Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?
Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...
@lalulola ked sa ti bude tazko dychat tak utekaj na pohotovost. Nafuknute brucho je normalne. Setri sa a vela oddychuj nech ti nepopraskaju folikuly. Ja som mala zvacseny vajecnik na 9cm po opu 🙈 Toto centrum ma ine pravidla ako ostatne 😀 tu sa chodi na hcg na 9. den po vklade a v inych na 14ty.. tu sa chodi na kontroly neskor. Tu mas dokaz z mojho protokolu 😀
@etela_bucanska1 tak práve sme pichli Bemfolu aj Cetrotide tak som zvedavá. Cetrotide nebolel ale svrbí ma to dosť, aj sčervenalo.
@lalulola to je bezna reakcia, treba vydrzat
@etela_bucanska1 hej hej v noci už to nesvrbelo a dnes aj opuch odišiel...😊
@blondava držím silno palčeky ✊🏻
Žienky zajtra ma čaká odber, myslite prosím na mňa....💜
@blondava Ahoj 🙂 môžem sa ešte opýtať k tým výživovým doplnkom, ktoré pomohli tvojmu partnerovi, zaujímalo by ma, aký problém mal partner, či sa jednalo len o zhoršený spermiogram, alebo tam bol aj nejaký konkrétny problém, pretože napr. u môjho je to genetická vada + má vraj kŕčovú žilu, ktorú treba odstrániť operačne a ktorá spôsobuje prehrievanie semenníkov a to zastavuje tvorbu spermií, preto uvažujem, či má vôbec význam púšťať sa do dalších doplnkov, aj keď je pravda, že na poslednom spermiograme priateľovi našli jednu spermijku, už to je pre nás úspech 🙂
Žienky prosím vás, mám ísť zajtra na vklad a stále mi nikto nevolal z Gyncare že v akom čase. Mám volať, či dávajú vedieť tak neskoro?
@lalulola den pred vkladom okolo jednej volavaju
@etela_bucanska1 tak ešte počkám 😊 ďakujem
@lalulola a nepovedala ti doktorka na poslednej kontrole, že kedy ?
@kkk12345678 Doktor povedal že to je už vybavené, nič viac. Tak som čakala že budú volať. Volala v sobotu po odbere len embryologička, odvtedy nevolala. A včera o pol 1 mi volali termín na dnes, potom ešte raz lebo čas zmenili 🤣
@blondava ahoj ty kedy testujes??
@blondava po dvanastej volaju. Doktorovi sa nechodi. Neni dôvod
@blondava mne minule volali az o pol tretej lebo mali vela roboty 🙈🤣
Žienky, chcem sa vás opýtať nakoľko sa v tom nevyznám. V prepúšťacej správe mám napísané že vkladali emryo typu A o veľkosti 10 mm. Typ A je akože ten top z vybraných? Tá veľkosť je ok? Ja som vždy v takom strese že sa zabudnem opýtať všetko čo som mala v pláne 🤣
@lalulola mna take ani nezaujimalo 🤣 povedali ze vsetky su krasne a tym to u mna skoncilo🙈
@lalulola a asi si zle precitala. To je vyska endometria a nie embrya.

@etela_bucanska1 ďakujem za radu. Áno ale príde mi to tak neskoro. Lebo väčšinou sledujú od 4-5 dňa. Tak sa trošku obávam. A kedy už zájsť na pohotovosť? Akože zatiaľ mám len nafúknuté brucho a som unavená. Pijem veľa vody, 3-4 litre denne. Ďakujem aj za video