icon

12. deň po KET - mala by som mať príznaky?

nelly1412
15. dec 2019

Ahojte baby. Uz to nejak nevydrzim. Dnes som 12 den po KET a este som sa ani netestovala lebo si ( nam ) verim. Od prveho dna som sa citila skvelo aj teraz je to tak, ale chcem vydrzat do odberu krvi. Ale idem sa spytat - mali ste nejake priznaky ? Od 8dna ma pobolieva v podbrusku a je mi vzdy tak divne na zaludku, a ked ostanem hladna musim sa hned najest lebo mi je blbo.

rachel36a
15. dec 2019

@nelly1412 drzim palceky...tak skoro ssom ziadne priznaky nemala...problemy so zaludkom budu skor z hormonov ktore po ket beries

nelly1412
autor
15. dec 2019

@rachel36a dakujem pekne. Normalne sa uz neviem dockat kedy bude utorok rano 🙂 a vysiel ti KET na prvy krat ?

rachel36a
15. dec 2019

@nelly1412 nie nevysiel...teda teoreticky vysiel ale bolo to MMT....vysiel az treti vklad z druheho IVF

nelly1412
autor
15. dec 2019

@rachel36a a prepac ze sa vypytujem. Ale mali ste s partnerom aj nejake zdravotne problemy ? Lebo tak my sme mali len take banality ale inak v poriadku. Len nam povedali ze sa proste len nedari. Ja som raz ostala prirodzene tehotna s tym ze v 8tt som o babo prisla ale potom sa nam nie a nie podarit.

rachel36a
15. dec 2019

@nelly1412 ja som ostala prirodzene tehu niekolkokrat a vzdy som potratila v prvom trimestri...na dovod nikdy neprisli, vsetko sme mali ok...len sa to tahalo dost rokov a zacalo mi rychlo klesat AMH, tak sme skusili IVF

nelly1412
autor
15. dec 2019

@rachel36a dakujem pekne. Tak nam budem dalej verit ze vsetko bude ok ;)

dodasek
Autor odpoveď zmazal