Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
Teba nemusel zaujať, stačí, že sa mne páči praktičnosťou (estetika je až na ďalšom mieste)...a šírka mi nevadí (ja radšej široké ako dlhé 😝 , neznášam dlhé tandemy, po Jané Power Twin som si povedala, že nikdy viac a ani nemám kde tandem skladovať, kdežto akýkoľvek široký kočík sa mi v pohodke zmesté pod schody), len som skrátka čakala, že aspoň niečo povieš (Tvoje komentáre beriem, ako samozrejmosť; s kým iným si pokecať o kočíkoch,ak nie s Tebou 😀 )...
ešte jeden príspevok a idem spať... 😀
a este mi nie je jasné, preč je medzi "golfové hole" ked vyzerá, že sa skladá na plocho....
juli, Teba nedoháňam... 😖
ja si dávam normálne méty a ciele... (mata a pod. a keďže som už matu dávno zmákla, teraz sa aspoň vytešujem, ako pekne mi to pribúda 🙂 )... 😉 😎 😅
a dobrú noc, lebo 3737 je pekné akurát na dobrú noc!!! 😉
ozaj zajtra mal k nám prísť na návštevu Nikuško, ale keďže už máme sľúbenú inú návštevu, preložili sme to o týždeň...
no zmena prostredia ano.. ale pieskovisko o rozmeroch čo je vonku na ihrisku mi bohate stačí.... aj tak donesieme plno pisku domka... ale aspon ja ho nemám ešte aj v gaťkách... kdežto na piesočnej pláži nie je kam prdel zložiť.. horúco... vsade bééé piesok... a nevraviac o mori.. nelubim... ja musim bazen.. to je moje...
juli,
skús niekedy štrkovú pláž + detské ihrisko na nej + fešák plavčík ( keď more nezaujme tak aspoň je na čo kukať 😀 )
...ale inak jasné...len máš veľkú výýýhodu proti mne - ty môžeš zájsť do bazéna každý deň, ja k moru 1-2 ročne ☹
k bazenu sa každý den zajst nedá... o tom to je.. v KE normalne kupka nie su... a do Madarska nemožme, lebo deti nemaju pas...... 😒 ☹
A pri mori som nebola ani tak čato ako ty.. .stačilo mi...... štrkovú pláž som vyskušala na plažovom kupku Dunaja vo Viedni a o nič lepšie.. tie kamienky ako lezu medzi palce na nohach... a čo sa týka vo vode je to fuk.. ani jedno nie je pevna zem pod nohami... či štrk alebo piesok....
tak ste mi zutekali... mary a aj laculik vy byvate v RD... tak určite raz dorazíme.. ale toto leto ešte nie.. .musiem sa trochu rozrásť, ench to stojí za to... 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Takú návštevu ako my hned oceníte.. .hlavne ked vypadneme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a eli tu davno nebola... a na jej dom slintám už dávno... to by bola zmena prostredia... 😉
juli, vzdy ste vitani! aj keby vas bolo 20 ks! by sme nejaky hotel povedla pekne zabukovali a cez den ku nam na zahradku. No a obed opat v hotely by podavali 😀 .
my by sme hotel brali so sebou... stan... 😀 😀 😀 manželovi chýba stanovačka... oni chodili tak za mladi... 😀 😀 😀 doli by sme chlapom deti... a my by sme vyrazili spolu na kavu... vratili spočítali straty... a ak by straty boli malé, tak na dalsi den by sme si kafčo zopakovali 😀 😀 😀
nie ale piše sa to dobre.. .ale ked nechám mužovi deti, tak som ako na ihlách... 😀 😀 😀 😅
dobré ráno...
...asi zabralo to moje včerajšie želania - že slnečnú nedeľu prajem 😀 , lebo aj v za krááásne, slnečno, obloha bez jedného obláčika, len ešte trochu chladno, tak čakáme ( ja pri pc, muž v posteli a malý pri rozprávke 😀 )kým sa trochu oteplí....
u nás v pohode bolo aj včera.. .možno chladnejšie bolo,a le inak pohoda slnečno.. .Za to manželovi v Polsku celý čas pršalo...
ahojte,
u nas je strasny hic 😲
mam pozicany fotak,tak fotim jak besna - deti vo vsetkych polohach,smejkov aj plackov.... 😀
tak u nas sa vcera osvedcila nestastna 13ka a teda aj moje najhorsie narodky ☹ na svoju 30ku zrejme nikdy nezabudnem
Tak ja mam deti v hajanoch... Poobede sme mali najprv na navstevu tetu a potom moju mamku teraz podvečer...
Aj ja prajem všetko najlepšie a dúfam, že to nie je až také vážne a zlé...dúfam.
Ináč ja mám dnes pekný deň-kika sa po prvý krát spýtala:" čo to je?" 😵
Celý deň robíme kolo sena a ešte pár dní budeme. Len nech vydrží "chvíľa"-dobré počasie!
Včera sme boli na oslavy dňa detí na ihrisku v obci, aj na ceste čarovným lesom, bolo aj divadlo na chodúliach, decká sa mali zblázniť, páčilo sa a aj nám. A potom ešte na skok na hasičskej súťaži pod priehradným múrom-detto, veľký úspech. teraz sa Kika dezinfikuje vo vani, lebo celý deň behá bosá holá. Kurám sme postavili schodisko, takže aj pri výuke chodenia do kurníka máme úspechy.
Janula vseko naj k narodkam... a hlavu hore. bude dobre...
my sme boli dneska na Devine.. a potom mala chcela gulky v ikei.. 😅
yukki tak kika si dnesny den uzila... 😀
Prijemny zvysok vikendu.. vsetkym.. inak aj tu je hrozne teplo 26 stupnov
mata prihod fotky... 😉
jeej mata teraz som si pozrela.. tie co si posledne pridala a musim ti napisat.. aj ked tu budem mat monolog
macka... ja len takto 😵 😲 aka kocka je z nej... pekne sa jej krutia vlasky... taka poriadna baba..
a milko fakt jak minister na tej trojkolke... 😵
a este mas sikovneho muza super ste vymysleli tu zabranu..
ahojte.
jani, čo sa stalo? je to vážne? všetko najlepšie k 30, nech sa ti darí a nech sa rýchlo sťahujete do domčeku 😉
yukki, tak teraz sa priprav na nepretržitý kolotoč otázok 😝
mati, deti sú krásne, macka má rovnaké vlásky ako veve 😵 a milko je riadny šibal na prvý pohľad 😀

jaj, to by bolo, že by sa novorodenec už pýtal na nočník...nechcem všetko na peniaze, ale viete, koľko by sme ušetrili na iné veci.... 🙂
julinka,
dovolenka pri mori je vec pohľadu, som bola už viackrát, ale ešte som sa nenudila...s malým sme boli len raz ( na budúci týždeň ideme práve druhýkrát 🙂 ), ale ten bol vytešený...a ja napr. dovolenku beriem aj ako zmenu prostredie ( aj keď relatívne nákladnú ), proste zmenu....a ešte - more ľúbim 🙂