Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
leni, ty máš skype... (a si odpojená 😉 ) a mixka, ty IP... (a si pripojená 😅 )
😉
jani, my dobre. a vy s laurikou?
jani, práve som ťa (opäť raz zas) spomínala, že dnes si ma "napadla" v "našich podobných" súvislostiach... 😔
Ahojte !
Ja sa tiež pripájam ku gratuláciám Akálke a Zajkovi , aj môj synovček zároveň aj krstný synček ( vytúžené to dieťa po jednom potrate ) mal predvčerom 1 rok , no oslavovať budeme až na sviatky.
My sme teraz často chorí , soplíky , hrdielka a kašeľ.Sofka má aj teploty zvýšené , dúfam , že do vianoc sa dáme dokopy.
Výstúpenie v škôlke mal Paľko včera , bol nádherný 😵 😵 😵 spieval sólo Búvaj dieťa a Poďme bratia do Betlema.Boli sme na neho patrične hrdí aj s tatíkom.
Amálke
jej janula, ahojky 🙂 ze sa aj ukazes 😉 ako sa ti byva v domceku ???
mary mysli na to kolkým to vyšlo... 😉 1 kus ja, kolegyna 2 kusy, dalsia kolegyna tiež 2 kusy myslim.... Marketka tiež jedneho chalapa takto má 😉 ale bolo to o nerv pri nás a kolegyna jedno mala tiež také dosť o nerv.. .dokonca už jej volali, že interakcie s dakym či čo... ale nejak z toho zišlo...
cairka trosku sme nachladnute, laurika zacina kaslat, tak ma neminie zajtra doktorka. poobede uz mala teplotu, tak radsej pojdeme. boli sme v ba na vikend a dobre sme zmokli, tak toto je nasledok ☹
magi a v akom zmysle si ma spominala? necitala som dozadu, co ste popisali. obcas nakuknem a citam ale v poslednom case som len vypekala a jedla a zas vypekala a potom sa to zjedlo a dokola 😅 mam napecenu tretiu varku medovnikov 😀 dnes som posledne dopiekla, mam 6 druhov napecene . tak nech jedia , ja som uz plna.
laure v skolke odporucili psychologa, takze ma to neminie. vedela som, ze to nebude ok, ved uz skoro rok si s nou nevedia rady. ona akoby bola myslou nepritomna. niekedy jej hovoria a ona nic. nereaguje. teraz neviem ci naschval alebo je to nieco ine 😒
no, hej, ale to všetko je tam u vás...
čím bližšie k nám (janulanz), tým horšie štatistiky...(moja kolegynka v predch.dd) 😔
magimary no držím palce...
pridala som dnešné foto na FB so snehom (a vrieskajucou Mirkou,ale našťastie z foto nepočuť 😅 )
u nas teda nie je ziadny sneh. tych par vlociek co vcera akoze spadlo neratam. ale ako vy pisete, ze mate vsetko biele, tak to nebolo a ani nehrozi u nas
ani u nás, jani...veď vravím..., čím bližšie k nám, tým horšie... 😕 😒
ale ja som optimista a myslím POZITIVNE (!) 😅 😔 ...
jani a co domcek ??? zomieram od zvedavosti 😉 referuj, ake to je, co ma caka 😅 ???
mixka no este stale som akoze v nz tam kde som bola. dom este nie je dokonceny . inak vyzera to super a musime si zvykat lebo ja som 30r byvala v cinziaku. no neda sa to porovnat. pre mna uz len krb je nieco uzasne. sedavam tam a vyhrievam si zadok 😅
jaaaj, ja som jani myslela, ze uz ste v dome 🙂 vsak prave, ze ja aj nas ocko sme celozivotne boli v panelaku a toto bude velka zmena 😅 ale snad to zvladneme 🙂
mixka aj sme aj nie sme oficialne v dome 😀 zajtra tam idem, tam budeme vianocovat. preto som doma tak vypekala aby som nemusela tam
jeej jani... si sa ozvala.. tak sa liecte.... asi 23. 12 budeme v kolarove...
ani neviem co som chcela.. ale hlavne mary... klud ... neboj.. zajko je uz na polceste aj viac u vas..
ahoj maznacik. boli ste v tej ba na trhoch ci nie lebo si sa neozvala. vy ste uz zdravi?
a vies, skor ma stihnes na skype ako tu. mam pocit, akoby som sem uz nepatrila 😒
maznáčik, nemyslím si...
ešte je pred nami dlhá a hlavne "všakovaká" cesta plná zákrut... (urad, sud)...
Janula čo by si nepatrila. A s Laurikou...držím palce, aby to bol len nejaké vývojové muchy, ktoré úspešne vychytáte!
janula, patris sem 😉
yukki vdaka, snad to nebude nic take. priatel hovori, ze je rozmaznana. ze mi skace po hlave. na skodu to nebude, ked navstivime psychologicku, uz nas pozna z cias pripravy na pestu a profi 🙂
mixka prestala som chodi ako nerobim. ani neviem preco
Adkapo, Paťko je taký odvážny spevák..? Tak že mu blahoželáme, je pašák! že sólo.... 🙂
Kika odspievala pred Mikulášom jeden riadok a....začala sa rehtať. Ta i bolo dospievané. Hlavne že ho ubezpečila, že bola dobrá, aj ráno že bola dobrá.
laura zas ani balicek nechcela od mikulasa. v skolke su dve lauriky a ani jedna si nesla pre balicek, ze oni nechcu 😅 nakoniec prisiel mikulas k nim a balicek si uchmatli potom 😀
yukki za to naša Lucka sa od mikulaša chrbtom obracia, akurát ruku len natiahne, že kce "ham" 😝 takže s tým jedným veršom ste uplne suproví...
ked sme išli na štvrtého Mikuláša, tak už po ceste tam rozpravala o papani a jak sme došli a videla balíčky, tak len to ukazovala a ked konečne na koniec rozdali baličky, tak ju len zaujimalo "ham vajko" 😀 😀 😀 no proste už vedela o čo ide...
4.príspevok 😔 v archíve

ahojte. rozoberate monitor dychu? doteraz som veru nemala pri ziadnom dietati ale ak nahodou este niekedy nejake bude, tak si ho tiez zadovazim.
ako sa mate?