Aké máte skúsenosti s centrom Iscare, kde sa lieči neplodnosť?
ahojte mate niekto skusenosti s centrum iscare v Ba?
@clauda2010 aha, ja som si myslela, že pri soft je tak menej vajíčok 1 - 2, soft nie je hradené poisťovňou tuším, musím sa opýtať v centre. O syndróme som čítala, len som nevedela, že zvyšuje úspešnosť. Dik za rady, značím si to 🙂
@wifina cim menej vajok tym horsie......... nemusi sa ujat ani jedno a podstupila si to zbytocne a medzi ivf mas pauzu asi 3 mesiace
@clauda2010 jasné, ale niektoré tvrdia, že ich je pri soft menej, ale sú kvalitnejšie...
@wifina ja som mala menej a nekvalitne a pri viac kvalitne , ale asi je to individualne, podla mojho nazoru z viac vajicok sa da vyberat a ked odidu nekvalitne ostatnu tie kvalitne, a ked mas malo vajicok a odidu ti vsetky tak este raz podstupovat to iste , hormonalna liecba neni sranda je to zasah do organizmu a este musis cakat zas 3 mesiace, ja som mala na izbe jednu co sa jej podarili len jedno vajicko a mne 5 a ujalo sa jedno a to odislo nedalo sa z coho vyberat , ja ti len radim keby mne niekto poradil mohlo sa to podarit na prvy krat
@clauda2010 jasné, dik, ja to ešte zvážim aj podľa mm spmg.
@clauda2010 ahoj, asi budeme nútení aj my využiť služby Iscare 😉 a chcela by som sa opýtať, ku ktorému lekárovi si chodila, resp. mohla by si mi nektorého doporučiť? Moja gynekologička mi doporučila Maršíka. ďakujem za odpoveď
ja som chodila k Lattákovej, Marsik je ok
@clauda2010 a tá Lattáková je tiež v pohode? na fotke co majú na stranke vyzera byt mila... ale to je fotka 😀
Ahojte babenky, ja sa tiez zapojim do tejto diskusie, chodim do Iscare uz nejaky ten rok a pol intermitentne 🙂) k doc. Valkymu, mam uz za sebou inseminaciu (neviem aka je na to skratka) ale nepomohlo a Laparku, kde mi zistili okrem nepriechodnosti 1 vajcovodu aj Endometriozu, po laparke sme si dali pauzu a skusali, ci sa nepodari s tym jednym priechodnym vajcovodom, ale nic, tak v marci ideme na kozult. a pustime sa do pripravy umeleho oplodnenia....celkovo sa prirodzenym sposobom o babo snazime od juna 2009....a bez ochrany sexujeme uz asi 5-6 rokov, nuz uvidime, ci sa tento rok zadari ;)
@andrejta vsetci su s nou spokojny , a u mna to uslo 🙂))
@miskalevica drzim palce
som si myslela, ze si tu baby vymienaju skusenosti a ochotne pomozu a poradia, ked uz maju nejake to IVF a este aj uspesne za sebou, ale z odpovede "u mna to uslo" si neviem vyvodit zaver, ci je to spokojnost alebo nie. ale kazdopadne dakujem a zelam vsetkym tehoskam vsetko dobre
@andrejta ahoj ja teraz zacinam svoju pripravu na druhe IVF...pri prvom som chodila k doc Valkymu a k doktorke Lattakovej....ale mozem Ti povedat ze s doktorkou som bola spokojnejsia.... 🙂 vsetko mi povedala bola mila.....teraz chodim k doktorovi Marsikovi a ten je tiez velmi mily...... 🙂
@clauda2010 dakujem, podelim sa ked bude nieco nove 😉
@andrejta ked sa dostanem na IVF rada poinformujem o com len budes chciet 😎
🙂 ďakujem vám vopred
@miskalevica
@tuzba a to ťa v centre priradili k Maršíkovi, alebo si si sama vybrala?
@andrejta u mna to uslo znamena , mozno si rozumie doktorka zo 100 pacientek s 99 a ja som bola ta jedna co som si s nou nerozumela , ale vsetky ostatne co k nej chodili boli spokojne a niekedy sa stane , ze nie su vzajomne sympatie , ako odbornicka je dobra , ale ja som si s nou nerozumela ludsky
@clauda2010 dakujem za vysvetlenie
Ahojte, tiez chodim do iscare, povodne k dr. Lattakovej. Pocas jej dovolenky ma zobrala dr. Petrova a u nej som az doteraz. Mne osobne vyhovuje jej pristup, je velmi mila, trpezliva, starostliva a dosledna. Navyse moje vobec prve IVF vyslo pozitivne🙂 drzim palce vsetkym snazilkam
@zuzu122 suhlasim, dr. petrova je fakt dobra!
pripájam sa k @viktoria1975 Dr. Petrová je veľmi milá osôbka - tiež k nej chodím 🙂
@mary86 pripájam sa ....Petrová mi vkladala, uspesne IVF ICSI hned na 1x, zostala som u nej cele tehotenstvo a aj ma odrodila. Mala som pocit istoty, niekedy bola myslou troska inde ale kto z nas nie je , ze?? Keby som bola mladsia, oslovim ju opat...
@biancaneve ....byva obcas myslou inde, ale to rozmysla, co by s nami nestastnickami este vyskusala...niekedy aj nahlas...zlaty je
@biancaneve no to je super, gratulujem k dcérke, nás čaká to isté, akurát zajtra idem ešte na hormonálny profil... dúfam, že to čoskoro "rozbehneme" a tiež sa nám zadarí na prvý krát 🙂
@mary86 treba byť o tom presvedčený, ja som si ani nepripúšťala, že by to nevyšlo...myslieť pozitívne a hlavne sa na to nesústrediť celou mysľou...byť zamestnaná nejakou aktivitou. Držím palce!!
@biancaneve ďakujem ti 🙂 no snažím sa myslieť pozitívne, konečne aj Oskar začína svietiť - takže hneď sú tie dni krajšie, myslím že to bude výhoda, že ide jar, všetko začne kvitnúť, to sa človek skôr aj naladí aj rozptýli...hlavne keď bývame na dedine - tu je roboty dosť 🙂
Caute ja idem do 2.ivfks v aprili a tiez si hovorim,ze bude pekne myslienky pozitivne a vyjst ro musi no nie? Este k lekarom v iscari.. Myslim si ze je jedno ku komu z nich chodime, ci s to podari alebo nie je len je na nas,na naspm organizme,lekari su tam vsetci uplne v pohode
@mary86 no, aj my sme "pocali" v maji 😀

@wifina najdi si na nete hyperstimulacny syndrom mas to aj tu na koniku