icon

Aké máte skúsenosti s centrom Ferticent 2020?

lily411
5. jan 2020

Ahojte . Pridavam akt.temu nakoľko na tých ktoré sú tu už mi nikto neodpovedá🙂 tak sa chcem opýtať, ake mate s týmto centrom skusenosti, chodím tam teraz ,predtým som chodila do gynfiv. Mám amh 0,5 a doki povedal ,že nebudeme čakať na žiadne výsledky ani z genetiky ,že mi nevie povedať kedy mi úplne zlyhajuvajecniky ... máte niektorá podobnuskúsenosť???? Akú stimulku vám dali ?v GF 2x neúspešne IVF

Strana
z3
leyyla
22. feb 2020

@ancike01 Ja som zo senice, ja to mám troška ďalej 😌

ancike01
22. feb 2020

@leyyla ja Samorin

lenka118
15. apr 2020

Ahojte baby, zvysilo mi jedno balenie Prolutex aj s injekciami a striekackami. Espiracia 04/2021. Cena 25 e. Idealne osobny odber Bratislava. Neprosite si niektora?

ancike01
22. apr 2020

Ahojte baby,chystate sa niektora na KET?

gujami
25. apr 2020

@ancike01 ahoj,ak by som ta mohla poprosiť,objednala som nás do ferticentra a netuším absolútne čo nás čaká.mohla by si mi prosím napísať aspoň zopár informácií aj do súkromnej správy ak nie na plochu.citim sa byt aj vystrašená ak mám byt úprimná.Ďakujem veľmi pekne 🙂

kriisty
8. jún 2020

Ahojte, pridám sa aj ja, ak by sa niekto odhodlaval na darcovstvo. Priebeh bol u mňa v pondelok som dostala menzes, v utorok som bola na konzultácii a od stredy som pichala injekcie, jeden druh 11 dní, druhý sa pridal od 6. dňa a na 11. deň sa ešte pridá jedna injekcia. Spolu teda 18 injekcii do brucha. Mám strach z ihiel a ešte viac z bolesti ale tieto absolútne necítiť, takže žiaden strach, su malilinke. Deň pred odberom treba úplný kľud aby nepopraskali vajíčka a odber bol ráno nalačno, asi pol hodinku odkedy ma uspali, potom som si hodinku poležala, spravili mi čaj. Pán doktor Maršík mi všetko hneď na začiatku vysvetlil, čo sa bude diať s mojím telom, aké sú riziká. U mňa je problém aj tvorenie cyst, čiže sme to celé asi 7x odkladali, keďže hormóny môžu podporiť rast už existujúcej cysty a samozrejme aj keď je to pre nich zisk, nejdú do tohto rizika. Čo sa týka sestričiek, sú naozaj úžasné. Všetko vysvetlia viac krát, keby niečo na telefóne sú aj cez víkend. A keďže počas zákroku mi nevedeli anestezou trafiť žilu (som ten typ, ktorému sa žily skryjú keď vidia biely plášť), videla že sa bojím tak na celý čas držala za ruku a hladkala ma takže ak sa rozhodujete medzi rôznymi centrami v Bratislave, určite odporúčam toto. A čo sa týka finančného odškodnenia za váš čas a všetko s tým spojené sú určite najlepší ;).

ruzo
10. jún 2020

@lily411 ahoj ja mam len tie najlepšie co KET to Babatko

kolarovska
10. jún 2020

@gabula34 Ahoj, ha so bola vo ferticente 5x. Z toho 3x tehu ale nepodarilo sa, zakazdym potrat. Potom som sla do brna reprofit, nasadili tiez kratky profil + lieky navyse, kedze mam autoimunitne ochorenie a viac potratov a podarilo sa, mam 5 r. syna. Reprofit za mna TOPka. Mozno by som nemusela mat tie potraty keby mi fo ferticente nasadili spravne lieky, to sa uz vsak nedozviem, ale pristup lekarov a sestriciek vo ferticente aj tak chvalim, ludsky, fantasticky.

lily411
autor
10. jún 2020

@ruzo ahoj ja som tiež spokojná, aj keď mi vo FC dva krát nepodarilo... netvoria sa mi vajíčka, teraz mi dali aj prednison fraxiparin, v pondelok som mala vklad našich jediných dvoch takže čakám. Personál je úžasný to musím uznať, a dúfam že tentokrát sa mi už splní po čom túžim. A koľko máš deticiek ?predtým som bola 2x v gynfive ale tam by som veru už nešla

ruzo
11. jún 2020

@lily411 ja som bola dnes

ruzo
11. jún 2020

@ruzo ja mam doma chlapceka 5 r a dcerku 20 m

lily411
autor
11. jún 2020

@ruzo tak držím palce ;)

ruzo
12. jún 2020

@lily411 Ďakujem

ruzo
25. jún 2020

Tak baby 14 den IVF

ruzo
25. jún 2020

Čakam na krv

mayush789
25. okt 2020

@lily411 ja som bola spokojna pred 5 mesiacmi sa mi narodilo dieta po ivf ket vo ferticente. Uzasní personal aj lekar aj pani lekarka.odpoeucam bola som vo viacerich centrach ale ferticent pre mna Top! Drzim ti palce!!!

biela_sova
27. jan 2025

Ahojte kočky, hlásim, že od Nového roka sa na vás teším ako súčasť tímu Ferticentu. Budem vás sprevádzať ako Mentor celým cyklom a tehotenstvom. Viac o mne, ak má nepoznáte, tu:

A môj profil je tu: https://www.instagram.com/barbora_bali/?hl=sk Keď momentálne patríte k doktorovi Maršíkovi a hocičo vás trápi, aj mimo tém oplodnenia a tehotenstva, som tu 🙂

Strana
z3