icon

Aké máte skúsenosti s centrom Iscare, kde sa lieči neplodnosť?

bella1303
30. nov 2011

ahojte mate niekto skusenosti s centrum iscare v Ba?

clauda2010
25. feb 2012

@wifina najdi si na nete hyperstimulacny syndrom mas to aj tu na koniku

wifina
25. feb 2012

@clauda2010 aha, ja som si myslela, že pri soft je tak menej vajíčok 1 - 2, soft nie je hradené poisťovňou tuším, musím sa opýtať v centre. O syndróme som čítala, len som nevedela, že zvyšuje úspešnosť. Dik za rady, značím si to 🙂

clauda2010
25. feb 2012

@wifina cim menej vajok tym horsie......... nemusi sa ujat ani jedno a podstupila si to zbytocne a medzi ivf mas pauzu asi 3 mesiace

wifina
25. feb 2012

@clauda2010 jasné, ale niektoré tvrdia, že ich je pri soft menej, ale sú kvalitnejšie...

clauda2010
26. feb 2012

@wifina ja som mala menej a nekvalitne a pri viac kvalitne , ale asi je to individualne, podla mojho nazoru z viac vajicok sa da vyberat a ked odidu nekvalitne ostatnu tie kvalitne, a ked mas malo vajicok a odidu ti vsetky tak este raz podstupovat to iste , hormonalna liecba neni sranda je to zasah do organizmu a este musis cakat zas 3 mesiace, ja som mala na izbe jednu co sa jej podarili len jedno vajicko a mne 5 a ujalo sa jedno a to odislo nedalo sa z coho vyberat , ja ti len radim keby mne niekto poradil mohlo sa to podarit na prvy krat

wifina
26. feb 2012

@clauda2010 jasné, dik, ja to ešte zvážim aj podľa mm spmg.

andrejta
28. feb 2012

@clauda2010 ahoj, asi budeme nútení aj my využiť služby Iscare 😉 a chcela by som sa opýtať, ku ktorému lekárovi si chodila, resp. mohla by si mi nektorého doporučiť? Moja gynekologička mi doporučila Maršíka. ďakujem za odpoveď

clauda2010
28. feb 2012

ja som chodila k Lattákovej, Marsik je ok

andrejta
28. feb 2012

@clauda2010 a tá Lattáková je tiež v pohode? na fotke co majú na stranke vyzera byt mila... ale to je fotka 😀

miskalevica
29. feb 2012

Ahojte babenky, ja sa tiez zapojim do tejto diskusie, chodim do Iscare uz nejaky ten rok a pol intermitentne 🙂) k doc. Valkymu, mam uz za sebou inseminaciu (neviem aka je na to skratka) ale nepomohlo a Laparku, kde mi zistili okrem nepriechodnosti 1 vajcovodu aj Endometriozu, po laparke sme si dali pauzu a skusali, ci sa nepodari s tym jednym priechodnym vajcovodom, ale nic, tak v marci ideme na kozult. a pustime sa do pripravy umeleho oplodnenia....celkovo sa prirodzenym sposobom o babo snazime od juna 2009....a bez ochrany sexujeme uz asi 5-6 rokov, nuz uvidime, ci sa tento rok zadari ;)

clauda2010
29. feb 2012

@andrejta vsetci su s nou spokojny , a u mna to uslo 🙂))

clauda2010
29. feb 2012

@miskalevica drzim palce

andrejta
29. feb 2012

som si myslela, ze si tu baby vymienaju skusenosti a ochotne pomozu a poradia, ked uz maju nejake to IVF a este aj uspesne za sebou, ale z odpovede "u mna to uslo" si neviem vyvodit zaver, ci je to spokojnost alebo nie. ale kazdopadne dakujem a zelam vsetkym tehoskam vsetko dobre

