icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

brulka
11. okt 2009

nastastie uz mame za tym a ty mas uz aj deticky doma 😀 😀 😀 snad coskoro aj my 😉

mixka
11. okt 2009

nooo, my uz mame ale krpate doma dlho, ze mi to ani nepride 😀

cairka
11. okt 2009

tak FB asi vycítil že nie som nadšenec, tak so mnou poriadne nekomunikuje 😠 prosím si do IP kontakt, maznáčik, nech môžem nakuknúť na princiatka 😅

cairka
11. okt 2009

baby, cez mixku som našla kontakty na vás, tak vám príde žiadosť o priateľstvo 😅

lenkove
11. okt 2009

MIxka
ta psychologicka vedela preco vyhodit "co robit ked dieta neje"

Inak, pozdravujem Julinku a chcem jej povedat, ze opat mala pravdu 😀 lebo nasa psychola bola bezdetna, slobodna, ale dieta uz niekde videla 😀

lenkove
11. okt 2009

Cairka, aj ja chceeeem, len ja nie som kamos s Mixkou 😕 posielam ti v IP mna 😎

rita55
11. okt 2009

ahojte 🙂 aj ja chcem vidiet mojho zatka maznacik 😉

martina_maxian
11. okt 2009

ahoj brulka, mixka, ešte ste tu?? ja som práve dožehlila.. 😝 😝 😝

najjulinka
autor
11. okt 2009

ja sa hrajkam na www.rodokmen.com

mixka
12. okt 2009

sia mafia, bre ranko 🙂

mixka
12. okt 2009

straaasne tu leje, brrrr ☹ mame po vychadzke, lebo nemame gumaky a prsiplaste ☹

mayap
12. okt 2009

ahojte,
aj tu prší, Paťko pozerá kravičku Connie... dnes už druhýkrát...
Maťka vzal do školy MM na aute...

a ja musím ísť dnes do obchodu... 😝 takže asi naložím malého do kočíka, ja sa vyzbrojím dáždnikom a pevnými nervami, bo tento kočík sa blbo tlačí jednou rukou a vydám sa v ústrety osudu... 😀

najjulinka
autor
12. okt 2009

U nás momentálne neprší. mayap ja ani neviem čo je dáždnik - no vlastne viem.. .strašne nepraktická vec... zabere jednu ruku a vkuse ho podfukuje.....

ralanka
12. okt 2009

ahojte pekný deň prajem 🙂 u nás to tiež o chvíľu vyzerá , že bude pršať a je taká tma normálne musím svieťiť aby som videla na klávesnicu a nepísala blbosti 😀 😀

mayap
12. okt 2009

juli,
ale ja mám len dve deti,s 3 a pol ročným odstupom, takže dáždnik poznám... 😝 😀 😀 😀

najjulinka
autor
12. okt 2009

mayap ja daždnik ani bez deti som nepoužívala... Ruka mi omrzala.. .také béé.. ešte ked ma podfuklo, tak diky pekne...

mayap
12. okt 2009

a ako to riešiš, pršiplášťom?
ja som voľakedy (pred cca 8 rokmi mala), no vyzerala som ako bábuška, tak radšej omrznutá, podfúknutá, ale pekná... 😝 😝 😝 😀

najjulinka
autor
12. okt 2009

vetrovka. taká nepremokavá...

mayap
12. okt 2009

no mne premokne aj nepremokavá... 😠
žeby to robili agresívne dažde od Mochoviec?... 😀

cairka
12. okt 2009

dobré ránko.
u nás ako už ralanka písala...keby ma dieťa nezobudilo, tak si myslím, že je ešte len nadránom 😝

mayap
12. okt 2009

keď som bola malá (v minulom storočí... 😀 ), tak som zbožňovala dážď. vždy keď pršalo, tak som skackala po mlákach, babrala som sa v blate... no moja mama bola zo mňa na prášky.. 😝
...teraz moje deti milujú dážď, babrošia sa v blate a na prášky som zrelá ja... 😠 😝 😝 😝

cairka
12. okt 2009

mayap, to poznám 😝 našťastie už sa veve naučila, že skákať do kaluže až cestou domov 😀

mayap
12. okt 2009

no dobre, prestáva pršať, kravička Connie končí a tak šup, šup do obchodu...
zatiaľ sa majte... 😉

martina_maxian
12. okt 2009

ahojte baby, prajem krásny pondelok... Aj tu prší, nie je to také strašné, ale prší.. 🙂 a ja snad aj do práce idem..

maznacik007
12. okt 2009

ahojte baby... tak som si vas popridadavala...

dnes ma caka desny den v praci.. vonku je hnusne prsi..

ja som amlej dala gumaky.... ona skace tiez do kaluzi...

cairka
12. okt 2009

maznacik, super fotky 😵

martina_maxian
12. okt 2009

maznacik, sa teším, že nie som sama čo musí dnes pracovať.. 🙂 🙂 🙂 🙂

maznacik007
12. okt 2009

martina ja ta v tom nenecham 😉

dnes chystame projektovu odovzdavku.. a buduci tyzden amem externe audity / tri a este musim preskolit ludi.. skontrolovat.. no des... /

najjulinka
autor
12. okt 2009

Tak kým neprši vzal muž 2 deti a išli kupiť knedlik.. .Ja gumačky mam lenpre Lucinku.. .Zvyšku nedorastla noha na gumáčiky... Za to pre Lucinku sme zdedili dvoje 😀 😀 😀 Ale nevie v tom chodiť.. .chodí jak v zasadrovaných nohach, takže ešte sme neodskušali vonku... ale mame v pripade núdze... 😀

martina_maxian
12. okt 2009

tiež to mám tento týžden rušné... a popri tom, ešte kupujeme vačší byt a chceli by sme možno cez víkend absolvovať možno už aj IA, ak to bude možné.. Dnes by mali volať zo socialky,,, tak som straaaašne zvedavá 🙂 🙂