Adla Prešov: Vyšetrujú aj protilátky proti spermiám?
Ahojte, viete mi povedať, či sa v Adle robí aj vyšetrenie bunkovej imunity (LIF) voči trofoblastu a spermiám partnera? Nikde na stránke nemajú uvedený zoznam vyšetrení a neviem sa im dovolať.
Čo všetko sa tam vlastne vyšetruje? Je to naozaj jedna k jednej s Dzurila centrom NR? Cena je neporovnateľná, takže ideme do Adly Prešov , len si nie som istá, či nás tam vyšetria ozaj komplexne.
Velmi pekne dakujem
Velmi pekne dakujem
@klarabohun77 rado sa stalo, držím palce 🙏 tie testy čo robia v CARoch sú len taký malý základ, išla by som určite ešte aj na špecializovanú reproimunologiu, pre istotu.. aj my sme šli z vlastnej iniciatívy

Ahojte baby ako ste sa nakoniec rozhodli?boli ste v presove alebo v Nitre? V heliose mi robili reprodukčnú imunologiu ale vraj tieto pracoviska robia rozšírené testy a meviem ci mi tie moje stacia.dakujem
@klarabohun77 my sme šli najskôr do Adly v Prešove, všetko super veľmi podrobné testy u oboch, platili sme okolo 150€ , ale zistila som, že tam nerobia MIF testy (protilátky proti spermiam konkrétne tvojho partnera, a protilátky proti štruktúram placenty), tak na tieto MIF testy sme šli ešte samostatne do Dzurila centra, to stálo tuším okolo 90€.