icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

zicon
15. júl 2009

No teraz sme zacali z budovanim Kubovej izbycky, velmi sa vytesujeme

yukki
15. júl 2009

Dio je:aj Kika tak vyrástla...z nejakých 74 na 89...za rok! A to ešte prvé dva tri mesiace veľmi nerástla!

cairka
15. júl 2009

zicon, aby nám skôr zadnicu neotrčili miesto sklonenia 😅

najjulinka
autor
15. júl 2009

dioliana je to podla veku... Od novorodenca po 1.narodeniny je podla cislovania oblecenicka 24 cm, ale je to ešte viac, lebo novorodencom sa kupuje 56ka a väčšinou maju menej cm... 😉 😀 Od prvého roku po druhý je to 12cm... a stale to klesa...
Ale... Ale vo všetkom je ale... nie sme všetci tabulkoví.. .deti, ktoré su v decakoch su nižšie, ale ked sa im dá šanca (dostanu sa do rodiny), tak to dobehnu 😉
Noa asamozrejme závisí na genoch, plnohodnotnej výžive, podmienkach, teplotnom pasme.... a na plno volovinách... 😉

mixka
15. júl 2009

za rok taky skok v raste ??? to kto bude kupovat oblecko mojim potvorkam ???

najjulinka
autor
15. júl 2009

😉 proste to zhrnie... dioliana , yukki, cairka.. .ste v norme... 😉 😀 😀 😀 To my sme mimo normy... ale ked som videla biomatku, tak sme ešte aj velkí.... 😀 😀 😀 geny našmu rastu určite nedoprajú 😀 😀 😀

mixka
15. júl 2009

nasa bio ma 150cm a baby nevypadaju zatial na to, ze by to zdedili 😀

laculik
15. júl 2009

ked sa o vyske bavime, tak lenkove mala vasa je veeeelmi vysoka! nasa bude mat 6 r. v novembri a meria 121 cm a je jednoznacne najvyssia z dievcat. Ved aj veci jej musim kvoli tomu o cislo vacsie kupovat. Akoze ma byt po kom, ja mam 176 a polovicka vyse 190 😉. A maly je maly neviem po kom 😀 😀 😀 , ma 86 cm.

zicon
15. júl 2009

Nas ma tiez mensi vzrast, ale zapasnicku postavu.

A tesim sa, seria Mamut z Ikei sa doplni o niekolko veci, buduci vikend malovanie a okna a bude to.

cairka
15. júl 2009

ja som tiež vždy bola najnižšia v triede, ale nie o veľa v prvých rokoch, až kolo 10 rokov sa ostatné baby ťahali dalej a ja už moc nie 😝 ale prerástla som moju mamu, asi o 3-4 cm 😝 😀 😀

cairka
15. júl 2009

zicon, závidím robenie izbičky 😅

laculik
15. júl 2009

ja som merala tolkoto uz aj na ZŠ v 8. triede! odvtedy som nenarastla, ak, tak max. 1 cm. Ale vtipne (pre spoluziaka asi moc nie) je, ze co mame taku fotku celotriednu, tak dievcata sedime v prvom rade na lavicke a chalani stoja za nami v druhom rade na lavicke, a ten co stoji za mnou ho nie je vidiet! cize ja som vyssia po sediacky ako on po stojacky! No a nedavno som ho stretla a teda nie je najnizsi....

laculik
15. júl 2009

mali sme tu burku aj s bleskami a hromami prave a maly sa zobudil, ze bojim, bojim! zlatusik. Tak som zasvietila odostrela zaluzie a vysvetlovala a pozerali sme von.... a ulozila do postele a za dve sekundy spal 🙂 .

mixka
15. júl 2009

kukam ale, ze manzela tu mam asi ja najvyssieho 😀

najjulinka
autor
15. júl 2009

laculik chalani možu rasť ešte aj po osemnástke 😉 Baby skor narastu do svojej dospelackej výšky ako cchalani 😉
Myslim moj bratranec patrí medzi exemplare čo vyrástol po 18ke ešte asi 1cm 😀 😀 😀 Ale do dvoch metrov to nedotiahol... Chýbajú mu 4cm. 😀 😀 😀

najjulinka
autor
15. júl 2009

ja mam maleho... no ale mne všetci chlapi pripadali takí malí... moj ocko bol nadpriemer.. a to som mala tak v oku... takže ja dobrovolne priznávam, že mám krpca za muža...

cairka
15. júl 2009

juli, môj bratranec šiel na vojnu ako malá guľa a vrátil sa po dvoch rokoch ako chudý dlháň 😀 a teda mal už 20, ked tak narástol . vraj tak isto sa vrátil aj jeho otec z vojny...

dioliana1
15. júl 2009

hm....zeby fotky........ 😵

yukki
15. júl 2009

Dio, obaja u teba opekneli, vyspeli. Krásne deti!

cairka
15. júl 2009

kika aká turistka 😵

dioliana1
15. júl 2009

tá tretia je dnešná, aj pred aj po obede ako žaby.... 😀 😀 😀 ani sa im nechcelo z vody 😀 😀

cairka
15. júl 2009

dio, strašne sú zlatí obaja 😵

mixka
15. júl 2009

jeeej dio, paradne deticky 😵

rita55
15. júl 2009

caute 🙂 vsetkym chorobkam skore uzdravenie 🙂 Noc bola celkom fajn kazde tri hodiny ako budicek,ale rano som uz nemala jedno miminko,ale dve 😀

mixka
15. júl 2009

rita, pekne brusko ma natalka, uplne ako moje dve zrutky 😀 😀 😀

mixka
15. júl 2009

a ta rybickova podprsenka je dokonala 😵

cairka
15. júl 2009

veru rita, super je natálka v tom bazéne 😵 a aké bikinky 😀 😀 😀

mixka
15. júl 2009

nie su to monokiny, ked to ma len jeden diel 😀 ???

cairka
15. júl 2009

jáj, no nevyznám sa tak 😅

rita55
15. júl 2009

gatuse zababrala od cokolady tak chodila bez 😀 dnes bol u nas den otvorenych dveri uz som sa nevedela dockat kedy bude vecer ☹ baby Petka ked sa napapa velmi grcka zakazdym ☹ mozno je to tym,ze to tak hlta ja neviem,zajtra dojde k nam doktorka tak sa popytam