tuzba
29. feb 2012

@andrejta ahoj ja teraz zacinam svoju pripravu na druhe IVF...pri prvom som chodila k doc Valkymu a k doktorke Lattakovej....ale mozem Ti povedat ze s doktorkou som bola spokojnejsia.... 🙂 vsetko mi povedala bola mila.....teraz chodim k doktorovi Marsikovi a ten je tiez velmi mily...... 🙂

miskalevica
29. feb 2012

@clauda2010 dakujem, podelim sa ked bude nieco nove 😉

miskalevica
29. feb 2012

@andrejta ked sa dostanem na IVF rada poinformujem o com len budes chciet 😎

andrejta
29. feb 2012

🙂 ďakujem vám vopred
@miskalevica

@tuzba a to ťa v centre priradili k Maršíkovi, alebo si si sama vybrala?

clauda2010
1. mar 2012

@andrejta u mna to uslo znamena , mozno si rozumie doktorka zo 100 pacientek s 99 a ja som bola ta jedna co som si s nou nerozumela , ale vsetky ostatne co k nej chodili boli spokojne a niekedy sa stane , ze nie su vzajomne sympatie , ako odbornicka je dobra , ale ja som si s nou nerozumela ludsky

andrejta
1. mar 2012

@clauda2010 dakujem za vysvetlenie

tuzba
3. mar 2012

@andrejta ja som povodne chcela ist k doktorke Lattakovej,ale ta mala dovolenku tak som si vybrala jeho....

zuzu122
4. mar 2012

Ahojte, tiez chodim do iscare, povodne k dr. Lattakovej. Pocas jej dovolenky ma zobrala dr. Petrova a u nej som az doteraz. Mne osobne vyhovuje jej pristup, je velmi mila, trpezliva, starostliva a dosledna. Navyse moje vobec prve IVF vyslo pozitivne🙂 drzim palce vsetkym snazilkam

viktoria1975
5. mar 2012

@zuzu122 suhlasim, dr. petrova je fakt dobra!

mary86
5. mar 2012

pripájam sa k @viktoria1975 Dr. Petrová je veľmi milá osôbka - tiež k nej chodím 🙂

biancaneve
5. mar 2012

@mary86 pripájam sa ....Petrová mi vkladala, uspesne IVF ICSI hned na 1x, zostala som u nej cele tehotenstvo a aj ma odrodila. Mala som pocit istoty, niekedy bola myslou troska inde ale kto z nas nie je , ze?? Keby som bola mladsia, oslovim ju opat...

viktoria1975
5. mar 2012

@biancaneve ....byva obcas myslou inde, ale to rozmysla, co by s nami nestastnickami este vyskusala...niekedy aj nahlas...zlaty je

mary86
5. mar 2012

@biancaneve no to je super, gratulujem k dcérke, nás čaká to isté, akurát zajtra idem ešte na hormonálny profil... dúfam, že to čoskoro "rozbehneme" a tiež sa nám zadarí na prvý krát 🙂

biancaneve
5. mar 2012

@mary86 treba byť o tom presvedčený, ja som si ani nepripúšťala, že by to nevyšlo...myslieť pozitívne a hlavne sa na to nesústrediť celou mysľou...byť zamestnaná nejakou aktivitou. Držím palce!!

mary86
5. mar 2012

@biancaneve ďakujem ti 🙂 no snažím sa myslieť pozitívne, konečne aj Oskar začína svietiť - takže hneď sú tie dni krajšie, myslím že to bude výhoda, že ide jar, všetko začne kvitnúť, to sa človek skôr aj naladí aj rozptýli...hlavne keď bývame na dedine - tu je roboty dosť 🙂

havranica
5. mar 2012

Caute ja idem do 2.ivfks v aprili a tiez si hovorim,ze bude pekne myslienky pozitivne a vyjst ro musi no nie? Este k lekarom v iscari.. Myslim si ze je jedno ku komu z nich chodime, ci s to podari alebo nie je len je na nas,na naspm organizme,lekari su tam vsetci uplne v pohode

biancaneve
6. mar 2012

@mary86 no, aj my sme "pocali" v maji 😀