Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
včera som bola poobede s mm na vybavovačkách v meste, neodolali sme a kúpili bundičku a Palček má strašne rád knižky, no a keďže ja skôr tie klasické tak sme kúpili ŽABIATKO od Podjavorinskej, MôJ MACÍK od Rázusovej-Martákovej a o jeho menovcovi - O PALČEKOVI 🙂.
@bendy25 , v stredu sme mali predosv. sud, tak cakame na pravoplatnost. A tesime sa na april, kedy budeme mat k osvojeniu. Tiez sa tesim na vikend, ideme z Navratu na vikend.pobyt do Sulova. Som zvedava, este som na takom nebola. Ide este niekto z fora (okrem c... 😉 )? A ty mas co nove? 🙂
@zuzubabo , pekne knizky ste kupili 🙂 . uz aby si ich malemu citala... 🙂
Dobré ránko! Tak dnes som zoškrabovala z okien auta námrazu ... Veru, veru, uz sa blíži zzzzzimaaaa ...
ahojte kocky, poradite mi ako to vsetko prebieha, okolo adopcie babatka, ale prosim vas ziadne zakony tak podla vas 🙂 dakujem vam
@bosorka257 asi som Ťa vystrašila 😕 ale nie nie je to až také komplikované bola si už na UPSVaRe? odkiaľ si z ktorého kraja?
ahoj, bola som uz na urade, papiere uz mame doma, len neviem ako to vsetko spravne popisat v ziadosti a tak

oki idem si to pustit