icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

mixka
6. sep 2009

absolutny suhlas s cairkou 😵

cairka
6. sep 2009

juli, niečo takéto nám hovorila aj na PRIDE psychoška...

mixka 😉

najjulinka
autor
6. sep 2009

proste je to tak... tie geny nezaprieme 😉 Ale lubime tie deti aj s tými genmi všetkými aké maju... 😀 Ci už su dobre 😵 alebo aj tie zle 😠

cairka
6. sep 2009

tak veru juli 😵

najjulinka
autor
6. sep 2009

vsak ani my netušime čo za geny mame... mame istu predstavu,a le geny su potvory.. pamataju i nejake to storocie do zadu a to fakt netušime... 😀 ale v podstete také geny su fajn.. ked sa nam daco nepodarí tak vo výchove ako by sme kceli, tak to možme hodiť na geny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

yukki
6. sep 2009

....podaktorí ešte aj na depriváciu...

najjulinka
autor
6. sep 2009

no my mame aj takuto "vyhodu" yukki ... a potom este ked zacne chodit do skolky a do skoly, tak aj na to... 😀 proste mame sa na čo neustale vyhovarať... 😝 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yukki
6. sep 2009

Ta veď....máme minimum zodpovednosti vlastne!!!!!!!!!! 😀 😅 😀 😅

cairka
6. sep 2009

komu je lepšie 😉
u môjho dieťaťa sa stále prejavujú ešte aj opičie gény 😒 teda stále nie, len ked ju niečo rozzúri 😅 tiež sa nemohol jej rod vyvinúť z kľudnejších opíc 🙄

najjulinka
autor
6. sep 2009

tak tak yukki. 😎

najjulinka
autor
6. sep 2009

cairka kludné opice nepoznám... 😀 😀 😀

cairka
6. sep 2009

aha 🙄

najjulinka
autor
6. sep 2009

a ta moja najstaršia si dnes dačo fetla... pričuchla siurčite k čomusi.. netušim kde a kedy, kedže celý den jedomka... ale zobudila sa a je jej v postielke dajak veselo..... uvidime ako bude večer, ked k nej prihodíme Domču 😀

yukki
6. sep 2009

Netráp sa, Juli, to tie gény..... 😝 😝

cairka
6. sep 2009

😀 😀 😀 😀

najjulinka
autor
6. sep 2009

Inak Marek mal postielku v rohu a ohlodaval len nosný panel... Tak teraz sme postielku odtiahli a je už len pri priečke a som zvedavá, či sa ulakomí na priečku, alebo sme uchránení... nerada by som keby sa prekusal do WC 😀 😀 😀

najjulinka
autor
6. sep 2009

zuki tak to bude ťžká schyzofrenia, lebo poväčšinou vstava , že užaj z postielky von. .ričí... malokedy takto v nalade v pohode smaka v postielke si vystačí.... 😀 😀 😀

najjulinka
autor
6. sep 2009

zuki = yukki 😀 😀 😀

zicon
6. sep 2009

A preco by som mal poznat posbi v oblasti o ktoru sa absolutne nezaujimam, alebo by som sa mal??

mixka
6. sep 2009

tak dnes nas caka prva noc vo velkych posteliach. poobedny spanok prebehol v pohode a akurat rozoberame postielky. som zvedava, ako budem spat v noci ja, lebo budem asi viac kontrolovat, ci je vsetko ok 😀 normalne si az teraz uvedomujem, ze babatka su fuc a mame velkacky 🙂

dioliana1
6. sep 2009

mixka Bambulka bude mať tiež čoskoro 2 roky, ale Ivka chce ešte bábo, tak pojde do malej postielky

mixka
6. sep 2009

dioli, aj ja by som chcela mat babatka, ale uz mame od prerabky zlozene velke postele a postielky sme mali v strede detskej izby postavene a nedalo sa tam pohnut 😖 a krpky tam poobede v pohode spali, pri zaspavani sice kus vymyslali, ale ked zaspali pohoda. tak si myslim, ze aj nocne spanie bude ok 🙂

maznacik007
6. sep 2009

baby maju pravdu.. ja mam prvu skolu matiku -biolu a na genetike sme to dost rozoberali.. su rozne studie...
taka optimsiticko realisticka hovori o 60:40 v prospech genov ja sa priklanam aj k 70:30 v prospech genov.. ono ide o to ci sa ta predsipozicia prejavi... a nakolko ju budu schopny ti ludia potlacat... a samozrejme preto je dobre poznat tu historiu a korene... a vyhybat sa istym momentom.. a najma situaciam kedy ludia jednaju pudovo .. vtedy sa to moze prejavit..
ale tak ako pisala Juli.. laska je laska.. a ta to berie se vsim vsudy...
idem si lahnut som nejaka nachladnuta...

najjulinka
autor
6. sep 2009

No uspešne všetky detvákyhajajú. Lucka s Domčou v jednej izbe.. .V štvrtok k nim prihodíme Mirku 😉 😵

rita55
6. sep 2009

juli a domca ti spi uz celu noc?

najjulinka
autor
6. sep 2009

no avno.. teraz jej rastli zuby, tak kde tu... ale v podstate som ju brala tak, že prespi celu noc.. len u nas prvý mesiac zvykla vstavať 1x na krmenie... ale dali mi ju s tým, že prespi celu noc...

cairka
6. sep 2009

juli, super 😵

mixka, ako zaspali baby?
my sme doobedu potrebovali pritiahnuť reťaz na bicykli a veve chcela dať dole pomocné kolieska a po poobedňajšej vychádzke môžem povedať, že veve VIE bicyklovať, ešte to musí trocha vypilovať, ale v podstate zvláda aj zákruty 😎 asi pomohlo to, že má na bicykli nalietané desiatky kilometrov za ten rok a pol

najjulinka
autor
6. sep 2009

cairka veve blahoželám k ozajstnému bicyklovaniu 😉 😵

cairka
6. sep 2009

juli, dakujeme 🙂