Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
Mne sa pacilo hlavne to, ako vedela rozpravat a delit sa o skusenosti (najma ma fascinoval ten jej pokoj, ja som taka hrr-brr, takze ma pritahoval ten protiklad)...a potom sa mi pacilo prave to, ze bola taka svojska, najma teda v tom obliekani - niekedy mala na sebe veci, ze keby ich ja vidim v obchode, zalomim rukami, ze to uz kto by si take daco kupil, alebo nedajboze dohromady nakombinoval a obliekol, ale na nej to malo teda fajnovy smrnc. 😎 😀 😉
no mexx trafila si presne pani má asi okolo 50tky oblieka sa tak myslím k jej veku dosť mlado extravagantne ako každá žena sa cíti mlado ale viem si ju predstaviť aj tak jemnejšie takú elegantnú ale každý má svoj štýl obliekania a má dlhé skoro až čierne vlasy a má ambulanciu na mlynskej.je to skupinová terapia a budú sa riešiť problémy náhradných rodín bude sa snažiť prispôsobiť našim požiadavkám čo potrebujeme vedieť a hlavne sa máme naučiť rozložiť svoje zdroje a myslieť aj na seba a oddýchnuť si čo si neviem celkom predstaviť.Ale je veľmi ľudská priama vtipná a používa slovník mladých lúdi.čo ešte viem tak takéto skupiny robí aj pre iné odvetvia psychológie.
Normálne ma tu znervózňuje mucha neviem odkiaľ priletela v decembri je tučná veľka dúfam že ma nechce zobrať do hniezda.Krúži a krúži ako dáky sup.mala by už davno dakde spať asi ju prebralo to slnko čo tú celí deň svieti.
kde ste všetky ja si tu tak sama pekne píšem a vy nič nerozoberáte.
Tak otázka koľko platíte za hodinu u psychologičky keď si idete ku nej pre pomoc? ak vôbec idete niektoré.
no konečne sa u nás spí... zas pôjde večer o desiatej a ráno budeme vydrichmávať do deviatej 😅
markétka, ja som bola len s malou a neplatili sme nič 😉
naši tiež len pred chvíľou zaspali bola som sa na nich pozrieť majú také pekné červené líčka 🙂
ako že rada by som vedela koľko si tak zvyknú psychologičky pýtať ale nie keď ideš s výmenným lístkom čo prepláca zdrav.poisťovňa ale bez neho.
Ja skúsenosti bez lístka nemám.
Neviem, kolko zvyknu brat psychologovia, ale ked som chodila psychiatrovi (asi tak styri roky dozadu), tak bral dvesto korun za kazde druhe sedenie (50 minut). 🙂 Nemam potuchu, kolko beru ini, a ake ceny mozu byt teraz. V takej Amerike beru cca 150 dolarov na hodinu. 😀
ahojte,,, no jednoducho vás už nestíham... 😀 😀 😀 My sa máme super, skvele... 🙂
mataaaa to je vyborne!!! 😵 😵 😵 deticky spinkaju? ako sa mate? co rodicia a co deti na babicku a deda? esteze mate dve detusky naraz aspon sa nehadate a lepsie si ich podelite ked si niekto chce popestovat 😉 moja svokra ta netrpezlivo caka na vnuca. zatial macka a stiska malu susedku ale uz sa velmi tesi na to nase 😀 😀 😀
detičky vstali asi pred hodinkou.. 🙂 Naši sú z detí úplne hotoví... keď prídu z práce, tak mám úplný veget,, lebo mi ich ani nedajú,,, Stíham celkom v pohode,, 🙂 som veeeeľmi šťastná a spokojná.. 🙂
mati tak to je parada 😉 aspon nemas hend od zaciatku vsetko na starosti iba ty. sa takto mozes v klude zabehnut 😉 a ako dlho este ostanete na liptove?
Mati, az teraz som si vsimla, ze uz mas aj udaje v pase zmenene. 😅 No ale krasne to vyzera. 😵 😉
No, tak nie, podarilo sa to Brulke. 😅 Ale pred chvilou mi to ukazovalo naopak. Ved to je fuk. Ja teraz pisem 20002, aj to je pekne. 😝
A zas mi to ukazuje inac. Pche. 😝 Ale dobre, koniec monologu o krasnych cislach. 😀 🤐
Ja som dnes došla zo školenia a u nás ticho.. Normálen decká dačo v tichosti riešili... no cipana.. normalne nikto k dveram ani nepribehol ked som došla... 😀 😀 😀
lenkove,
tešíííím sa s tebou...to je super !!!! len , prosím ťa, ako to vydržíš do 4.1. ???!!! mňa sa to netýka a už teraz som veeľmi zvedavá 😀 😀 😀
martinka,
super, že vám to tak dobre ide s m+m ....užívaj si v pohode tieto krásne časy a ešte vianoce k tomu...no paráda.... 🙂
Tu sa pozerá večerníček 🙂 a samozrejme MK, lebo mamka je vzrušená z toľkých super noviniek 😅 .
Mata, Lenkove, tesiiiiiim sa s vami
Macocha mne to hovor ja som ako na klucik 🤐 🤐
a si zlata, ze sa tesis s nami 😵 😵
aj ja sa tesim s Matkovcami 😵 😵 😵
Leni veď ja si to ešte pamätám, keď mne volali, takže si to viem predstaviť. Dodnes sa čudujem, že som v noci zaspala 🙂

Ja uz som ju dlho nevidela, teda v skole naposledy. Ale jej hodiny som fakt zrala, to by som mohla donemoty pocuvat. Mna vzdy viac bavili veci z praxe nez teoreticke hluposti... 😀
Vtedy sidlila na Mlynskej v Kosiciach. Ani som nevedela, ze robi nahradku, mozno vtedy este ani nerobila. Ale od nej sa ucit, to bola parada... 😵