Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
zajtra poobede pojdem len s Luckou busom... Sa tším ako sa bude tešiť... jej sa bus posledne veeeelmi rátal (v júni)...
mne sa podľa fotiek zdalo, že aj hej... a výbuch bude mať len stále väčší a väčší...kedže vidím, že majú rovnaké vlasy 😀
eli77...blahoželáááám! Ale to ako viete že práve vtedy...malú Chanel dostanete? A prečo to tak dlho trvá?
eli aj ja sa pripájam ku gratuláciam 😵 😵 tak to bude možno úspešny koniec roka tu na koni :D
Babulky dakujeme za gratulacie...
yukki to len tak tipujem🙂keby to bolo zajtra hned by som to brala 😀 ale radsej som realistka...kedze stym nemam skusenost tak neviem co ma caka. Bojim sa ze sa to v nasom pripade skomplikuje kedze biomatka je vo vazeni v rakusku... 😖
Juli isto? Bo v NR nam povedali ze sudy to mozu do nekonecna natahovat...
a ozaj ty poznas pani Nemcovu z NZ?
Aha! No, nechcem zakríknuť, ale potom aj ja som už tehotná. 😝 Ale termín pôrodu netipujem, závisí aj od toho ako ja budem znášať liečbu, ktorá má trvať do jari...tak asi potom, na jar rodím.
eli no može vam sud prebežko neodklepuť to ano. .ale nemate čo startiť ked si požiadate o predbežko 😉
ahojte,,, tak foli sme na výstave psov, fuška to bola, hlavne zaparkovať,,, ale stálo to za to... No a teraz musím pozerať hokej... no hrúúúúúúza... 😀 😀 😀
včera na stretnutí NR,aj minule rozhovor s paňou s uradu....že dievčatá su nedostatkový tovar 🙂
využite akciu,a berte 🙂
laculik,, takže ty p. Molnárovú poznáš?? no som zvedavá, my sme sa s ňou ešte nestretli, len s ňou telefonujeme a je veľmi milá... 😉
tak ma teraz napadlo, ak si beriete dieťa z iného kraja, kto vám pomáhal spisovať predbežko ? urad kam patrí mala alebo môj úrad ? a kde ho treba podať na ktorý sud ? u nás alebo tam kam patrí mala ? mám v tom chaos 😅
Dievčatko, cigánočku do série ku Kike. Bola som síce prvá v "poradovníku" na biele deti...ale zdá sa mi to zvrátené, že "poradovník na BIELE deti"...a tu pod nosom plný domov detí s krásnymi čiernymi očami 😉

No tatatidla by asi ostala jedinecna 🙂 🙂