icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

mixka
23. okt 2009

uz vidim krpate, ako chcu mat take cosi cez kschit 😀

cairka
23. okt 2009

pozeráme minitalenty a malý tam pred chvíľou spieval o kučeravej strapatej a veve sa pýta, že "táto kučeravá, strapatá?" a ukázala na seba 😀 😀

mixka
23. okt 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cairka
23. okt 2009

ináč dnes zaperlila aj cestou do banky, ešte pred tým cirkusom 😝 hovorí mi, že "maminka, pamätáš ako si priletela s metlou, ked si ten pavúčik urobil pavučinu na stene?"

mixka
23. okt 2009

priletela na metle 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cairka
23. okt 2009

no, a potom ako ma takto odhadla asi chcela ukázať, že aj ona vie byť striga 😝

lenkove
23. okt 2009

Cairka 😀

Mne sa minule moja kmotra stazovala, ze maly odkedy chodi do skoly je iny. Rodicia su pre neho traposi, oduva sa, vymysla co si chce obliect a podobne 😀 On 😀 aj predtym nebol neviniatko, ale teraz je riadne kvitko 😀 . A ako sa tak stazovala, tak jedina reakcia co ma napadla bola "uz viem, co robi z dobrych deti neznesitelnych spratkov! Je to vzdelanie!" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja moje buduce deti pre istotu nedam ani do skolky, zhumlujem si ich sama 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mixka
23. okt 2009

pomoooc a to mam mat dve skolkarky naraz 🙄 ludia a to teraz vravite, ked mame za sebou konecny sud ??? som si to mohla este do vcera rozmysliet 😀

cairka
23. okt 2009

mixka, aspoň si to naraz odbiješ 😝
leni, no to bolo optimistické 🙄 už nech to má 25 rokov 😝

martina_maxian
23. okt 2009

ahojte baby,, trčím doma sama,,, to sa mi už dávno nestalo... Iba konik mi robí spoločnosť... 😀 😀 😀

mixka
23. okt 2009

odbijem a mozno ich aj v afekte raz prizabijem 😀

najjulinka
autor
23. okt 2009

mixka tak ich nedaj do školky... a ešte len vtedy budeš kričať pomoooooc... 😀

lenkove
23. okt 2009

Mixka, teraz uz mozes, uz su tvoje 😀 😀 a na dedine to aj tak pocut nebude 😀 😀 😀

ja som tiez poslala muza na koncert a ostala som s vami . Ale mne robia spolocnost aj keksiky 😵 😵 😵

cairka
23. okt 2009

mixka, to sa môže stať aj keby bola len jedna...ale veve dnes prežila...som na seba hrdá 😎

mixka
23. okt 2009

ja som prave dojela chleba 😀 aky je koncert, kde ???

martina_maxian
23. okt 2009

lenkove, ja som tiež nad tými keksami premýšlala, ale nakoniec som si urobila čaj s medom,,, 😀

mixka
23. okt 2009

vecer tusim kazdemu chuti najviac 😀

mata2
23. okt 2009

hodina a pol vreskotu a milko sa stal hrdym otcom maleho hovnicka 😀

martina_maxian
23. okt 2009

mati, čo sa nemohol vykakať?? 😒 moja 5 ročná suseda má s týmto problém každý deň...

lenkove
23. okt 2009

ja som sa cajom s medom nechala oklamat vcera 😀 Martinka, zajtra cakaju keksiky teba 😀

Mixka, v Nemecku, v Regensburgu, v Galerii, nejaky jazz 😎

martina_maxian
23. okt 2009

nie, ja sa keksíkom vyhýbam teraz na míle... tak neprovokuj lenkove.. 😀 😀 😀

mata2
23. okt 2009

ano maxi 😖
ale my nastastie mame problem len 2-3x za mesiac....ale ide si pluca vyvrestat 😔

martina_maxian
23. okt 2009

aj suseda veľmi plače,,, ona normálne kaká do vane s teplou vodou,, lebo inak to proste nejde... 😒

cairka
23. okt 2009

aj my máme kamarátku, čo takmer denne má takéto problémy...a nepomáha im nič...

najjulinka
autor
23. okt 2009

No baby ja tu koli hovnu nechodím.. .teda k takej eme sa tudostať.. .no toto... 😝

mixka
23. okt 2009

juli, ja si pamatam, ako si pisavala story, ako si nahanala h...o vo vani... a problem s kakanim je o inom

najjulinka
autor
23. okt 2009

no vsak ano.. ale zas som bola sama a nie všetky na raz o tom istom.... akože mata2 to ano... to stoji za zminku.. však jej syn porodil.... 😀 😀 😀 Druhá vec či sa takým vnúaťom dá pšiť 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 😅

mata2
23. okt 2009

co sa ti nezda juli 😀 .
ja by som nahodou bola rada keby mi dakto poradil ako tomu predist....vsak to je strasne kukat tolky cas na zvijajuce sa vrieskajuce dieta...
masirujeme brusko,kolienka mu pritlacam az pod krk a nepomaha nic...

lenkove
23. okt 2009

Juli, nezavid 😉 😀 😅

mata2
23. okt 2009

ani nevies jak ma to "vnuca" potesilo 😀 😀 😀
lebo tipujem ze este chvilu a suseda mi sem snad posle socialku...taky vreskot tu bol 😕