3.IVF neúspešné, ideme ďalej. Podelte sa o skúsenosti
Ahojte dievčatá, zakladám túto témičku, lebo verím, že niesom sama, čo som vyčerpala vsetky pokusy IVF cez poisťovnu a chcem bojovať dalej, až kým neporodím vlastné dieťa. Aj ked nás to bude stáť vela usilia, trpezlivosti, ale túžba po vlastnom dietatku je silná a nevzdáme to, aj napriek finančnej kríze...dnešnej doby 🙂 Tak čo vy nato? Ideme do toho? Podelíte sa so mnou o svoje osudy a skusenosti?
ahoj sobka 😵 , dúfam , že všetko pozháňaš a že začneš so stimulkou a v jeseni už budeš tehulka 🙂
Ja ešte neviem ,že čo a ako , nechávam to asi všetko na jeseň 😒
dufam, pevne verím, že to tentokrát vyjde! sonu, oddýchni si cez leto, malá nech si užije prázdnin, o rok ide do skoly, nie? bude s vami cez leto, alebo bude chodiť do skolky? juj ako to letí....už aby aj emka mala surodenca a my ostatné aspon jedno bábatko 😉
Ahoj sobka , si predstav , že som konečne dostala ms 🙂
Emka má už 6 a pol ročka a mala by ísť už v jeseni do školy- tak uvidíme , čo nás čaká 😉
držkaj sa , pá 😵
sonu, super, tak konecne dorazila...po kolkých dnoch? ja som sa jej dockala po presne 2cykloch!!!cca 56dní...už to bolo na mna dosť...mala je už velká, ale aj moja sestra mala prvácika, ked sa jej narodil druhý syn a poviem ti, zvlada to lepsie, aj sa stíha s ním uciť, kedže malý je este malý a vela spinká, tak mala cas na prvácika...teraz už ide v septembri do 2.rocníka a malý bude mať 18.09 rok...takže v pohodke....a malý sa aj dobre ucí....takže toho sa neboj, ak by si otehu, mala by si stastie, a amožno je aj dobre, ked bude taký rozdiel medzi detmi, uvidíš, oceníš to, mala ti bude ja pomáhať....postráži drobca, ak ti vyjde vsetko tak, ako si naplánuješ, neboj, pekný víkend vsetkým, baby, kde ste? tu nikto sa nechystá na 4IVF? 🙂
ahoj sobka 🙂 , tak moja ms dorazila na presne 70. deň cyklu -pomaly 3 mesiace som bola bez ms, som rada , že tie desné návaly už mám za sebou , dúfam , že to už bude OK.
Ach sobka kiež by nám to obom vyšlo ako si plánujeme - to by bolo super 😵
neboj, vyjde nám to🙂 pozitívne myslenie, je 60% uspechu 😉
Ahojte baby, prisla som Vas len pozdravit...
Drzim Vam vsetkym moc palceky!
U mna nie je nic nove zatial ale mala by som zacat stimulovat v juli, tak sa uz velmi tesim....
Uz ked si tie babatka ideme cele zaplatit, hadam sa ich uz aj dockame, no nie? Raz to predsa musi klapnut!
Pekny vikendik, ja prave odchadzam na vylet )))
reebeca vitaj, sme radi, že na nás sem tam prídeš🙂 držíme palce vsetkým....v juli budeme stimulkovať spolu, tak sa už teším🙂 dufam, že výlet vam vysiel, och to pocasie...raz horuco, potom teplý dážd, ale celkom fajn, ak je len taká prietrž...aspon nás osieži...
ano ano , bude🙂 verím tomu aj ja 😉
čaute baby , držím vám palčeky , nech to vyjde 😵
sonu, už vieš čím budeš stimulovať?
ahojte
tak som po prvej dovolenke-chorvátsko - celý čas 30 st, more 25st - geniálne, boli sme v celom hoteli asi 20 samá geriatria 😀 ale bolo fajn ... ako Vám M nechodila, tak mne došla o 7 dní skôr ☹ čo znamená že júl nestihnem lebo ideme zase na dovolenku, ale hádam v auguste ... a ešte mi neprišlo nič zo ZP ohľadom žiadosti an IVM - moc tomu síce neverím ale prečo neskúsiť ...
Vy ste tak krásne optimisticky naladené ... to je fajn ...musíme veriť 😀
taki, tak ty sa máš 🙂 tolko dovoleniek v roku, super, budes oddýchnutá, nabudená na dalsie cykly...ja budem rada, že budeme mať na stimulku🙂 možno až po si dožicíme nejakú dovcu, ci nám to ivf vyjde alebo nie...ale asi tiež len chorvátsko....kam idete tentokrát?
