icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

magimary
23. sep 2009

kuláčoch=kukláčoch (sorry, môj preklep, nie Tobikov 😀 )

rita55
23. sep 2009

ahojte 🙂 Lenuska uz mas vyhliadnute nejake dievcatko 😉ja som jedno pre teba asi nasla 😉

mixka
23. sep 2009

a kto najde pre mna 😅 ??

lenuska74
23. sep 2009

no aj naší to mali v škôlke min. rok a sranda bola ked presviedčala suseda s tetovačkou na ruke že ma na ruke drogu 😀

magimary
23. sep 2009

rita, ako 😕 ? hoď detailíky, ako si našla... 😅 😨 (aspoň do ip 😉 )

lenuska74
23. sep 2009

no tak len nie všetky naraz lebo ma klepne dnes 😀

cairka
23. sep 2009

my sme mali v minulom roku jednu diskusiu na klube s pani doktorkou, ktorá robi v liečebni pre drogovo závislých a okrem iného spomínala, že sa robili nejaké výskumy, že vlastne deti sa už v predškolskom veku rozhodujú, že raz budú fajčiť, piť... tak asi preto to povedali odstrašujúco, aby sa deti zľakli...

najjulinka
autor
23. sep 2009

Papali sme na večeru palacinky:
Dala som jednu Lucinke
a ona, že "Páli"
ja jej hovorim "nepali, len je tepla"
a Karol, že "deti asi inak vnimaju teplotu"
a Lucka sa začala chytyť za čelo
vie,že tam je teplota....
😵 😀 😀 😀 😀 😀 😀

magimary
23. sep 2009

no, ja osobne o tom s deťmi hovorím už veľmi dávno (mali sme dostatok príležitostí, keď sa nám tu trápili drogovo závislé deti, tak to tak prirodzene vyšlo), ale zase také detaily, že ako droga vyzerá a pod. to ma ani nenapadlo rozoberať s nimi...
myslím, že naši chlapci sú proti fajčeniu, pitiu a dorgovanmiu dostaočne motivovaní,lebo vidia, ako veľmi to ublížilo "našim" bábätkám... ☹ a oni to s nimi vždy max. prežívajú a preto vedia, že také veci nikdy NIE...
samozrejme, že neviem, čo príde, keď budú veľkí, ale verím, že toto (čo zažívajú s našimi detičkami) je dostatočne silný argument... 😔

rita55
23. sep 2009

mary ja som stale na chalupe a tu je aj dd 🙂 takze tak

najjulinka
autor
23. sep 2009

no ja nie som za moc podrobné opisy... čo sa detom dorazni to potom skor je ako výzva.. .jak v tom filmy (myslím "My všichni školoupovinní") zahlasil riaditel do školskeho rozhlasu, že nemaju v zime oblizovať kovove zabradlie.. .najbližšie jak deti vypustili z tried, tak tam mali hned prilepencov.... 😀 😝 😖 😀 😀 😀 😀

magimary
23. sep 2009

ahá...tak už som v obraze... 😅

cairka
23. sep 2009

to bol Igor Hnízdo - Obecná škola 😉

najjulinka
autor
23. sep 2009

anoooo

najjulinka
autor
23. sep 2009

mne cairka s vlasmi aj kus mozgu odpadlo.... ale inak som taká aká som bola......

magimary
23. sep 2009

no, preto vravím, že treba hovoriť-to hej, ale dávkovať množstvo a kvalitu informácií s mierou (vzhľadom k veku)... ale toto bol normálen policajt-preventista, tkroý chodí s týmto "popisom práce" po všetkých škôlkach a školách tu u nás...

magimary
23. sep 2009

ach, sorry, zase tie preklepy-hrôza 😝 😅

mixka
23. sep 2009

ja musim suhlasit s juliou v tomto smere

magimary
23. sep 2009

ja tiež... 😉
a lenuška, toľko sa Ti teraz nadeľuje, lebo už minule si spomenula, že buď dokonca tohto roka (alebo do Vianoc) čakášš a potom končíš... tak preto to ide teraz hupkom... 😅

lenuska74
23. sep 2009

no hej lebo končí nám príprava a ja na aktualizáciu mm nedostanem 😀

magimary
23. sep 2009

no, tak to je znamenie... 😅

lenuska74
23. sep 2009

ja tomu skôr vravím ťažká dilema 😅

magimary
23. sep 2009

ozaj? 😕
nie je táto "nová ponuka" moc "stará"? 😅

zicon
23. sep 2009

lenuska74 a co je to mm

magimary
23. sep 2009

mm="môj manžel"

lenuska74
23. sep 2009

no kus hej ale bezproblémova sa javý megi ale neboj tamto už skusim ked som sa na to dala 🙂

laculik
23. sep 2009

ahojte, inak aj ja som bola sokovana, ked pred dvoma tyznami sme boli na oslave u brata a deti (8,5,5,a 2 rocne) si tam vzdy vymyslia nejaky program a hraju nam ho. a scenku o drogach zahrali. skoro moja 88 rocna babka odpadla... ale sme sa zhodli, ze dobre, ze v skolkach a skolach im hovoria o tom. Aj ta scenka bola o tom, ze ake je to nebezpecne a ako sa na to umiera.
Dnes som bola malemu vybavovat trvaly pobyt (uspesne 🙂 ) a teta uradnicky sa hadali ze koho tam napisu ako mamu. sanka mi padla, ze ved MNA!, tak dielmovali dalej a nakoniec sa maly ozval na mna, ze mamina .... Tak pochopili, brzdy. Chapete?!?

laculik
23. sep 2009

juli,mnaaaaaaaam palacky, by som si dala. inak dlaha je uz na ceste zapad - vychod 😉 .

cairka
23. sep 2009

laculík...tetky sú šikovné... 😖 mňa sa pravidelne niekto pýta, ža ako ma veve volá 😒

leni, držím palce 😵

magimary
23. sep 2009

leni, javí sa...ale skutočnosť? 😕
ja viem, že sa na to dáš... a ako som Ti písala-to,akosa rozhodneš, bude URČITE dobré... 😉 🙂
práve sme nemali cca 10 min prúd-v celej ulici... 😕