Zvažujete dať dieťa na adopciu?
Ahojte, je tu nejaké dievča/žena, ktorá zvažuje možnosť - dať svoje ešte nenarodené dieťatko na adopciu ? Chcela by som pomôcť...
@voskarka vies aj ja som sa vela zamyslal nad tym ako to zvladnem sama. Budes hnana svojou laskou k svojmu dietatku. Poobzeraj sa okolo seba, kolko je slobodnych , rozvedenych matiek a zvladli to! Vies mozno niekedy je lepsie ked budes sama, ako mat vedla seba chlapa co ti nic nepomoze alebo dokonca je este aj tyran. Neboj zvladneme to, ved sme zvladli ine veci, my zeny sme silne. Zvladame to nekonecne cakanie, tu neskutocnu bolest a ked budes drzat svoje dietatko v naruci a citit jeho vonu tak to bude pre nas hnaci motor.
Inak ja mam kamosku a ta pracuje tiez v rakusku, trvaly pobyt ma tu na SK a tiez je v poradovniku 10 miest za mnou. Tak sa vytesujeme , ze budeme spolu kocikovat. Ty len pekne skoc na urad a popytaj sa. Za to nic nedas. Drzim palce
@marcelarefat dobrý večer...to je nádherne napísanè a teda fajt od srdca-prajem nech vám ibom dajú miminká! A spolu už nech kočíkujete! Zo srdca vám to prajem! Ale ste to nádherne napísali! A ďakujem za podporu!!!!!!!!!!! Pôjdem na úrad a zistím! A dám vedieť. 🙂
@voskarka osobne poznam maminu, co si sama, slobodna adoptovala dieta (cca v 32jke), je to polovicny Rom, no stalo ju to strasne vela usilia a papierov a pohovorov na socialke. Doslova si ho vydupala, sama hovori, ze iba vdaka jednej vybornej soc. pracovnicke v CA v dojc.us. So socialkami je niekedy velmi tazka rec, sama som tam robila :( Drzim palce, nech sa ti splni zivotny sen!
Ahojte som mlada mamicka v tazkej situacii a chcem dat svojho 11 a pol mesacneho synceka na adopciu lebo som ostala bes atrechy nad hlavou a sama to nezvladam kto by mi stim vedel pomoct rychlo
Existuju krizove centra kde mozes ist aj zo syncekom znama je tam s troma detmi treba ist na upsvar
@tortelinka Neviem ako to je...ale mam znamu, ktora dala dietatko na adopciu svojej sesternici...takze naozaj neviem ako je to mozne....
@deniskalensklamana ....Más tazku situaciu, ako by sa ti dalo pomoct? Potrebujes byvanie, alebo to myslis vazne z adopciou? urcite by sa ti dalo pomoct, tak aby si nemusela dat dietatko na adopciu...napiste cislo...zavolame si...
@deniskalensklamana kontaktuj tuto poradnu http://www.alexisporadna.sk/tu-najdes-pomoc/
Adopcia by znamenala, ze uz svoje dietatko nikdy neuvidis, pre teba by asi bola lepsia ina forma nahradnej starostlivosti, ktora by bola iba docasna - teraz by sa o dietatko staral niekto iny, ty by si ho mohla chodit navstevovat aby sa vztah nepokazil, a ked sa ti situacia zlepsi, tak by sa mohlo vratit ku tebe. Alebo by ti mozno stacilo nejake krizove centrum, kde by si bola aj s dietatkom. V tej poradni ti presne povedia ake mas moznosti a na koho sa obratit.
Ahojte, nájde sa tu nejaká žena ktorá chce dať svoje dieťa na adopciu? Ak áno ozvite sa do správy.
@jajuskajana Ahoj, napis mi do správy, prešla som si tým, resp. este prechádzam ☹
@bejatka08 s manželom hľadáme ženu, dievča ktoré chce dať svoje dieťatko na adopciu . My si chceme dieťatko adaptovať. Ak sa tu taká žena nájde, ozvite sa mi prosím do správy
@martinka150 nesud kym sama nezazijes pocit bez prace a bez ubytovania a platit dietatu skolku.
tam si druhe dieta ani tretie nedovolia. stalo sa, tak nesud
S manželom hľadáme dievča alebo ženu ktorá sa chce vzdať svojho dieťatka a chce ho dať na adopciu. My si chceme dieťatko adoptovať a poskytnúť mu domov. Ak je tu taká nech sa prosím ozve do správy ďakujeme
ahojte....kolko stoji ked chcela by som dat na adopciu nenarodene dieta? suma? odpiste mi prosim vas potrebujem to vediet surne...dakujem
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@danuska1999 akože moja,,, ked nevieš dietatku poskytnuť domov dáš mu šancu na život ,,, necháš ho v porodnici a svojim novým rodičom sa dostane 🙂 tam nejde o peniaze ,,, ženy ktoré daju dietatko na adopciu nemaju zato peniaze..
@danuska1999 myslíš akože "predať " svoje dieťa? nežijeme v Indii 😒
to som nemyslela ale ja nemam na to financie a ani neviem ako sa stara o dieta....a skola je mi prednejsie ako dieta
😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@danuska1999 hmmmm skola ti je prednejsia takze ak si studivana tak si nevedela ze po sexe mozes ostat tehotna? Existuju hniezda zachrany. Tam das anonymne svoje dieta a viacej sa nestaras ..postaraju sa iny
@dagaz a to jako? kam mam to povedat ci napisat ci co??? tak vedela ale nechcela som si znicit zivot...a ani neznicim...viem mozno po case mi to bude luto ale nevadi prezijem...skola je teraz prednejsia ako babo...nato mam cas...a dakujem ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@danuska1999 ....1999 je tvoj rok narodenia? Tak vedela ale nechcela som si znicit zivot...kaslem na to lebo sa rozculim....proste to porod a pred porodom povec ze sa zriekas dietata..v porodnici by uz mali zariadit vsetko ostatne.
@danuska1999 no moja, anonymne znamena anonymne.. kam to chces pisat? Ak chces dat dieta na adopciu zadaj si to najskor do google. nerozumiem tomu, preco si sa takto rozhodla, ale ok... ked si vedela ze dieta nechces boli tu aj ine moznosti... takto odsudis dieta na detsky domov.
@dagaz ah dakujem......ano.....
@danuska1999 ty naozaj nemas rozum...neviem co "Studujes"ale asi vies citat tak si nastuduj ako dat babatko na adopciu, to snad do novembra budes vediet....ked si nevedela ze v 21. storoci existuje antikoncepcia
@danuska1999 ak ho dáš do hniezda záchrany tak bude hneď na adopciu a teba nebudú stíhať a ani ťa nikto nikdy nenajde .Je možnosť aj utajeného porodu to znamená že prídeš do nemocnice porodíš a povieš im že chceš utajený porod dieťa ide po 6 týždnoch na adopciu a záznami sa zoskartujú takže bude postarané o teba aj dieťa a záznami tieš žiadne a potom je adopcia kde dieťa ide do domova alebo k pestúnom pokiaľ si ho niekto neadoptuje ale záznamy oszavajú archivované takže ťa može potom vyhľadať.

@mana85 ano ako záver teda vyhodnotenie psychologičky ...no čo už...vidíte je to rózne... to už bolo velmi dávno...vtedy bola úplne iná situácia čo sa týka adopcie....ako na to poxerám teraz je to omnoho schodnejšie...