8 zrelých vajíčok po odbere- koľko Vám prežilo na 5ty deň?
Ahojte,
Mam po odbere po prvom IVF - 8 zrelych vajicok. Chcem sa opytat kolko ste mali embryok na 5ty den? A podarilo sa AJ s takymto poctom?dakujem za akukolvek odpoved!!
L
@babyttcirl nám ešte nevolali tak už som nervózna že čo ak nič neprežilo 🤷
@hrasocek12 a co ste urobili inac ten druhy cyklus? Ked neboli kvalitne vajicka? Vies poradit?
@rachel36a a vyslo to v Tom cykle? Ja mam 2
@juliet86 a ako to dopadlo? Otehotnela si?
@mailoabruno urcite nieco prezilo!!
@wewe14071990 booze.. uplne tank chapem! Ja mam jedno co islo na genetiku a jedno este mi zajtra povedia tiez ze ci ide na genetiku. He to hatchujuca blastocysta. A tiez sa modlim aby boli okej o 2 tyzdne led dojdu vysledky..sme na Tom uplne rovnako ale ja budem mat mrazeny transfer
@babyttcirl uz som si aj poplakala...nerozumiem prečo tak malo,co sa deje,udialo...tolko otazok...
@babyttcirl ano. dnes zacinam treti trimester
@babyttcirl prvý vklad som mala MMT, druhý nic a z posledneho vkladu mame 5 rocneho synceka
@juliet86 wauu , super. A to bolo prve IVF?
@mailoabruno daj potom vediet ze co
@babyttcirl tak konečne už som kľudná. Zo 4 zostali 4 zatiaľ. Veľmi sa tomu teším.
@babyttcirl ano. vnimam to ako velky zazrak. a zo srdca ho prajem aj tebe
@juliet86 dakujem!!!
@babyttcirl pri prvom cykle sme nemali kvalitne vajicka ale to sme boli v gynfive a tam nam neporadili nic len aby na nas zarobili. 😢 Ja mam pcos a okolo vajecnikov akoby keramicky povlak, plus ziadna ms bez vyvolavaciek a liekov cize u mna prirodzene mat babo nehrozilo a manzel mal asthenooligoteratozoospermiu cize spermiogram uplne nanic😥 potom sme si dali pol roka pauzu ale boli sme na konzultacii v iscare nakolko je to dcerska spolocnost od reprofitu v brne tusim tak sme sli vyskusat ze aki su oni.. Uplne super vsetko nam vysvetlili dali nam rady ohladne stravy a vitaminov a pocas toho pol roka co sme mali pauzu medzi 1vym ivf a druhym sme obehali genetiku, hematologiu a reprodukcnu nam urobili oni, navrhli stimulaciu po ktorej som sa citila dobre a nemala som konecne hyperstimulak ako v gynfive ale mne velmi pomohol inofolic combi ktory som brala na pcos ako vitamin a brala som ho 5mesiacov pred ivf a zmenila som stravovanie a manzel zvysil prijem bielkovin, obmedzil nezdrave jedlo a pil kotvicnik caj a bral macu peruansku, taktiez nefajcime obaja uz dlho a nepijeme alkohol 😏 a manzel jedol este kalerab a ja ananas 😏 sli sme na odber mala som 8vajicok z toho 7prezilo pk a oplodnili sa - 1xhatchujuca blastocysta(ta ma dneska 16dni a spinka tu vedla mna ❤️), 3x expandovana(tie mame v mraziaciku) a tusim 2x vcasna blastocysta a 1x morula tak tie nemrazili lebo su krehke na rozmrazovanie a by sa neoplatilo tak ich zlikvidovali 😏 cize urcite treba zmenit stravovanie a skusit aj to co sme skusili my lebo nam to pomohlo, manzelovi sa zlepsil spermiogram z spominaneho asthenooligoteratozoospermie na teratozoospermiu a ja som po 12tich rokoch 1x dostala sama menzes, sice len mesiac ale pomohlo mi to aj kvalita a velkost vajicok boli super 😏 drzim prsteky nech sa zadari a nech mate tiez take stastie ako my ❤️ nase stastie je tu s nami po cca 8mich rokoch snahy ❤️
@hrasocek12 to je super! Vyzera to paradne, ten tonnes probe. Nakoniec u nas vyslo z toho ze 3 prezili kultivaciu - 3 plne vyhatchovane blastocysty ktore boli poslane na genetiku.. tak uvidime o mesiac 🙂)
@mailoabruno nam zostali 3 plne vyhatchovane blastocysty 🙂
@wewe14071990 no co, bola si vkladat? A preco vkladate dve? Nedalo sa Vam jedno zamrazit?
@wewe14071990 kedy zacne testovat? Ja mam 3 na genetike
@babyttcirl nechystam sa testovať... bojím sa
@wewe14071990 vies nieco nove? Vyslo to?
@wewe14071990 este je sanca...otestuj v stredu a uvidis!! A tesp. Az krv rozhodne!
9ich prežilo a nakoniec som otehu prirodzene, v tom centre kde som chodila ide len o biznis
@hrasocek12 ahoj mozem sa opytat..pri druhom ivf postupovali inak..alebo ty si robila nieco inak ze sa to podarilo..pripadne..mala si iny pocet vajicok..partner bral nejake vyzivove doplnky?
@babyttcirl ahoj my sme mali 39 a 19 prežilo .

@mailoabruno update- mam 2 blastocysty ,prezili teda 2 .. jedno ide na genetiku a druhe nie..neviem preco...a vlastne neviem ani aky je dalsi postup?? Volam im tam.. som z toho zdegesena..