icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

laculik
8. aug 2009

jeeeeeeej magi, superske 🙂

yukki
8. aug 2009

A Adi-kočky sú super! To sú všetko ich kočiariky? 😉

magimary
8. aug 2009

niektoré fotečky už sú dole... 😉
ale chystám ďalšie super... (tiež len také chvíľkové 🤐 😉 )...

macocha
8. aug 2009

Maznacik... držím palce. Na prekonanie smútku a toho zlého, aj na tie radostne vzrušené začiatky.

Adi - no také herečky, sa nedivím, že ich len na rukoch vlačiš a oboškuješ.

Lenkove - hoď meno valalika, veď sa hádam nehanbíš. 😉 Možno nepoznáme, ale možno sme sušedy. A možno nájdeme na nete.

A ostatní sa pekne vydovolenkujte. 🙂

magimary
8. aug 2009

mimi, že si bola v Pezinku?! 😕 😨
a nezastavila si sa?
(tada, ak som správne pochopila elkin mail)... 😅

adrianamickova
8. aug 2009

čaves baby
hej naše všetky 🙂 🙂 kočiare myslím 🙂
aj dievčatá su moje najkrajšie 🙂 🙂

macocha
8. aug 2009

Magi waw... tu sa nič neutají 😨 😕
Ale som na Teba myslela, keď som išla okolo Kapucínov, lebo mám pocit, že sme sa tam raz stretli (ale vtedy som ešte nechyrovala o Koníkovi)

Bola som u kamošky.

lenkove
8. aug 2009

Adi
vase, vsetky kociare? 😀 😀 ja chcem byt tvoje dieta!!! 😵 😵

Magi,
krasne deticky, vsetky tri 😵 😵 Zajko k vam pristane 😉

najjulinka
autor
8. aug 2009

Tak my už s mužom riešime zubačku 😀 😀 😀 že aké ma široké dvere a kolko miesta tam je a či sa da e kočíkom... a tak.. Lucinke by sa to všetko rátalo...

adrianamickova
8. aug 2009

sú,ale ked sa hraju tak sa hraju so všetkými a ked nie tak stoja v izbe,a niet sa kde pohnúť
naozaj zhánam dotacie na pristavbu,ešte aspoň 1 izby 🙂 🙂
lenkove...možeš sa k nám prísť pohrať 🙂 🙂

laculik
8. aug 2009

juli 😀, nasa "mala" sa dnes rehotala, ze bude v tatrach a tam bude leto. totizto kazdu zimu chodime cez sviatky do starej lesnej a vzdy je tam kooooopec snehu. idem drichmat, zajtra soferujem - svokra vedla mna a hucavany za mnou, jupiiiiii 😝 . berem aj comp, tak sa ozveme. paaaaaa

magimary
8. aug 2009

mimi, tak to si bola kúsok od nás...(asi 5 min. cesty, resp. 6)... 😅
škoda, mohla si aspoň spomenúť...

leni, práve dnes ma premkol strááááááááááááááášne silný zamilovaný pocit k Zajkovi... taký (pre profimamu nevhodný), že ja ho už nikomu nedám...on je taký milovaný chlapec, a on to vie všetko tak odrážať späť...skrátka, momentálne som v stave, že si neviem predtsaviť správu z dd, že by mal odísť... a ...poslednú vetru Ti hodsím radšej do ip... 😔

juli, ale aj tak sú to prpíjemné starosti...my sme sa s golfáčom vošli všade (aj do lanovky, aj do oravškej železničky), ale vždy tak na knap...a to je minikočík...oproti Tvojim... 😅

adrianamickova
8. aug 2009

laculik a dovolankári....šťastnú cestu a veľa krásnych zážitkov 😵 😵 😵

magimary
8. aug 2009

aj ja sa pripájam k želaniu krásnych voľných chvíľ 😵 😵 😵 !
a dajte o sebe vedieť... čakáme na každú správičku... 🙂

laculik
8. aug 2009

dakujeme, ozveme!

dioliana1
8. aug 2009

lenkove ty skadzi? a mimina?

