Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
nam sa to nejak casto neprihodi a uz mame doma len podlahy, ktore sa daju umyt, tak mi to nevadi 😀 a to vyvetranie im urcite spravi dobre, ja byt zabalena v plienke, tak vrazdim 😀
baby
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nas synovec aj kakal na koberec, ked ho hresili, preco sa vycikal do gati 😉 Odvtedy si to uz nikto nedovolil 😉
magi super fotky 😵
aj ja som odfotila tie torty,ale este nemam stiahnute fotky z fotaku do pc 🙄
akurat som kukla magi fotky... som zvedava kolko my v Tatrach stihneme nafotiť..... už vidim ako sa s detmi na prvé poschodie budeme prevláčať.. pol dna to zabije... 😀 😀 😀 budeme radi, že sme vonku a nie to ešte fotiť... 😀 😀 😀
tu je veselo 😀 😀 veve sa tiež občas pritrafilo, lebo som ju dosť nechávala vetrať...ale aspoň nemala zaparený zadok 😝
No nejaká výpomoc tam bude... a aj jedna z tých dvoch čo kočikuju, tak snad dakto pomože.. .len nemožem si zblajznuť jednu dobrovolničku pre nas.. a my by sme vedeli vyťažiť aj 2 😅 😀 😀 😀 No a a plateu prac. silu nemáme... šetríme na auto... akurat dnes som pisala do nadacie jednej žiadosť o prispevok na skrine... 😅
naše zaparenú riťu nemaju... Lucka myslim mala minulý rok ao sa oteplilo na jar... inak celkom v pohode... a domča tiež tento rok na jar akokeby sa chystala zapariť riťku,a le skončilo to pri 2 takých potničkách, ktoré aj zmizli hned.... proste len jak sa oteplí, tak riťa nieked nestihne prepnuť na letný režim... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak to máš super, veve mala strašnú zapareninu, ked som ju brala z DD a doteraz je citlivá...a to miesto, kde mala takú vyžretú, má doteraz inej farby ako zbytok... 🤐
n z domova tobolo vslijaké.. kiko mal najhoršie.. a to mal aj u mna dlho... ale to bol problem s kakou a nie plienkami... jak sa vyriešil problem, ktorý sposoboval agresivnu kaku, tak bolo vsetko OK... ale on to mal desné.... a ked sa dokadil 2x po sebe, tak to vyzeralo ako keby celý život som ho nechavala v sračke.... no béééé....
dievčatá tiež ked boli mensie,ale teraz nie
ale je to neprijemne pre malé ricky ☹ ☹ ☹
Kika nemala ani raz zaparenú, ale zas už mala rokapol tak to už asi nemávajú deti, nie? Adi, zajtra! 😉
nastastie nase baby mali krasne prdelky, ziadne zapareniny nemali z dd, ale ked mali ovcie kiahne a vysoke horucky mali veru zaparenu ritku, ale ako klesli teploty tak sa to zas upravilo
adi, no v mt teraz zúria kiahne, tak som strašne zvedavá, či prežijeme september bez nich... či to nebude prvý darček v škôlke...
ako po popáleninách, asi v takom stave ju doniesli z biorodiny, vraj už umierala
Ty vole Dio to čo musela mať Naty za zapareniny...však kika to podľa zdrav.záznamu musela mať hrozné ale riťulu má hladkú ako hodváb.... 😨
adriana mali, tuto jar v maji mali obe baby. jednej koncili a druhej zacali 🙄 ale zvladli sme a som rada, ze to mame z krku 😀
Dakedy je ťažko si to aj predstavovať...ako to muselo byť s našimi...detičkami ..v biorodinách... ☹
keď ono sa to pripomenie...keď vidím bábätká kamarátiek...sestry...šťastné, tučnučké, nosené....a si predstavím kde vtedy a asi ako ležala kika.... 😒 😢

yukki 😀 😀 😀 😀 😀
tak to ja by som vyzerala jak to prasiatko z Macka Pu 😀