Prišli k nám. Náhradné rodičovstvo
Tak a sme tu. S uderom polnoci...
Cairka a nebude to v tom mene? 😀
Ralanka, určite schudneš, ale ako sa budú blížiť 3roky, kilečká sa budú vracať 😅 😀 (vlastná skúsenosť 😝 )
no ešte že sa utešujem tým že ked prejdem cez zárubňu na dverách a je tam rezerva tak je to v pohode 😀 😀 😀 😀 😀
Tak ku Kilám...
Moja mamka pribrala pri tretom tehotenstve.... (jasne, že to som bola ja v tom bruchu 😀 😀 😀 )
Ja som schudla ked sme vzali Lucku a ked Kika, tak to išlo rýchlo dole.... No jak sme Kika vymenili za Domču, tak to rapidne začalo stupať....... Proste tretie dieťa 😀 😀 😀
Takže mi začina byť jasne, prečo vela ludi pri dvoch končí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cairka Ty máš doma hotovú stíhačku peknú a rýchlu slečnu 😉
no ja som pri deťoch tiež schudla iba 4kg ale teraz dúfam že ak bude teplo že zase niečo pôjde dole
A v starom byte som mala takú dobrú mierku. Taká malá kúpeľňa z jednej strany umývadlo na proti nemu práčka a v strede tak málo miesta, že keď som sa otočila a pribrala jeden bok som udrela o umývadlo a druhý o práčku.
julka Tvoj príspevok o 22:24 by som čiastočne vymazala my chceme ešte dievku a bude tretia v poradí.
no to sme mali aj my tak v 1izbáku 😀 😀 😀 😀
ok babky idem do hajan lebo nikdy neviem kedy sa ten šinter zobudí naposledy papal o 19:00 a ked papá takto tak vydrží do tej 4 až 5:00 ked okolo 22:00 tak pekdne do rána t.j.6:00 a viac tak idem nie že sa mi zobudí skôr a ja budem ako vygrckaný rezanec 😀 😀 😀 😀 😀
dobrú noc 😉
no ja ten prispevok evymažem,a le doplnim.... že dalsi skok hore na vahe vbolo ked sme vzali Mirku...... 😀 😀 😀 čiže ked sme tých deti mali doma 5, tak to bol dalsi skok....... tak na 5ku sa snad neuberate tu.... 😀 😀 😀
no ja si myslím že bebe pri troch deťoch určite zhodila, tak ako ja ked som mala ich v profi tak za mesiac 7kg dole...a stale dole to šlo až kým neodišli k bebe 😀, ale pri týchto som zasa ako guľa
juli a pri 5 by si sa nemala radšej bratsky pekne podeliť aj s Karolom??? hmm potom by to tak možno hore nevyletelo 😕
idem aj ja spať dobrú noc.
ahooo 🙂 ooojme!!!
ja mám dnes konečne kľudnejší deň, oproti predchádzajúcej dvojdňovej hektike 😝 ...
ale úspešne sme odoslavovali a opäť na polroka pokoj (😅 ), kým bude mať tomi 6 rokov a tobi zase meniny (teraz sme to mali naopak)...
jaron, vitaj-konečne si sa ozval (a ja som ti tuším ešte ani neodpísala na ip, však 😕 , hanbím sa 😔 , skoro to dúfam napravím 😉 ...)
dio, prosím ťa, kde si našla ten článok 😅 😨 😅 ,§,...ja len nechápem, ako sa môže dostať môj článok na stránku, ktorú nepoznám a nič mi to nehovorí... no, ale asi sa to dá... dokonca ja ani neviem, že so ten článok niekde uverejnila (hoci písať som ho písala 😅 )...
ale ja si myslím, že som ho na net ani nedávala...
dala som ho istej osobe, ktorá ho odo mňa chcela...
ale možno som len taký sklerotik 😅...
idem priložiť nejaké fotečky zo včerajška... 😉
ahojte.
tu je krásne, bielo a slniečkovo, ale podľa zbežného kuknutia z okna dosť fúka.
ideme trocha uhodiť byt, počuli ste už o systéme flylady? robíte to niekto?

do pekla brečo mi beriete ilúzie 😀 😀 😀 😀 😀