Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
mati, je 😀 😀
neviete niekto, čo je to TS? lebo v správe ako odporúčania máme: preliečiť biseptolom, kontrola moču, TS
bubi, super fotky. neuveriteľne sa malí na seba podobajú 😵 na niektorých fotkách váham, kto je 😅
fakt su ako dvojičky len ta velkosť ich rozlišuje 😅 ,ale Lucka už bude mať onadlho naušničky tak sa budu líšiť 😀
no jej krsna povedala,že nastreliť,že prepichnutie viac bolí a to ja nemusim počuvať ako by plakala.
Baby mne tie dvojky zas vrtaju v hlave... Sakra........ Ked dnes som zas bola s kolegynou... neznesam to... zakazdým som uplne paf a kcem ich, ked my dve spolu pokecáme............
do profi.... no takmer presne upreostred medzi nasimi babami su vekovo...
ten moj je až na štvorčatá, ked sa dokupia nejaké diely... ale na tri deti by sa dal použiť hned, keby dominika sa vozila v autosedačke... ale to by bolo moc široké... 😀
Bubi, vedia sa krásne smiať. To je super 🙂
Cairka, a toho bacila už zničili? Ste už OK?
yukki, a ja ti viem, večer sa dokakala, ale dnes jedla piate cez deviate, tak možno aj z toho. a hlavne sme nemali dietnú večeru 😒 ešte musíme dietne zrejme. zajtra zbehneme za obvodnou a uvidíme, čo povie ona.
joj, mojo. Tak Vám držím palce a Vaneske posielame imunitnú-posilňujúcu pusu z hôr!
yukki, dakujeme 😵 odovzdám. dúfam, že sa tá pusa do rána nenakazí martinským vzduchom 🙄
bubi, aki su podareni! a uplne dvojcatká jednovajecne su v tvári 😉 a maju aj pekne mena 😉 😉 😉
juli ides do toho! ved Ká ti pomoze 😅
no keby som brala dvojčatá, tak máme aj my to pekné meno čo má bubi... 😀 😀 😀 a k nemu ešte jedno krásne....
Káá už chcel dnes zjednavať... on vie ako mi po dvojčatách srdce piští... a už začal, že OK, ale budem jeho detom prebalovať kaku... 😀 😀 😀 Ale hned sa priznal, že len chcel vediet kam ako daleko zájdem... tak som mu povedala, že som chcela zjednavať, že som rozmyslala za čo to vymením 😀 😀 😀

to je super cairka 😵 -myslim tu veroniku 😵