😀 hej hej, každoročne nám jednu zapaltí svokra - ale ide s nami a druhú moji rodičia. takže tentokrát ideme s našimi, teda nevieme, minulý rok sme nešli lebo mamička ochorela na rakovinu, takže sme dovolenky zrušili, ale ocko si peniaze našetril a tento rok nás chce zobrať do turecka, aj s mamičkou, ˇi keď len na medziobdobie chemoterapie, ale strašne si to prajeme ísť spolu na dovču - chdoíme aj so ségrou a jej rodinou. akurát ale dnes hospitalizovali mamičku lebo má silné bolesti, tak uvidíme či to zvládneme, alebu ju zase zrušíme ...aj môj svokor má parkinsona, tak sme sa z HR vracali skôr
ono je to všetko také ťažké ... ja sa moc na peniaze nepozerám, hlavne odkedy máme takéto problémy zdravotné, to mimčo a všetko okolo, peniaze je to posledné čo ma trápi, chcem si ich užiť a keby sa zdravie dalo zaplatiť tak za to dám čokoľvek ... cez rok pracujem 16 hodín denne, manžel niekedy ešte viac. sen človeka zomrieť starý a zdravý nie je moc reálny, takže kým to všetko príde, nech je na čo spomínať ... a viem to teraz lebo s mamičkou často myslíme na všetko z minulosti, tak by sme moc chceli ešte túto dovolenku ...
a ono ťažké chvíle ešte prídu takže treba nabrať síl 😀
ideme do turecka, je to taký hotel mimo všetkého - resort a celý čas chceme všetci 7 len sedieť pod palmou, drinkovať a hrať sa s malou neterkou ... tak daj boh aby nám to vyšlo 🙂 ale ešte 10 ťažkých dní nás čaká 😀
a potom zase skúsime mimčo, nech nás na rok môže ísť už 8 😀 😀 😀 😀 😀
🙂 čaute, ja sa tiež chystam do chorvatska- dúfam , že nám to vyjde 😵
tak dievcatá, prajem vám krasnu dovolenku a užite si to, este kým sme bezdetné...buduci rok už budeme dovolenkovať o jedneho viac🙂 taki, velmi si prajem, aby ste isli k moru vsetci a zdraví...to je najdoležitejsie v živote a na peniaze by som nepozerala ani keby som mala to posledné, co mi ostalo 😔 mamicke prajem vela síl a ak veríte v zazraky, tak urcite jeden do vasej rodiny zájde a prinesie vám stastie v podobe zdravicka, ktoré tak velmi potrebujete...držím palce a myslím na vás...uživajte si krásne chvile spolu, rodina je ten najvacsí dar, aký si možme priať...a taki, jasnacka, na buduci rok vsetky pojdeme s bruskami a ak už nie s bruskami, tak s kočíkom 😉 cmuk
diky sobka -pfuj , pfuj , pfuj - nech je tak ako si napisala 😵
no ja dúfam že si zaslúžime všetky aj takú dlhšiu dovolenku - materskú 😀
sobka kedy začínaš? už niečo vieš nového ? aj Ty si ale teraz oddýchni - ja miluje začiatok júla (mám aj narodky) ale milujem hlavne tieto dni, je teraz tak krásne 😵 😵 😵 vždy som chcela "čakať" v týchto dňoch - ale už 4. rok mi to nevyšlo 😀 tak Ti doprajem tohtoročný júl !!!
sonulienka-mne všetci hovoria že more v chorvátsku podporuje plodnosť, poriadne sa vymáčaj, nech sa dobre uhniezdia 😀 😀 😀 embrijká, keď na to príde a manželovi ... (no ve´d vieš 😀 ) ja som manžel hnala do vody zakaždým, ešte aj z lode som ho zhodila 😀 . a kedy idete a kam ?
ach ja ešte 5 dní ... ale dnes sa mi vrátil manžel tak bude trochu veselšie 😀 😀 😀
ahojte 🙂 tak nech sonu prelomí tu smolu, my chodíme každý rok k moru aj do Chorvátska min. 4 roky po sebe a nikdy nám to more "nepomohlo"...hm Taki, ja som tiež julovka...narodila som sa 3.07....ty kedy? myslela som si, že ked ja som julová, tak sa nám bude lahko plodiť v july, lebo sestra je májová a vyslo jej to v májovej ovulácii, no ale nám to nejak nevychádzalo doposial, uvidíme ako to bude tento rok...posledné 2 julové mesiace som absolvovala 2x IVF aj v roku 2009 aj v roku 2008 , tak neviem neviem, hádam prelomíme lady 😒 😉 o 5 dní letíte? tak vam prajem stastný let a krásnu dovolenku a Sonu tebe plodné teplé more a samozrejme nádhernu dovolenku 🙂 budem na vás myslieť...ja pockám..... o 2 týždne by mala doraziť MS a budem volat do centra....uvidíme, kedy zacneme, lebo este nemám ani lieky a viem, že maju koncom jula a zaciatkom augusta dovolenky v centre, tak neviem, či nezacneme až v auguste...nechcem, aby mi koli dovolenke posurili stimuláciu, nikdy to zevraj cez dovolenkové obdobie nieje tak tip top ...stale sa cosi uhána , aby sa vsetko stihlo, ci vklad alebo PK...tak sa zatial majte krásne aužívajte si leto🙂 ak budeme mat nieco new, písneme si---hm, len dufam, že sa k nám pridá viac stimulantiek, snažiliek...neverím, že sme jediné, co ideme do dalsieho boja 🙂
no tak ja som o deň neskôr - tak vopred všetko prajem najlepšie 😀 😀 😀 spomeniem si na Teba v lietadle 😀 - to budeš mať taký zhora pozdrav, a želať budem veď vieš čo 😀
ja tiež chodím do chorvátska už roky, ale vlastne odkedy sme sa snažili - 4 roky, som sa moc nenakúpala, lebo ja to vždy mám, alebo som mala po operácii, alebo sme sa tam zdržali len 2 dni, alebo bola kosa
😀 😀 😀
Ty sa máš hlásiť v centre až keď to dostaneš ??? to je divné, ja tam musím vždy chodiť už týždeň vopred !
