icon

Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo

najjulinka
13. máj 2009

Tak a sme tu. S uderom polnoci...

pimpa
5. mar 2010

aha, jasne, uz chňááápem 😉

magimary
5. mar 2010

práve mi prichádza 31 fotiek zo včerajška od našich posledných "nových" rodičov... tak som pridala ešte jednu 😉 😅

tatiannna
5. mar 2010

Magi a ako ho teda budete volať? Nebude z toho trochu zmätený? Lebo na meno už isto reaguje...

magimary
5. mar 2010

samozrejme, že na meno už reaguje ( 😅 ), až moc... 😀
budeme mu hovoriť naďalej tak, ako doteraz...
ale v takomto neoficiálnom "písomnom" styku mu budem písať Tadeáško (aj kvôli určitej anonymite napr.pred bio 🤐 )...

tatiannna
5. mar 2010

jáááj, chápem už chápem... 🙂

natia
5. mar 2010

Dievčatá, takže tatiannna týmto momentom definitívne odišla a definitívne som prišla ja...v rámci ochrany osobných údajov a anonymite...bo ma s tým strašíte 😉

magimary
5. mar 2010

čooo 😨 😅 , taká zmena???
veď tu si bola zatiaľ maximálne anonymná,,, 😅 😨 ,
nemáš na nás, čo sme tu riešili iné veci... 😅 🤐 🙄
až nám na to prišli... 😝 😅 😒

a, najmä, ja si stále (možno chybne) myslím, že ten kto sa zverejní na Fb, už ani nemôže byť verejnejší... 😉 , preto ja si napr. nikdy nedám žiadne fotky na FB.... neverím mu... 😖 😅 🤐

natia
5. mar 2010

no hej, ja som donedávna na fb mala fakt, že priateľov, ľudí, k 🙂 torým verím a ktorých poznám... teraz sa to trochu mení, takže tiež začínam byť opatrnejšia... tak hádam čím viac anonymná tu budem, tým lepšie pre budúcnosť

magimary
5. mar 2010

ad anonymita: hej,iste...to platí určite (vzhľadom k všetkým verejným fóram, nielen tu a nielen tam 😉
pre mňa je FB absolútne verejná pôda..., nech si vraví kto chce, čo chce...zbytočne ty máš "len svojich" vybraných priateľov, keď tí zase majú tisíc iných (už nevybraných) priateľov... 😒

natia
5. mar 2010

no veď jasná vec, ale tí ostatní sa nedostanú k mojim fotkám...ani k osobným info

magimary
5. mar 2010

dnes sa mi darí... 😅 , pekné časy príspevkov som vystihla (už niekoľkýkrát), aj číselko ma čaká pekné... (6996) 😅 také akurát na odchod... vyprané prádlo v práčke už čaká ... 😅

magimary
5. mar 2010

k osobným info nie,ale k fotkám hej...
idem už!
zajtra opäť makáme hore, takže sa "uvidíme" až potom 🙂
dobrú... 🙂 ...!

natia
5. mar 2010

tak tak, ja tiež idem off...nech mi mk nezničí partnerský život 😀

najjulinka
autor
6. mar 2010

Dobre ranko.
K foto sa ti mary dostane ten koho pustíš na FB - je to na Tebe... Jasne, že ak priatelia si foto skopiruju a rozposielaju, tak to je blbe.. ale to maš aj pri mailoch..... Ja si preto medzi priatelov nedavam ani pubertalne deti mojich priatelov.. .nie su to moji priatelia, ae deti mojich priatelov... a hlavne pri dvojkach som mala pocit, žeby sa také puberťáčky mohli chcieť pochváliť, že také krasne deti poznaju.........

najjulinka
autor
6. mar 2010

Inak včera som bola na Navratackom klube s Luckou a Domčou a mam najlepšie 2 deti na svete - celý čas s dobrovolnikmi 😨 😨 😨 Som bola v šoku.. .Domču som sa ani nesnažila k nim odlifrovať, to som čakala že bude so mnou a dufala som že ako predpriprava na školku, žeby bolo fajn keby Lucka aspon par minut bola v inej miestnosti ako ja .... No a Domča sa priam ryla z dverí s dobrovolnikmi a Lucka išla v pohode tiež.. .a až ja som po nich musela na konci ist........ 😨 😨 😨 No proste som bola v nemom úúúžase čo za samostatné deti mám......

