Aké vyšetrenia pomôžu k úspešnému IVF, KET?
Moje milé snažilky. otváram túto tému, aby sme sa poradili, aby sme si pomohli...aké potrebné vyšetrenia by sme mali absolvovať, aby už ďalšie IVF alebo KET bolo úspešné.Čo piť, aké vitamíny braťpred IVF, KET, ako žiť...aby sme to úspešne dotiahli do konca.
prosím pridajte sa všetky budúce maminky, ktoré zažili neúspešné IVF, KET,alebo ktoré idete prvý krát na IVF.
....no predtým chcete byť poriadne pripravené a vylúčiť maximum príčin prečo by to nevyšlo... 😔 😔 😔 .....
vítam aj tehulky alebo maminky...ktoré vedia dať dobrú radu...
"raz nám to všetkým vyjde..." 🙂
rebi!!! to už si v tej krásnej čakárni???? mne sa najviac páčia tie prvé dni čakania...potom už je to tak náročné na emocie a predsudky... 😖 😢 🙂 ☹ som milo prekvapená z postoja v tvojom CAR...tak my v KE môžeme o tom snívať... 😖
tak dievčatá...ja som bola na kontrolnom vyšetrení predvčerom, sono, vyšetrenie, odbery, markery, vzorky...maternica bola vraj dosť prekrvená, ale vraj by KET aj mohol vyjsť, nie sú tam žiadne závažné zmeny...nepočítam cysty, zrasty atď. ešte uvidím, ako dopadnú výsledky...chcela som si to urobiť pred KET, hoci to v CAr nevyžadujú... 😲 čo je zvláštne, že?
ms mám dostať 22.-23. mája - a začíname!!!
Ahoj wale.
Super- dúfam,že výsledky dopadnú dobre a koncom mája budeš môcť začať. 😵
Tak ja sa už presúvam do strachu a emocíí. 😀 Ale reprofit bol naozaj zážitok. Každý deň ma informovali ako deti rastú. Tam nám ukázali embryá na monitore plazmy ako vyzerajú a ako ich naťahujú, na ultrazvuku ukázali sondu kam to zaviedli a tak. Fakt som sa prvé dni cítila tehuľka. Spolu s cestami a liekmi je to drahšie ako tu, ale nie o veľa . Ale po tomto zážitku, by som už asi Košické centrum nezniesla. Aj keď tu mám ešte hradené ivf. Dúfam,že mi ho už nebude treba. Len keď pre druhé. 😵
ďakujem všetkým babam čo mi držíte palce. Snáď vám to čoskoro budem môcť vrátiť.
Ináč to čakanie je hroznééééé.
ahojte,
mám jednu otázočku na vás....Kedy už treba ísť na imunolog. vyšetrenie (napr. do tej Prahy)? Ja som teda ešte len na začiatku liečby a celého toho kolotoča a vôbec v tom ešte neviem chodiť. Ale napr. spg manžela, moja laparoskopia, hormóny - všetko je v poriadku, ale už 4 roky sa nedarí. A kto vlastne odporučí imunológiu???Centrum, alebo sa môžem objednať aj sama, alebo ako to vlastne funguje???Ďakujem
Ahoj na imuno ťa posiela tvoj gynekológ, ak sa vám nedarí. stačí výmenný listok. Do košíc, lebo tam ti to hradí poisťovňa. Do Prahy nepotrebuješ nič, lebo si to platíš sama. Daj si to vybaviť , môže to byť naozaj príčina. Adresy a tel čisla nájdeš na predchádzajúcich stránkach.
Veľa štastia.
Tina4931: cauko, ja mam podobne problemy a pytaj si aj v centre postkoitalny test - stoji to cca 500 SK po starom,alebo keby si isla na liecenie do Lucok, aj tam to robia,tak som sa napriklad dozvedela, ze zabijam partnerove spermie a tiez idem na imonologiu do Ke.
tina4931: nasla som tel do KE 055/640 43 04, tkanivova banka....
http://www.fnlp.sk/index.php?option=com_content...
na tej linke najdes kde sa to nachadza....oni ti este poslu mailom ziadanku pre tvojho obvodneho gynekologa...
tak hadam som ti pomohla 🙂
baby viete mi tu niekto poradit?
dnes mi prisla ms a od 3 dc by som mala brat lieky na podporu sliznice, avsak na moj 14dc az do 17dc sme mimo krajiny, viete mi povedat ci sa et da prelozit na 18 dc? dakujem pekne
Prepáč,ale na to sa musíš spýtať v tvojom centre a závisí to aj od dĺžky tvojho cyklu.
rebi ako???? 😕
Ahoj walle a babenky. Nechcem to zakríknuť ,na krv idem až pondelok ale sú tam zatiaľ silnejúce //. Tak snáď. Ale po tom čo som zažila a vidím čo sa deje okolo t,ak sa zatiaľ teším len tíško.
Ty si mala teraz začinať? ako sa darí. Babule ozvite sa. 🙂
ahojte,
rebeka potichucky blahozelam, v tom Brne sa fakt dari 😵
rebi aj ja ti tisko blahozelam🙂)
rebi, čo????? 😕 😅 😅 🙂 😵 jéj, tak to by bolo úžasné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ináč, nejaké úspechy sa tu rozbehli čo čítam aj na iných témičkách......
tak ja dnes začínam s prípravou - ms prišla...začíname KET, tak uvidíme... 😖 😔
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210562220...
babenky...odporúčam si toto pozrieť...to je ten lekár , špeci embryológ...z novozaloženého centra v Prahe...