ja som bola minulý rok na KET v auguste, a bolo to super, bola som tam sama, super pohodička bola .. ešte sa embrijko aj ujalo, ale nevydržalo potom ☹ tak dúfajme že toto ďalšie to zvládne aspoň na 40tt
čaute 🙂 dakujéééém , a aj vám prajem krásne a hlavne plodné leto 😵 🙂 😵 , pá a dajte vedieť , ak budete mať niečo nové 😵
taki , tak aj ja tebe prajem vopred vsetko najlepsie a krásne si to tam užite a poriadne sa vykup, aspon na svoje narodeniny, dufam, že nemás mať MS🙂...no, s tým chorvatskom máme smolu ale sonu ju prerazí, že? tak este raz krasnu dovolenku a hlavne si oddýchnite, nech su vajká pripravené na oplodnenie, papa
🙂 😉 🙂
ahojte
tak ste tiež užvydovolenkované ??? ja som už späť a už začínam chytať stresy z ďalšej stimulácie. chytila ma panika aj k lekárovi ísťtakže to ešte o 2tt posuniem ...mám strašný strach z ďalšieho neäspechu 😝 som asi srab ...
máte niekto niečo nové?
ahojte dievčata.."tak že tu všetci dovolenkujeme?to je super..,tak ja som sa bola objednat na laparku a odstranenie vajcovodu,dufam že mi to pomože,a nič tym nestratim ked ho nebudem mat.,ale ziskam.SOBKA--,pisala si že skusiš Brno,či ideš k Hermanovi?ja som bola unho 2x,a potom v Martine,ja idem asi skusit Brno, je to tam vraj lacnejšie,a ideš tam max.4x.idem tam skusit zavolat a objednat sa,na august,TakiTak--ja mam tiež strach,zo všetkeho....neuspech boli.,ale dohodli sme sa s manželom že su to posledne eura,a naša psychika čo do toho dame" ....želam nam uspešne leto.....Baby........
ahojte dievcata, ja idem v piatok na konzultáciu, ako dalej a kedy zacat brat lieky...idem do toho už tento cyklus a možno prenos bude v auguste...skusim to u nich este teraz a potom uvidíme, podla financií a casu....vms, určite robíš dobre, že si sa na laparku dala, ja ked som vajcovody mala, každý mesiac ma brutálne bolelo brucho pri ovulácii a teraz , krasa, nic necítim...zjavne bolo, že mi tie zápaly nerobili príjemny pocit...takže držím palce, uvidíš, bude to super...dufam, že budes mat malinkate jazvycky ako ja, co skoro ani nieje vidieť...kde si sa objednala, kde ti budu laparku robiť? preco si odilsa do marrtina? Taki..tak vitaj domka, ako bolo, oddýchnutí? a prosím ta, žiadna panika, mysli pozitívne a veci sa budu vyvíjať pozitívne 😉, uvidíš....ja by som na tvojom mieste nic neposuvala, sla do toho coskoro, drahé, cas aj vek tlačí...tak sup sup, bez okolkov, z rozvahou a plnou hlavou optimizmu podte do toho spolu so mnou....držím palce, v piatpok dam vedieť, co som sa dozvedela, ako pokracujem.----este si musím dat urobiť dilataciu krcka , kedže pred siedmimi rokmi som bola na konizácii a trosku ho treba raz z a cas zpriechodniť....hm...tak nech nám tento rok praje dievcata.... 🙂sonu, kde si?

ahojte, tak ja si zhánam gonal, dohosdli sme sa, že budem brat toto....v juli ked dostanem dalsiu MS, mám volať, ale neviem ako mi to vyjde, ci nezacnem so stimuláciou až v auguste pre dovolenky☹ sonu, už si sa rozhodla kam pojedte do centra? alebo ostavas v splne?