lenkove
6. mar 2010

caute
my ukladame, najprv ja, teraz mm 😀 vrrrtali sme do steny policku nad pocitacovy stolik a asi som si ju trosku nizko rozkazala 😅 😅 este dve do spalne a dve do kuchyne, ale ked ten nas revun vrtanie neznasa a my s mm mame super system na odsavanie prachu pri vrtani 😀 dnes ma prist babka, tak hadam ju vystrnadime von 😅 jemine, teraz som si to uvedomila, pridu mm rodicia, ja musim cosi navarit a napiect 😅 😅

cairka
6. mar 2010

dobré ránko.
natia, na MK je "protizákonné" 😅 meniť nick 😅 vybav si to radšej s adminkami, lebo ťa môžu zablokovať 🤐
magi, máme na FB rovnaký názor. 😉
juli, super to baby zvládli.

u nás je krásne slniečkovo, niekam ma to láka, len je asi dosť zima, tak neviem kam,aby sme boli za 2-3 hodinky doma 😕 strašná dilema 😝

mexx
6. mar 2010

Ja som na FB a mam tam nejake fotky este od minuleho roka nas a rodiny a kamaratov a podobne, V. je tam len v jednom albume, ma tam asi 15 fotiek, aj to este uplne zo zaciatku, ako k nam prisiel, a k albumu maju pristup len tri osoby. A istym sposobom som rada, ze som to tam dala, lebo ked mi rachol pocitac a prisla som o vsetko, mala som zachovane aspon nejake foto. Preto rozmyslam, ze tam dam toho viac, ale jednoducho udelim pristup iba niektorym ludom a hotovo. 😉

U nas vcera doobeda slniecko, tak som sa tesila, jak pojdeme von. A kym sme prisli do mesta, snezilo. 🙄 Dnes slnecno, ale dobra kosa, tak ci tak musim byt doma a konecne upratat, takze V. vyraza k babke a ja k prachovke. 🙂

cairka
6. mar 2010

celkom zaujímavé čítanie http://www.anrcr.cz/informovanost-ucitelu-v-obl... treba si otvoriť tú prílohu 🙂

najjulinka
autor
6. mar 2010

cairka zaujimave čitaničko...
Ja som s velkačkami bola v Tescu na cestovinový nákup... dostali sme 20€ poukážky zo soc. fondu v praci ku koncu roka a nie a nie ich minuť v Tescu.. lebo stale nakupim tak okolo 10€ nákup... Tak som sa pochlapila a dotiahla nákup cez 20€ domkov.... a to sa mi nekcelo stať na maso a masove vyrobky, ani na syry.. takže žiaden drahý tovar... Potrebovali sme cestoviny a ešte ich mali aj zlacnene, takže 90% nakupu cestoviny... Ale domkov som sa dotiahla 😀 😀 😀

najjulinka
autor
6. mar 2010

Predavaju dakde nočnik pre babiky zvlašť? Lebo dnes som bola v tescu a našla som nočník len v dvoch rôznych supravach a mne to ostatné prislušenstvo netreba..............

cairka
6. mar 2010

juli, dá.ale skôr v klasickom hračkárstve ako v tescu 🙂

najjulinka
autor
6. mar 2010

no ja som zatila len dračikovsku straku kukla, kedže do dračika s kočíkom viacmenej nemožné........ 😒 budem musieť využiť mamu aby postražila kočik s detmi pred obchodom.......

najjulinka
autor
6. mar 2010

ale akože doteraz som zvlast neobzerala, vedela som že su v supravach s vaničkou a to som mala v plane kupiť, ale vaničku už decká maju, tak nam netreba.... už len nočník..... 😀 😀 😀 😀 😀

najjulinka
autor
6. mar 2010

http://www.sme.sk/c/5272921/vlastenectvo-neobid...

odporučam prve 3-4 odstavce .. .je to taká blbosť, že sa na tom nedá smiať... kedže v dnešnej dobe do školky beru od dvoch rokov, tak je to dobrá sranda.... decko s plienkami v pozore pred pustenou hymnou 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no pakarina to je dobrá.....
ja neviem.... keby do tých školok mali prístup len občania SR ale vlastenectvo takto nadiktovať ešte aj cudzincom a pod to už je viac než somarina a takým malým detom......... takým štýlom o chvilu už aj profi budu mať doma zástavu, ustavu a budu musieť pušťať štátnym detom hymnu.......................... 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

najjulinka
autor
6. mar 2010

ešte aj hluchý budu musieť "počuvať" hymnu........... toto fakt len v našom štáte takú volovinu vedia vymyslieť.... 🙄 🙄 🙄

lenkove
6. mar 2010

jej, tu to dnes zije 🙂
a ja idem upratovat, plnit umyvacku a spat 😅 😅

ralanka
6. mar 2010

to zas ked mám trošku volno tak tu nik nie je? ☹ 😒
no čo už tak idem kuk telku kým dám papať malému na večer a potom do hajan do rána obaja 😀 😀 😀

najjulinka
autor
6. mar 2010

dobruuuuuu noccccccccc

yukki
7. mar 2010

Sneží. Už zase sneží. Dobré ráno.