icon

Ako otehotnieť po neúspešnom IVF a nekvalitných vajíčkach?

sanem86
21. máj 2026

Ahojte zienky prosim iba tie co mate okolo 39r a vyssie ako sa vam podarilo otehotniet po 1 neuspesnom IVF mam problem z nekvalitnymi vajickami vraj inak vsetko mame ok aj partner.Co vam pomohlo podelte sa somnou o svoje skusenosti ale hlavne tie starsie Dakujem vam

Strana
z2
anonym_90d7de
21. máj 2026
@sanem86

@anonym_e1e88f ideme skusit este jedno ivf a potom uvidime😏

@sanem86 tak držím palce.Uz to je náročné, ale nie nemožné.

sanem86
autor
21. máj 2026
@babushkaem

vitamin d ti testovali?

@babushkaem mala som nizky beriem vyse pol roka

anonym_24c444
21. máj 2026
@anonym_c3feb1

@anonym_e1e88f na ZŠ každá druhá mamička 20-25 +- a ona už vo veku babičky 🤣

@anonym_c3feb1 chod sa pozrieť do MŠ - mamičky su vekovo 35 - 40 ročne

anonym_bf3bb9
22. máj 2026

Skusila by som vysoke davky vitaminu d,omega 3 a koezym q10, este mozno vysetrit dhea,ale to by som uzivala len,ak by bolo treba a pod dohladom lekara,ak nepomoze asi ostane uz len moznost bud skusat,kym motyka nevystreli alebo ist do darovanych vajicok,vela stastia

anonym_90d7de
22. máj 2026
@anonym_c3feb1

@anonym_e1e88f na ZŠ každá druhá mamička 20-25 +- a ona už vo veku babičky 🤣

@anonym_c3feb1 kde v osade?píšeš hlúposti ani nepoznám v okolí ženu čo rodila skôr ako v 28- 30 tke.Kolegyna má dcéru má 26 r a lekár sa pýtal či to bolo plánované z jeho pohľadu je dobré mať deti čím skôr veď samozrejme, ale realita je, že priemerný vek je 33 r.Moja suseda teraz rodila v 43 myslela som si, že je oveľa mladsia a staršie dieťa je prváčik.Nie každý stretne partnera pár rokov po škole.Deti udrziavaju rodičov v kondícii moja sestra rodila v 23 r a teraz v 45 r už len stona a nevie čo so sebou dcéra v zahraničí a lutuje, že nemala ďalšie deti.

mg1997
26. jún 2026
@anonym_f5a3bc

@sanem86 neviem či pomôžem ja som mala nekvalitne ale teda to mám 27 rokov. A teda u nás zabralo len skúšať a skúšať. A teda takto som dokopy absolvovala 3 ivf. Podľa mna s kvalitou sa už nedá nič robiť, môžu byť už zle aj z genetického hľadiska.. ale existuje aj taká Metoda PLM a tak sa dá vyšetriť zrelosť vajíčok. Držím palce.

@anonym_f5a3bc mozem sa opytat prosim ako sa vam to nakoniec podarilo?

Strana
z2