legislatíve to proste nejde umelo, iba prirodzene, teda jej manžel sa musí vyspať s tou matkou. Ale to už nie je vajíčko jeho manželky. Chápem pointu, vezmú vajíčko manželky, spermie od manžela, lekári to spoja a vložia do tela náhradnej matky. Legislatíva za matku považuje ženu, čo dieťa porodila. Preto som spomenula, že nie definované kto je matka, či tá čo porodila, či tá, čo dala vajíčko. Ja som len chcela popísať situáciu, že u nás sa bábatká neskladajú a nedávajú hocikomu do maternice (voľne napísané). Nebolo to priamo na konkrétnu babu, čo zháňa náhradnú matku.
Ale ak si predstavím tú situáciu, že by sme boli v Brne a tam si z katalógu vyberáme maminu, určite podstúpi zdravotné testy, ohľadom krvi, genetiky, imunity. V medicíne sa ľudovo hovorí, že niektoré "organizmy" si nevoňajú a preto daný muž s danou ženou nemôžu mať deti, ale ak sú osve a potom majú iných partnerov, ľaľa, obaja majú potomkov.