Ahojte babule. Výsledok my zavolala moja zlatá dokina teraz večer .je to 946 alebo 964 neviem tak som sa zošokla. 🙂
musím isť variť mm .ale zajtra z broboty napíšem a pozrem to videjo.
Walle držím palce, veľmmmmmi. 😵
Ako sa máte?
rebeka33: supeeer.....velmi sa s tebou tesim
ja som bola v pondelok v Ke na imunologii, takze musim este cakat....neviete nahodou kolko sa caka na vysledky?
Ako ostatne babenky sa mate, pochvalte sa.....🙂
Ahoj Lucifuk ,ja som čakala asi 3 týždne. Došlo to môjmu gyndošovi ,ako prvému. Ale keby ťa tlačil čas ,tak by som tam občas zavolala.
Walle ty ideš teraz na ket ,však? Prajem veľa štastia.
Ahoj wale tak som si to pozrela a vyzerá to veľmi zaujmavo. Majú naozaj dobrého embriológa a dobré vybavenie. Otázka čo to bude stáť pre nás samoplatcov, ale myslím,že to zasa nieje len o peniazoch ,ale aj o dôvere a psychike. Tak nech tam nemusíš, ale keby náhodou tak som zvedavá na referencie.
lucifuk, ja som na vysledky z KE cakala 5 tyzdnov, po 2 tyzdnoch prisli manzelove vysledky spolu so ziadankou na moje vysetrenie, ktore moj Dr. musel opeciatkovat a poslat naspat, potom za 3 tyzdne prisli aj moje vysledky
babuľky...začala som prípravu na KET...3. 6. idem na kontrolu, to budem 11 -ty deň cyklu...
rebi -oh, keby si mala pravdu, že to centrum nenavštívim, pretože budem tehulka... ☹ tomu centru verím asi najviac...mám správy od lekárov známych...vraj je the best...tak uvidíme...dúfam, že pomôžu tým, ktoré už strácajú nádej... 😔
rebeka blahozelam ti
Ahoj walle, myslím na teba. nech je zajtra všetko v poriadku a čoskoro sa pridáš. Ak budeš mať čas pridaj nové info. To nikto nič nepotrebuje vedieť, že je tu tak ticho. 🙂
Pozdravujem všetky babule. 🙂
rebi, lucifučík - objímam vás...
aj ostatné babenky...
tak dne som bola na kontrole...som znechutená!!! ☹ vecný prístup, lekár povedal tri slová!!!
na vklad - KET idem v utorok, tak dám vedieť... 😔
w alle- jeden z dôvodov prečo som odišla do Brna. Majú výsledky, plány robia individuálne a hlavne s tebou diskutujú s úsmevom, nehovoriac ,že za polovicu peňazí ako v Ke keď si samoplatca. No tak budeme dúfať,že embryá´si to nebudú všímať 😀 a pekne sa rozmrazia. Tak v utorok čakáme dobré správy.
Ja mám pocit,že toto čakanie znášam horšie ako na krv..Nie a nie sa pozitívne naladiť. No možno s toho počasia. 😝
Tak dúfajme ,že budúci týždeň bude sama pozitívna správa. 🙂
Ahojte.
ahojky rebi - no to sa mi páči!!! tiež dúfam, že embryjká si to všímať nebudú!!!tak uvidíme!!! 🙂
Walle- ahoj a kam chodíš? Nevšímaj si doktorov. Viem, že to dosť znechutí ale kašli na nich. Mali by tu byť pre nás ale vieme ako to je. Veľmi ale veľmi Ti držím palce aby si bola na tom tak ako rebeka. 🙂
Rebeka - len a len pozitívne. Už aj počasie je na tvojej strane. 🙂
Baby čo hovoríte na Profertil?
guginenka - ďakujem...Košice
- čo sa týka profertilu ...je to dosť drahé, baby tu majú na to rôzne názory, ale ja odporúčam!!! môj muž to bral a výsledky sa strochu zlepšili...či to bolo tým proferstilom alebo nie, to neviem...avšak uškodiť nemôže a odporúča nám to dosť dobrý odborník, androlog...
caute baby, ja mam prve ciastocne vysledky z Ke- imunologie, co sa tyka fospolipidov, je to v poriadku, partner musi ist este k urologovi, nasli tak nejaku infekciu, tak asi sa budeme musiet obidvaja preliecit ( este neviem presne, co to je, lebo som tam len volala a boli taki zlati, ze ma informovali cez telefon) a tretia cast vysledkov mi mozno pride az v polovici leta, kvoli seru. Musia sa najprv nazbierat viaceri pacienti,az potom sa robia vysledky.....
walle: drzim palce
rebeka33: ako sa citis, vsetko v poriadku?
vsetky inac pozdravujem a uzime si konecne pekne dni...
lucifučík - super, že tie výsledky sú ok...preliečenie je na mieste...to je v pohode...
ja somm dnes 5 deň po vklade ( KET) v piatok bude verdikt, tak uvidíme... 😔

Rebeka aj jati drźím silno palce, úprimne ti želám, aby sa to podarilo, konečne to vyjde, uvidíš, daj vedieť, papa