Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
markétka, čo idete do tatier? či len na výlet? ja by som šla do smokovca teraz po tých chorobách, ale toho roku nám to nevydá... ☹
cairka chceme ísť do Tatier na 4 dni len sme sa trošku neskoro zdohadali s ubytovaním (ja mám rodinu v Poprade takže s nami nie je problém ale ide aj kamoška s malým tak chceme nejaké ubytko spoločne)tak snorím kde je voľné.
tak mala spala v kociku 3 hodky a na navstevu bola mila 🙂 zaspala sama v postielke 😵 😵 len kupkanie bol trosku horor, bola uz dost unavena a asi aj mama stresovala, k tomu sa k nam nastahoval aj synovec do kupelne 😅 ale spinkame ako anjelik uz 3 hodky.. uvidime kedy bude mliecko..
inak, ona je zvyknuta dost spinkat, tak uvidime aky system najdeme tu u nas 🙂
a znamenie je uz byk 😉 aj ja som sa tesila, ze baran 🙂
jaj lenkove sekla som sa... ja som to porovnala s našim V. ale ona je o týždenmladšia a nie staršia....
Ale býk je tiež super...
Ja len, že ja som baran 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
že tešila, že baran 😝 vieš čo to je mať doma dieťa barana? 😅 😀 ale zvládate to super 😵
Býk je super. Kika je býk. 😝 Ešteže nie sú všetci býci rovnakí, že? že sa tých znamení nedá tak úplne držať... 😉
cairka moja mama mala takých baranov dvoch... a mojej švagrinej to teraz hrozi tiež... 😀 😀 😀
ahojte...
...barani sú najlepší, keď spia... 😝
moje malé barančiatko je choré, ukašlané a usoplené... od štvrtka sme na ATB. grcoší minimálne 4 krát denne... 🙄
Maťovi sa behom pol roka zhoršil zrak o trištvrte dioptrie. už má silnejšie okuliare ako ja, slepúšik malý. a okrem toho mu musím prelepovať oči, tri dni jedno a štyri dni druhé a to sú už iné súboje... 😠 😠 😠 . bráni sa ako ďas...
mayap s tými rybami veľmi nesúhlasím len tak na polovicu, lebo ja som ryba aj mm ryba 😀
ahojte babule,
poslala som par z vas foto (markie, mary, janivonbenji, smejka), na viac asi nemam kontakt, na FB sa mi to nechce davat, 😝 tak ak chcete, poslite mi IP mail a poslem 🙂 😉
u nás je hore ešte aj MM. besný býk je proti nemu nevinné , nežné teliatko... 😝 . televízor ešte nefunguje... ...a rodina sa nachádza v kritickej fáze, kedy je odkázaná na osobnú komunikáciu bez televízneho podmazu... 😝 😀 😀 😀
no mne sa to ohromne páči, lebo deti fakt nemusia čumieť na telku, viac sa rozprávame, hráme a čítame knihy.
len MM a moja svokra trpia... 😠 , dobre im tak... 🤐
keby záležalo na mne, tak tú bedňu ani nedám opraviť...
leni tak Ivka k Vám pasuje do rodiny normálne sa podobáte máte pekné dievčatko. 😉
Idem ja spať ATB na uzliny zatiaľ nezaberajú.(ale naši z toho majú teraz výhodu lebo neviem zvýšiť hlas tak sa nekričí)
leni, malá je nádherná. to profi má fakt zmysel. Ivanka má len 2-3 týždne viac ako veve, ked som ju brala z DD a zatiaľ čo veve bola handrová bábika, ležiaca, rozprávala len samohlásky, proste podľa neurologičky vývoj ako na 5 mesiacov, tak Ivanka vidno, že je šikulka ako sa na takú babu patrí 😵
keď som bola vo štvrtok u mudry, tak sa ma pýtala, či dám chlapcov zaočkovať proti prasacej chrípke. lebo vakcín je veľa a tak teraz prišli na rad deti s oslabenou imunitou...
...neviete mi poradiť, čo mám urobiť? lebo ževraj budem musieť podpísať nejaký papier, že či áno, alebo nie...
cairka, čaká to aj teba, neboj sa... 😝
ja som tento rok nedala chlapcov zaočkovať ani proti obyčajnej chrípke... veď aj tak ju nikdy nemali... buď sú len nachladnutí, alebo ich chytí rovno zápal pľúc... 😔
no jednoducho mám pocit, že toho očkovania je veľa.
lenže, ako sa hovorí náhoda je svinka, a čo ak tú potvoru ukvičanú voľaktorí dostane...? ako sa budú potom k nám lekári správať...?
no mám dilemu ako hrom... 🙄
ženy a toto očkovanie v 15 mesiacoch je povinné? To také kontroverzné....čo sa na neho zvaľujú nejaké autizmy....
A Lenkove-malá je zlatunká...ešte tak opatrne pozerá, ale ona sa rozkuká...a potom Vám to zráta! 😝 😉
yukki, žiadne očkovanie nie je povinné... 😝
a proti čomu sa v 15 mesiacoch vlastne očkuje? ja som už zabudla... 😕
cairka,
no Paťo má podľa posledných odberov dosť oslabenú imunitu a naša alergologička je celá hŕŕŕ do očkovaní... 🙄
júj a hádať sa s ňou... 😖 😖 😖

Ahojte dnes tu asi nikoho niet? 😲 my sme dnes kúpili túto cestovnú postieľku ale bez polohovania tmavo modrú. http://www.matko.sk/baby-shop/cestovna-skladaci...
Deti už spia a môžem si konečne hľadať nejaké ubytko v Tatrách.