2.IVF - 07.- 08.2009 s úspešným koncom. Kto ešte ide?
ahojte,pripojte sa vsetke do tejto temy,co sa chystate tento rok bud v juli alebo v auguste na 2 ivf...ktore bude samozrejme s uspesnym koncom 🙂 😵 🙂
marti super 🙂 tak drzim prsty,beries uz aj kajanske k.?ja som bola v dm markete a som si pozerala to mamidrink,tak maju to tak toto budem urcite pit...
tak ja na druhy tyzden budem mat vsetky vysl.a poslem do poistovne
kajanske som sa rozhodla od pondelka a kuknem aj ten mamadrink dnes v tesku 🙂
aha,tak ten drink mamidrink,ten obsahuje kys.listovu a ine veci dobre a potrebne,pred a pocas tehotenstva
ahoj lusi tak ja som u rodicov na dedine az do buducej soboty pisem zo sestrinho pc ma uplne inu klavesnicu takze dufam ze to bude citatelne 🙂
vcera odcestovaly na dovolenku tak strazime dom do roboty idem len stredu a stvrtok 😀 konecne si trochu odpociniem
a potom ten dalsi tyzden mam dostat menzes uz sa tesim na inekcie a hlavne na babo 😀
verim ti... 🙂 aj ja na to posledne 😀 🙂 😵
idem ja si odychnut...pekny vecer 🙂
ahojte,marti no toto,vravela si ze sa ozves castejsie,ale ako pozeram kasles na mna 😀
ahoj lusi dni tak utekaju ze nic nestiham 😀 tak co mas nove? ja som si dnes bola spravit predoperacne a pre tie nestastne chlamidie som si bola nemam ich takze ok 😀 aaaa este som bola ukecat moju dr aby ma potom dala na pn ked bude treba takze uz cakam len na menzes 😕 dufam ze tento krat nebude vela meskat 😅
ahoj marti,tak teraz som prisla z prace,manzela vyprevadila na nocnu a ja idem sa osprchovat a spinkat... 🙂
nove ani nic,len to ze teraz musim papkat tie tabletky,aby sa mi stitna zlaza napravila a by som mohla na ivf
ahoj čo porabate dnes? ja sa chystam do teska a inak lenošim 😀 lusi ti si doma?
ahoj lusi ja som obehala všedky obchody a nemaju u nas nikde ten mama drink 😠 v kauflande mali ale už nemaju no čo už kupim v BA ked pojdem na kontrolu. inak dnes ako keby ma pobolievalo brucho trochu žeby prisiel za chvilu menzes ? to by bolo super 😀
marti tak ja som bola u nas v dm markete a tam mali...ale urcite kupis
tak dajte si sexik a menzes dorazi a sup so stimulkou 🙂
v dm markete? to je drogeria nie?aspon že u nas je to drogeria a tam som este nekukala 😅

ahojte,katapola super... 🙂
ale ja este tak daleko nie som 🙂