icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

magimary
1. dec 2009

tak ich trošku posúr! napíš/zavolaj,že babulka už budeš mať za pár dní doma a nemáš ich v čom voziť, príp. im (pri-) spomeň, aké majú u Teba "resty" 😠 😖 😝

magimary
1. dec 2009

ja neviem teda, akí sú spoľahliví,ale juli u nich nakupovala podľa dobrých referencií, tak možno ona povie, koľko jej trvalo, kým jej dorazil tovar (ja už si to nepamätám 😉 )...

martina_maxian
1. dec 2009

magi, keď ja už všade všetkých súrim a výsledný efekt to nemá žiadny... banky, realitku,,, no fuj.. 😠

maznacik007
1. dec 2009

no veru dievcata nech je osmeho... my mame pravoplatnost.. a koncim def. s pracou a uz len dovolenkujem... dovtedy som aj tak asi PN proste uz je toho na mna dost...

mati ja ta obdivujem aku mas s nimi trpezlivost za ten kocik.. ja by som 😠

inak asi budeme v takom pribehu o nahradke... v jednom casopise.. to co sme uz davnejsie slubili.. 😀

magimary
1. dec 2009

presne tak, maznáčik...už toho bola na Teba veľa, preto ťa to takto skolilo... 😝 😔
a presne som vedela, že ešte niečo je ôsmeho (vaša právoplatnosť) a rozmýšľala som, že čo (preto som si overovala, či to ten "náš" súd a to nie, to ten váš... 😅 )
mazni, a v akom časopise? 😕 niečo načneš a nedokončíš 😠 😀

martina_maxian
1. dec 2009

maznacik, mňa to už nebavý sa z každým hádať,,, a stále niekoho komandovať... 😒 celkom my to stačí v práci,,, a povedala som si, že keď už prídu deti,,, nikoho nebudem buzerovať... nikoho... 😀 😀 😀

magimary
1. dec 2009

jééééééééj, nám práve nabehli peniaze z banky!!! 😵
tak teraz som ich ohovárala a oni už poslali...pekne vyzerajú tie sumičky... 😅
síce len ako minimálna mzda v sk kedysi, ale aj to poteší... 😀

mati, 😉

martina_maxian
1. dec 2009

no magi super super... 🙂 teším sa s tebou.. 🙂 Aj mne by mohli nejaké prísť... 😒

maznacik007
1. dec 2009

mary v mama a ja by mal byt taky serial ze ale psst buduci tyzden viac.. 😉

najjulinka
autor
1. dec 2009

martina ty si kupovala na www.prenasedeti.sk ??? som si myslela , že dakde z ČR si objednavala... No ja s prenasedeti mam dobre skusenosti... Aj ekd nemali cosi, tak mi pisali či majuobjednavku poslať na 2x alebo počkám kým ten tovar bude všetok... a dodacie doby boli do takých terminov ako mali na nete napisane...

dioliana1
1. dec 2009

juli, manžel už má náhradu za dvojky? či končí s profi?

dioliana1
1. dec 2009

inač cawte
😉

najjulinka
autor
1. dec 2009

dioliana nekonči s profi.. no pravdepodobná nahrada je, ale to je ešte daleko.. dovtedy to može byť inak...

magimary
1. dec 2009

maznáčik, tak to v prvom "čísle" toho seriálu sme boli zase my... naša rodinka 😅 😉

maznacik007
1. dec 2009

JEEJ SUPER.. pardon capslock.. pisem s i s malou cez skype..
a mary popis mi do ip viac co ako.. nech sa pripravim 😉

najjulinka
autor
1. dec 2009

Boli nam namontovať nové merače na radiator a také nejake že len pred vchod sa postaví ten čo ma odčitavať hodnoty a načíta si celý blok 😀 😀 😀 takže žiadne 2x do roka otravovanie koli tomu 😉 😀

zicon
1. dec 2009

Tak to teda tie dva prispevky pod sebou vysli.

zicon
1. dec 2009

Teplota ustupuje dieta prudko oziva. Terorizuje psa.

magimary
1. dec 2009

počula som o tom babatečku v správach... 😢 ☹ , že to bola asi len 16-ročná stredoškoláčka..., na ktorej vôbec nebolo vidno tehu... hovorili v správach na mark. ☹

maznáčik, nič moc...prišla k nám šefredaktorka (vytypovala si ma podľa relácii o nás v našej regionálnej TV), ešte pred tým mi niekoľkokrát telefonovala, či môže atak, a potom, keď tu už teda bola, tak sme sa vlastne len veľmi pohodovo a príjemne rozprávali a ona to potom (celé a na 99% takmer doslovne) uverejnila v časopise, pozmenila len mená 😅 😉 ) 🙂 , však mati-aj dvojkám-všetkým... 😅 🙂
bola to pohodka... (to,čo nastalo potom, po uverejnení toho článku, u mňa vo vtedajšej robote, radšej pomlčím...to bol vlastne začiatok "mojho" konca tam...z môjho rozhodnutia 😠 😝 ) 😎

magimary
1. dec 2009

v posled. príspevku som myslela matu2 a jej dvojky... 😅
teraz si treba dávať pozor, lebo už sú tu dve mati s dvojkami... 😅 😀
aby sme vedeli, o kom je reč...

martina_maxian
1. dec 2009

magi, to bolo celkom jasné... veď ja neberiem dvojky od teba... 🙂 Aj čo bola Julka v novom čase, tiež tam boli zmenené mená dvojičiek.. 😀 😀 😀

martina_maxian
1. dec 2009

baby inak som v práci a šéfko ma tu prehovára, že či to akože vážne myslím s tým odchodom a či nebudem chodiť do práce aspon jeden deň v týždni... 🙂 Už mi je to smiešne !! 😀 😀 😀

magimary
1. dec 2009

no, nie všetci, matimaxi, sú takí bystrí, ako ty... 😅 😉 😀
tak len na upresnenie... 😀

martina_maxian
1. dec 2009

magi,, ty si prípad... 😀 😀 😀 Ja myslím, že tu sú všetci bystrí... 🙂 🙂 🙂

mexx
1. dec 2009

Mary, a mas niekde ten clanok? 😕 Ja by som si to rada precitala, a nikdy som to nevedela najst na nete, ani neviem, ci to tam bolo. Casopis som vtedy prepasla... 😒

magimary
1. dec 2009

no, ak by som to nepísalaja, tak aj ja by som asi uvažovala, že ktorá mata sa myslí...
tak asi som tu jediná nebystrá... 😅 😀
čo už so mnou? 😅 😀

martina_maxian
1. dec 2009

magi netáraj hlúposti... 😀 😀 😀

magimary
1. dec 2009

mexx, jasne, že mám (kde to neviem, ale pohľadala by som-za malú finančnú odmenu 😀 😀 😀 )...
matimaxi, netáram... 😀 😀 😀

martina_maxian
1. dec 2009

a aj ja chcem ten článok prečítať,,, potom mysli aj na mňa magi,,, dobre?? 😉 😉 😉