icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

natia
17. apr 2010

Nezabúdaj Yukki na staré známe - výnimka potvrdzuje pravidlo 😉

dioliana1
17. apr 2010

lenkove ok ja v tom expert 😀

najjulinka
autor
17. apr 2010

Dobrúúúú noooooc...

dioliana1
17. apr 2010

aby som nezabudla pestun má nárok aj na rodinne prídavky a danový bonus

ralanka
18. apr 2010

Dobré a krásne ránko všetkým 🙂

MIXKA špeciálne pre teba 😉 všetučko najlepšie k tvojim narodeninkám nech sa ti splnia tvoje priania,lásku a rodinnú pohodu želá celá naša rodinka špeciálne Matúško cmuk 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

najjulinka
autor
18. apr 2010

Dobre rano. Mixke všetko naj.

natia
18. apr 2010

No ja mám ráno... už som vydrhla celú chladničku, lebo ako som išla ráno vyťahovať z nej veci k vareniu, tak som zistila, že banánový džús tečie proste všade... vajíčka celú noc v banánovej marináde...no proste fasa...

zuzubabo
18. apr 2010

dioliana ďakujem 🙂 🙂 🙂

natia
18. apr 2010

Tak obed hotový, koláč v trúbe, som ju raz šikovná baba 😀 😝
Juli pozdrav mamu a že raz na ten paprikáš prííídem 🙂 😅

zuzubabo
18. apr 2010

natia tak to si šikulka.
my ideme na obed k babke, tak mám o varenie vystarané 🙂 🙂 🙂 a odtiaľ na nákup do Žiliny.

natia
18. apr 2010

ja viem, že som 😀 tak my si varíme tak, aby sme mali aj na pondelok do práce... a v týždni tiež varím.. ja to rada 🙂 u nás väčšinou tak, že my pozývame na obed... dnes výnimočne bez hostí 😉

cairka
18. apr 2010

ahojte.
mixka, všetko najlepšie k osemnástinám 😉 🙂
natia, ty si fakt nejak rýchla, mne ešte sa dovára kapusta, ale už finišujem 😅 😝

yukki
18. apr 2010

Mixka všetko najlepšie k narodeninám!
Aj ja som šikovná, dve unavené najedené nezranené šelmy spia a ja ešte stojím na nohách!

marketka1
18. apr 2010

ahojte mixka všetko najlepšie 😵 😵 😵

zuzubabo
18. apr 2010

mata2 - pekný článok, mám veľmi rada takéto čítanie 🙂 .

lenkove
18. apr 2010

Aj od nas vsetko naj Mixke!!
a na mna nemate, my sme mali nedopecene maso o pol tretej 😀 prvy chod bol pre batolata o jednej 😉 na, nesciham, ne?

mayap
18. apr 2010

lenkove,
batola je dôležitejšie, no nie? vy môžete žužlať aj suchú kôrku a prežijete. batola je vo vývoji.... 😉

najjulinka
autor
19. apr 2010

Dobre ranko........ U nas pod mrakom, ale neprši...

martina_maxian
19. apr 2010

Dobré ránko,,, a u nás nie je ani obláčika, tak myslím, že dnes bude pekne... 🙂 🙂 🙂 🙂

natia
19. apr 2010

Dobré ránko, u nás slnko, ale myslím, že bude pršať 😉 😨

saskah7
19. apr 2010

dobre rano... ja ked tu zasa nie som cely vikend, tak len prvu polhodinu vas citam 😀
a som premeskala 1000cku, nuz co, aspon ste vy mali adrenalin 😀 😝
meteo-okienko: aj u nas pod mrakom, celkom chladno... ale tie vtaciky ako vyspevuju... to je parada 😅
idem este citam aj medzi riadkami, tak zatial.... 😅

yukki
19. apr 2010

Tu leje-pokiaľ ja viem tak od piatej, ale pravdepodobne už aj v noci muselo. a leje a leje furt a ja zháňam odvoz...musíme ísť odviezť malú nazad do........ ☹ 😢 ☹ 😢 ináč som chodila vlakom a potom pol hoďku pešo v sedaške....

marketka1
19. apr 2010

dobré ránko u nás kropí 😒
saskah to nám tu robia naschvál že píšu o dušu a potom sa z toho vysomár kto čo 😕

natia
19. apr 2010

ježiš Yukki kebyže ste zbližša (divné slovo), tak idem hneď pre vás...

misi33
19. apr 2010

mixka pripajam sa ku gratulaciam 🙂 🙂 🙂 🙂
dnes rano som bola cvicit s malym na rehabilitacii lebo zaostavame,nesedime,neplazime ☹ ☹
ale zvladli sme to celkom dobre az na moje vstavanie,uz som si odvykla vstavat 5,30 hod 😀 😀 budeme chodit teraz dva tyzdne v kuse a potom mame kontrolu

dioliana1
19. apr 2010

misi neboj to rýchlo dobehne 😉

najjulinka
autor
19. apr 2010

misi a kolko ma maly????

misi33
19. apr 2010

malicky ma 6,5 mesiaca (3 tyzdne predcasne narodeny)

dnes vecer pred kupanim sa prvy krat otocil z bruska na chrbat, z chrbata na brusko sa otaca uz dva tyzdne
inak je to tak zlate ako to robi 🙂 cely sa akokeby rozhupe a uz je zrazu otoceny 🙂 🙂 🙂

on by to dobehol podla mna aj bez cvicenia , ale myslim,ze to cvicenie mu zase neuskodi , skor naopak 😀 🙂 🙂

saskah7
19. apr 2010

misi, ale ved 6,5mes. babo este nesedi samo... a ani by podlozene sediet nemalo... az ked sa samo od seba posadi, a to je az okolo 8.-9.mesiaca... to mam mudrosti este od cias, kedy som s najstarsim chodila na rehabku... otacat z chrbata na brusko najskor od 4,5-5.mesiaca... no a plazenie si nepamatam presne... tak myslim, ze to zaostavanie nebude take hrozne... 😉