najjulinka
autor
8. aug 2009

mary Kiko bol taký fajnový. on mi dodával silu... a tiež som s nim už rátala... ale nechcela som si ho obsadiť, kedže lucinku sme si obsadili... a proste vedela som , že kolko malých deti naraz SAMA zvladnem počas dna... a proste Kiko povahovo bol taký, že som vedela, že prechod inam zvladne.. .tak prečo si h nechať.. .obsadil by miesto nejakemu dalsiemu dieťatku, pri ktorom budempresvedčená, že prechod nezvládne... ale Kiko bol moj... Lucka manželova, ale Kiko moj... a som strašne rada, že sme ho mali... Lucka bola vycuciavač nergie,a le on je také slniečko.. .aj ked cucal z nas plno, tak aj stráášne vela dával... strááášne....

dioliana1
8. aug 2009

magi, tak si ho adoptuj 😉

magimary
8. aug 2009

ja viem, jul...veď ja to prežívam po každé...vždy sa zamilujem na plno,ale správne si argumentujem rozummom, že pôjde, pôjde, pôjde... no dnes ma to nejako vzalo... 😔 skrátka, preto píšem, že momentálen by som to asi nezvládla... ☹ , aj keď viem, že čo potom... ja...
a Zajko je taký, že on ani necucá energiu..., len DÁVA...
aj preto si ho (práve ja) ani nezaslúžim... 😔
ale fakt ho neskutočne MILUJEM... (s tým nič nenarobím... 😢 )... ale ja verím, že ak sa niečo stane (info z dd), tak to opäť zas raz spolu nejako zvládneme (ale nie teraz... 😅 😔 )...

najjulinka
autor
8. aug 2009

No Kiko bol šikovníka tým z nas cucal.. nie psychicky... ako lucinka, že proste sa nalepila , fnukala a tak... Kiko proste bol šiovník, tak bol pri nom človek neustale v strehu... 😀 Kiko mal ale viac mesiacov ked prišiel než má zajko teraz 😉 takže možno aj Zajko bude taký šikovník 😀 😀 😀

macocha
8. aug 2009

Magi bolo to dosť narýchlo a na krátko. A navyše som mala pocit, že ste ešte na dovolenke 😅 nuž nejako nestíham sem chodiť. Ale sa teším, že by si mala záujem o stretnutie s nami, keď budeme ešte niekedy, tak niečo vymyslíme. 🙂

Dio, ja z Blavy. Len korene mám dlhééé 😀 až poza vás.

magimary
8. aug 2009

zajko už teraz je! je najšikovnejší zo všetkcýh detí, čo máme... 😵
dnes sa už fakt začala pohybovať na štyroch!!! ešte má len 7mesiacov!!!
je nenormálne pohybovo obratný a zdatný...aj sociálne... 😵

macocha
8. aug 2009

šikovníček malý 😵 ...len nehovor, že ide nazad do pôvodnej rodiny na "skúšku"...

magimary
8. aug 2009

jaj, zatiaľ nie... 😨 😕
ale veľmi vážne by to mohlo hroziť... 😨 ☹
žiaľ, si to vystihla... 😔

dioliana1
8. aug 2009

dobru noc 😵 😵

magimary
8. aug 2009

juli, (mám) pekné číslo... 😉 😎

asi znak, že mám opäť už mlčať... (aspoň do zajtra 😅 )...

macocha
8. aug 2009

Magi 🤐 čo na to povedať? Keby sa to tak dalo dopredu odhadnúť, kto to myslí úprimne a najmä kto vydrží...

Ale keď sme pri tých číslach, ja mám tiež pekné... tak tiež 🤐 pôjdem spať.
Dobrú noc.

adrianamickova
8. aug 2009

sladké sny,dobrúúú 😔 😔 😔

najjulinka
autor
9. aug 2009

Dobré ránko. No bude sranda sa baliť do auta, ked pozerám na tú kopu v obývke, predsieni, detskej... 😅

najjulinka
autor
9. aug 2009

tak Domča sa nám práve úpostavila v postielke... nevideli sme ako, ale proste suverejne stala a obzerala sa....