Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...

•
17. júl 2009Mixka, vďaka. 😉 Ako Mixiatka-nejaké boli pochoreté, už lepšie?
0
Tak ja dopijam kavu, puding som zjedla.. .brutál hic, nemám chuť na normálne jedlo... :-p
ja počitam prachy, denniky robim a tak... joj inak s mužom musime oddelene robiž finančne denniky... A reku, že už sme sa zas fajne rozmáchli s prachami... a potom mi došlo, že ešte na mužove deti nedošli prachy... tak to potešilo, že ešte rezervu máme 😃 Dumam nad fusakmi... proste oranžové............ :-N 😃
no uvidime.. lebo už mam objednanu ohradku aj nosič na chrbát... a to ked zaučtujem, tak hned to bude tak ako som si myslela... proste minuté penež.. 😃 :-N
no uvidime.. lebo už mam objednanu ohradku aj nosič na chrbát... a to ked zaučtujem, tak hned to bude tak ako som si myslela... proste minuté penež.. 😃 :-N
Ja to v exceli robim.. .však mi to same zrata a hotovo... kde ručne... čo som sa...
jasne zicon.. .vsak to maš ako všade v praci... ja mám okrem profi ešte jednu prácu...
http://tvnoviny.sk/showbiz/bulvar/na-festivale-...
nebola tam dnes aj laculik?? :-o :-o :-o dufam ze su ok =-)
inac bola to tu katastrofa,bola som akurat z bubom v lidli,ked prisla ta smrst,buba som musela niest na rukach k autu,lebo by ho odfuklo 8-( ,smetne kose lietali a stromy boli ohnute az po zem....
nebola tam dnes aj laculik?? :-o :-o :-o dufam ze su ok =-)
inac bola to tu katastrofa,bola som akurat z bubom v lidli,ked prisla ta smrst,buba som musela niest na rukach k autu,lebo by ho odfuklo 8-( ,smetne kose lietali a stromy boli ohnute az po zem....
jáááj... tak moj brácha je asi na Pohode tiež.. lebo mi len došla SMS, že mam zavolať našim, že je OK, lebo je preťažená sieť a nevie sa dovolať domov.......... tak sa mi to dajak pospájalo....
Brutal, je mi do palcu, predychavam este teraz.... hodinu a pol pred tou katastrofou, sme stali este v tom stane!!!!!! ale akonahle sa zacalo zmrakat a fukat, tak sme masirovali do auta a domov. Osobne sa poznam s organizatorom a ludmi okolo toho, je mi fakt na nic.
Mali sme stastie.
Mali sme stastie.
jaj dik laculik, že si sa ozvala... som rozmyslala, že zavolam, ale reku asi Vas teraz otravuju o vela bližší ludia, či žijete, tak sa nepridám.....................
no je to na prd, aby Pohoda bola taka nepohodová :-| :-S |-|
no je to na prd, aby Pohoda bola taka nepohodová :-| :-S |-|
no vieš... po vojne každý generál... čo ti budem vravieť, že my počas tej víchrice čo v Tatrach kalamitu sposobila pred par rokmi, sme išli s kamoškou do Polska na otočku... ... tiež zážitok...
laculík,
aká som rada, že ste o.k....hneď ako som to čítala na nete som myslela na vás a spomenula si na svoj príspevok zo včera, ktorý som ti napísala...teraz vyznieva až trápne a je mi ľúto ako to všetko dopadlo |-|
aká som rada, že ste o.k....hneď ako som to čítala na nete som myslela na vás a spomenula si na svoj príspevok zo včera, ktorý som ti napísala...teraz vyznieva až trápne a je mi ľúto ako to všetko dopadlo |-|
aj ja lenuska... a moje pradlo, čo je na balkone sa už trasie strachom...
Začni písať odpoveď...

Odošli