8 zrelých vajíčok po odbere- koľko Vám prežilo na 5ty deň?
Ahojte,
Mam po odbere po prvom IVF - 8 zrelych vajicok. Chcem sa opytat kolko ste mali embryok na 5ty den? A podarilo sa AJ s takymto poctom?dakujem za akukolvek odpoved!!
L
@dia88 v prvom rade som dala oddych telu pol roka lebo uz po kazdom ivf je velmi vytazene z tych hormonov a zakrokov, boli sme pre istotu na genetike, reprodukcnej imunologii a aj na hematologii ale vsade vysledky ok len na reprodukcnej som mala zvysene mierne hodnoty ale vraj bolo vsetko ok a manzel a ja sme zmenili zivotospravu aj to je dolezite obmedzili sme sladke vody, nezdrave jedla ako pizza, kebab, vonku stravovanie, vyprazane a tak to nehrozilo ani cokolady a sladkosti ci chipsy.. Manzel jedol vela bielkovin, pil caj z kotvicnika a bral macu peruansku 🙂 a ja som jedla ananas, melon, vela zeleniny a kalerab, jedla som len varene doma losos a zdravsie 🙂 a brala som inofolic combi lebo mam polycysticke vajecniky a ms nemam bez tabletiek vobec ☺️ vajicka boli kvalitnejsie, vysoke stadia a manzelovi sa zlepsil spermiogram z oligoasthenoteratozoospermia na teratozoospermiu a dali sme si pk, macs a icsi a inkubator sme dali obycajny a vyslo to hned na 1x, ledva som stihla vklad co sa tak rychlo mala vyvijala v inkubatore ☺️
@bobricek1979 Kolko vkladov si mala z tych 9?
@babyttcirl Ako nakoniec dopadli embrya na genetike? Kolko si mala rokov?
@pietrula mala som 31 rokov a boli dobre 2 uplne

@dia88 ahoj,zatiaľ idem ohľadom seba teraz v júli idem na konzultáciu s primátom centra nakoľko ani teraz nám nevyšiel vklad😞tak uvidím čo mi poradí ako ďalej