Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
...ale mozes byt zaroven na Md aj profi, nie?
profi je pracovny pomer.. takze RD nie podla noveho 😉
zuzus nemože, jasne , že nemože 😀 😀 😀 😀 😀
a md ani podla stareho 😀
zicon, tak potom uz len lidokain 😉 do ucha, ach jo, nezavidim...aspon ibuprofen by som si supla...
marlene, jasne, sak mala narodky, tak sa patri 😀 ...
dik juli za doplnenie.. sak maly marketin ma viac ako 6 -7 mesiacov takze to som brala ze na MD uz nemoze byt..
maznacik, tak ako mozes byt na MD s jednym, ked mas este jedno dietko v profi? ci som zle pochopila?
ja som pochopila to tak, ze marketka je na RD plus profi...asi nespravne
nerozumiem otazke..
ja mam Ninusku biologicke dieta a Danielka mame v pestunstve
marketa nema deti v profi..
cairka ja o mojich- našich(aj manželove, lebo on ich nedá ani za nič) detičkách len pekne píšem.
Martin strávi celý čas s mojou 1/2 čo budeme v nemocnici takže konečne sa im podarí dúfam viacej sak sebe priblížiť oni sa len hrajú smejú ale ešte neboli tak dlho bez mami a len sami dvaja. dúfam že z bytu nebude kôlnička a to Martin ani nemôže do škôlky to budú mať na seba času a času.
teda mala starsieho.. ale potom si ho zobrala.. a teraz si nespominam /prepac marketka/ ci do pestu alebo do osvojenia
aha, chapem konecne 😎
dik , maznacik 😉 za vysvetlenie
ok dievcata a chlap. odhlasujem sa z kona... paaa a dobru noc 😉
aj ja pôjdem, dobrú noc 🙂
dobru noc vsetkym, idem aj ja 😉
dobru 😔
Kto ostava?
Juli a Ty nemas dost? tebe vsetky bambulky spia? 😀
Fakt nechapem, Ty fungujes na duracellky, ci ako???? 😀
abo mace v kosicoch dajaku zazracnu vodu? taku ako v kamenaku, ci v dajakej ceskej komedii..som zazrela, ze sa napili a mali energie...no, pozehnane..aj na ine , ako len na pisanie na PC 😀
no, asi aj Julinka to vzdala, tak idem a pozehnanu dobru nocku, myslim na to, aby aj deticky bez rodicov mali aspon aku taku noc..budem sa modlit.
papa
Dobru noc idem si skusit lahnut
zuzus som tu.. .prave pisem s mary, tak ma ohodnotila (po opisani mojho stavu za posledne2 dni) za total vyčerpanu alebo tehotnu. ..asi duracelky dochádzajú.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak dobru noc... Čochvíľa je zajtra....
Dobré ráno. Prečo deti skoro rano vstavaju? prečo nevedia hajať dlhšie??? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
Dobre ranko deti nevedia hajat to vieme vsetci, ale ked ides hajat ak nie s nimy ale v normalnom case tak sa aj vyhajas.
no lenže mne treba rano spať... večer isť skor a 2 hodky v posteli sa prevalovať nie je moj štýl, som z toh ešte viac u navená....
ja tiež večer nezaspím skôr ako okolo polnoci a ráno musím spať... 😉,
zicon, tomu sa hovorí, že niektorí ľudia sú nočné sovy a niektoré ranné vtáčatá (podľa potreby spánku večer alebo ráno 😉)
ešte nedokončené (ale zajtra iste dokončíme 🙂):
http://www.modrastrecha.sk/album/view.php?vImag...

Zajtra uvidime tu nasi zdravotaci maju skvor lidokain, morfium, adrenalin, Vakuovu dlahu, sadu endoskopov, kyslik defibrilator, sadu na popaleniny, lebo bolesti ucha neriesia, oni maju lekarnicku na resuscitaciu a udrzanie zivotnych funkcii nie na boliestky