Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
No a co nas ine caka ked neuposluchneme. My sa s tym ze nemame zmierime rychlejsie ako vy s myslienkou ze napriek zakazu sme si to dovolili kupit
tak uz som tu. maznacik je na izolacke, ma infuzie a vysledky poslali do bb a budu az v pondelok. takze zatial sa este nevie ci je to prasacia chripka alebo nie
no ved to... 😅 ale to dlho trva, tie vysledky a tak, ved ako jej potom nasadia liecbu 😒
Baby ja som sa tak prežrala večere... spravili sme cestoviny s omačkou s kuracím mäskom.... mňamky....
ja som este nevarila, muz este v robote.. aj prat som chcela dat a tu sedim s vami 😝 😉
strazim babetko dvojmesacne a spi mi na rukach...bojim sa ze ked ho polozim zacne plakat a pobudi vsetky decka...mladi mali prist uz o siedmej prenho 😕
mata s tým palkanim su u nas každodenné boje, či robiť všetk preto aby bol klud alebo robiť tak ako sa ma za cenu toho, že si neodpočinieme ani nahodou... Hlavne pri Mirke.. Mirka dosiahla z postielky na domček krabicový v detskej a ničila ho.. a divala sa či sa dívam... dvere z obývky su oproti dveram do detskej... a normalne trhala ho a rehotala sa a vedela, že tam nedojdem, lebo Lucka sa zobudí... tak som tam raz vletela, lucka sa zobudila samozrejme, vzala som ju k nam... takže Mirka musela v detskej spať sama... síce sme nevyhrali moc, ale ani ona... 😝
ja si neviem predstavit, ako by sme spali s detmi v posteli, lebo iba s jednou by sa nedalo a keby sme vzali obe, tak rovno my mozeme ist do ich posteli a detom prenechat nasu 😀

Male decko