icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

zicon
18. dec 2009

Biju

mexx
18. dec 2009

No tie pariace sa macky vydavaju ozaj priserne zvuky, ale tie sme poculi v noci aj u nas na sidlisku...paradoxne na dome nikdy. A to ich je tu naokolo dost. 😅

magimary
18. dec 2009

mati, mexx, som sa odmlčala, lebo som vás dočítavala... 😉
mexx, no ako pre koho je to dobré...pre deti (snáď) výborné, pre mňa už menej... 😨 🤐 😉 😔

no, a koho? takú tú celkom fajn príjemnú babulu "našej váhovej kategórie"... 😅 😉
na schôdzi akurát odovzdávala to dievčatko a potom na chvílenku dostala tohto malinkého šuhajíčka... 😉 , už vieš, ktorá? 😕 😅

magimary
18. dec 2009

no a, mati, som dnes myslela na malého Vilíka..., na jeho veľkosť... 😅
lebo náš Zajko je podľa doktorky (tabuliek) malý a drobnučký... ( 😅 ), tak som si spomenula na vilka, že čo potom on... 😅 😀 , aj to tak napísala do papierov... a nebola s ním spokojná... 😔 a o som ju uisťovala, že teraz má dprbý týžde, že ho nepreháňa, lebo v podstate tento týždeň nemal lepok...
a merali sme ho tam aspoň tak "by očko" a namerali sme ledva 70cm (+/-)...som bola prekvapená, lebo som si myslela, že je oveľa vyšší/dlhší... 😕 😨 😅

mixka
18. dec 2009

ze by som sa dala vystrelit na mesiac, aby tam neboli ziadne zvuky 😀 ???

magimary
18. dec 2009

mixka, neboj to prežiješ! 😅 😉 🙂
my sme utekali z bytovky kvôli strašným vrtacím zvukom a tu také VOBEC nepoznáme (resp. nevnímame, lebo to
nemáme priamo nad hlavami) a to bývame v blízkosti okolitých domov a aj bytovky... 😉
jediný, kto nám tu vŕta, sme my sami...a to Ti úplne inak zneje ( 😅 ), to skrátka vydržíš, lebo chceš... 😀

najjulinka
autor
18. dec 2009

mnixka neviem či mesiac je to naj.... lebo jak by si sa tam nechala vystreliť, tak isto by pol miliona ludi sa nasačkovala za tebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to proste je tak... stačí ked jeden začne a hned húfy opakujú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cairka
18. dec 2009

dakujem všetkým za priania 🙂 ja sa cítim na 18 😀 ved tridsiatničky sú už zodpovedné "dospeláčky", nie takí pojašenci, takže to sa len niekto pomýlil 😝

zicon
18. dec 2009

magimary stahovat sa susedov som videl do domu bezne - utekat z bytu len ked hori.

mixka
18. dec 2009

tak ked sa rozhodnem kam sa dam vystrelit, nikomu to nepoviem 😀

najjulinka
autor
18. dec 2009

mixka ale na mesiac zo zeme dovidieť 😀 😀 😀 😀 treba kamsi za roh na tom mesiaci aspon 😉

magimary
18. dec 2009

zicon, veď vieme, ako to myslím... 😉
nechytáme sa za slovíčka, však? 🙄 😀

a, cairka, ja sa tiež dodatočne pripájam... 😵 😉 , ty si ešte taká mladucha? 😅 , ešte si len začínaš tretí krížik...tpo je čistá 18-ka...tak nestresuj- si, "in" 😅 😉

najjulinka
autor
18. dec 2009

mary dalsi prispevok budes mat pekne cislo... 😉

magimary
18. dec 2009

viem, viem 😎
😀

zicon
18. dec 2009

No vsetko najlepsie k 30 tke, vitaj v klube, kde ti zacnu uvolnovat miesto v AUtobuse.

zicon
18. dec 2009

Lepsie nikoho chytat za Slovicka ako drzat za krk

cairka
18. dec 2009

magi, zicon dík. 🙂

najjulinka
autor
18. dec 2009

zicon to pušťanie v MHD na sedadlo nie je o veku... Ja som celkom rada ešte bezdetná bravala synovca... hned som s deckom bola vyššia kategoria 😀 😀 😀 ked som išla sama, tak starí chreni a chrenky mi ešte aj tykali 😠 😠 😠

zicon
18. dec 2009

Ale ked ti prvy krat prepusti skolacik sedadlo ked budes sama vtedy to o veku uz je.

zicon
18. dec 2009

zicon to pušťanie v MHD na sedadlo nie je o veku... Ja som celkom rada ešte bezdetná bravala synovca... hned som s deckom bola vyššia kategoria ked som išla sama, tak starí chreni a chrenky mi ešte aj tykal

Ty dokazes kazde dieta vyuzit v tvoj prospech

mixka
18. dec 2009

zicon 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

najjulinka
autor
18. dec 2009

zicon to nie.. .ale ludia su také svine.. aj dnes v tescu mi jedna vynadala, že sa predbehujem.. to sa mi dávno nestalo... samozrejme oslovila ma pani, ešte sa opravila , že slečna ... no trapas... ad jedna som sa nepredbiehala... a ad 2 s dvoma detmi som tam bola, tak som mala fakt naponahlo, takže som sa ju ani nesnažila pustiť pred seba.. .akurát že 2 deti boli asi 4 metre odomna s mojou mamou a tak si pani trufla na "slečnu"........

najjulinka
autor
18. dec 2009

asi som proste slaba medialna hviezda , ked ma nepoznala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mixka
18. dec 2009

mne by lichotilo, keby ma niekto oslovil slecna 😵

najjulinka
autor
18. dec 2009

a to akože s detmi ma skor dopredu puštaju v radoch - nie vždy prijmem, lebo nie vždy to fakt potrebujem a nezneuživam to........

najjulinka
autor
18. dec 2009

mixka mna oslovuje kde kto "slečna".... 😀 😀 😀 ja som pani len odvtedy čo nosim deti so sebou.... či to bol synovec a ešte som fakt bola slečna... alebo teraz tieto.... až s detmi som "pani" 😀 😀 😀

najjulinka
autor
18. dec 2009

a ked tak dumam, tak ešte aj rok po svadbe, ked už som 2 deti mala, tak som bola pre niektorých susedov slečna

najjulinka
autor
18. dec 2009

ja si vlastne ani s detmi nepomožem moc asi....
inak dnes v kopirke sa mi nejaký chlapik pozdravil, že dobrý den a potom z neho vyšlo, že my sa poznáme zo školy......... akože ja nemam šajn kto to bol... ale ja ksicht stale ten rovnaký.... a ešte pozeral aj modre z neba, tak mu docvaklo................ mna spozná kde kdo, lebo stále som rovnaká........ a to som nevyzerala na škole staro... takže teraz vyzeram .... mlado (???) 😎 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zicon
18. dec 2009

Lepsie byt slecna ako by ta v 40 niekto tituloval Babicka

najjulinka
autor
18. dec 2009

zicon mne kamoška povedala kedysi ešte za slobodna, že tento výzor mladej ocením v 40ke... ja na to "Pochybujem. Ked budem mať 40 a žiaden chlap o mnaešte nezakopne, lebo si budu myslieť, že som ešte pod zakonom, že to nie je žiadna výhra" 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