Ako otehotnieť po neúspešných embryotransferoch?
Ahojte zienky dnes mi volala embryologicka ze ani jedno embryo nepreslo do blastocysty a su nepouzitelne.Tak asi bude problem v mojich vajickach slabych lebo vsetke vysledky mame dobre ja aj muz.Mam 39r.dve potraty za sebou plus toto..Ja ani neviem co dalej uz nevladzem uz ani plakat nic..Mate niektora podobnu skusenost a otehotneli ste?ako? pisem tu zo zufalstva .Samozrejme ze budem to konzultovat co dalej z lekarkou💔😭
Kamaratka porodila v 43 rokoch po celych rokoch nespechov, umelych oplodneni , potratov, operacii a vysetreni , kadejakych cviceni, neuspesnych liecitelov....a to po akupunkture. Za skusku nic nedas
to je mi ľúto...tiez sme si tým prešli...ja 5 potratov...tiez všetko ok, ale kvôli veku asi nízka kvalita vajíčok...pri poslednom ivf som už mala len jedno a ani sa im ho nepodarilo oplodnit...nakoniec sme išli do DV a mame syna
to je mi ľúto...tiez sme si tým prešli...ja 5 potratov...tiez všetko ok, ale kvôli veku asi nízka kvalita vajíčok...pri poslednom ivf som už mala len jedno a ani sa im ho nepodarilo oplodnit...nakoniec sme išli do DV a mame syna
@anonym_699165 Zdraveho syna? Nebola si viac sledovana pocas tehotenstva uz len pre vek? Lebo najprv si neprispela ako anonym.
preco by mal byt problem v tvojich vajickach? vsak dnes sa uz vie, ze za kvalitu embrya a skore potraty moze kvalita spermii.
preco by mal byt problem v tvojich vajickach? vsak dnes sa uz vie, ze za kvalitu embrya a skore potraty moze kvalita spermii.
@oslo1 muz ma vsetke vysledky ok pohyblivost hlavicky vraj vsetko ukazkove a ma 41r ma robene tiez vselijake vysetrenia a ani alergie nema nanic imunita vsetko ok
@oslo1 muz ma vsetke vysledky ok pohyblivost hlavicky vraj vsetko ukazkove a ma 41r ma robene tiez vselijake vysetrenia a ani alergie nema nanic imunita vsetko ok
@sanem86 ja som ti len napisala, aky je najnovsi vyskum
Kvalita tvojich vajicok je aka? Ja by som si popol na hlavu este nesypala.
Presla som si manzelovou neplodnostou, citim tvoje zufalstvo. Dnes uz mam 7 rocneho syna.
@zabka79 a viete mi povedat aspon v skratke ako to pomaha co to je?
@sanem86 akupunktura su jemne ihlicky pichnute na spravne miesta na tele a na uchu, a lezis potom nejako 45 minut, nie ihli kde tecie krv. Uvolnuje to energeticke drahy. Je to cinska medicina...neverila som ze kamaratka este niekedy prirodzene otehotnie a porodi. Uz sme jej vraveli viaceri nech sa zmieri s tym ze deti mat asi nebude. Cele roky skusala vsetko na svete a mala stale chut pokracovat a nevzdat to. Po prvej kure bum otehotnela a potratila...po zotaveni druha kura a bud otehotnela....uz donosila zdraveho chlapca...
@anonym_699165 Zdraveho syna? Nebola si viac sledovana pocas tehotenstva uz len pre vek? Lebo najprv si neprispela ako anonym.
@anonym_6d61c7 bola som viac sledovaná len kvôli tomu ze som mala zdravotné problémy...časté krvacanie a extrémna nevoľnosť...inak nic mimoriadne...tak ako každá tehotna...
@anonym_6d61c7 bola som viac sledovaná len kvôli tomu ze som mala zdravotné problémy...časté krvacanie a extrémna nevoľnosť...inak nic mimoriadne...tak ako každá tehotna...
@rachel36a Ale syncek z DV sa ti nenarodil zdravy ☹️. Myslela som, ze take embryo z DV aj testuju na ochorenia. Aj na sone muselo byt vidiet. Drzim palce, nech sa tebe a aj tvojmu synovi dari v zivote.
@rachel36a Ale syncek z DV sa ti nenarodil zdravy ☹️. Myslela som, ze take embryo z DV aj testuju na ochorenia. Aj na sone muselo byt vidiet. Drzim palce, nech sa tebe a aj tvojmu synovi dari v zivote.
@anonym_6d61c7 ano, ale to nemá nič z DV...ale s vnutromaternicovym vyvojom...deti v IVF, či už vlastného, alebo darcovskeho sa mozu narodiť chore, tak ako z bežného tehu...nas syn nemá nič genetické...iné sa zistiť neda
To si sa v 30.tke spamatala? To akoby si dochodkyna zmyslela, ze ide robit balet. V 39.dieta...ked si inak schopna ho vynosit, kup si hotove. Robia 5 embryyi, pouziju 2-3.
To si sa v 30.tke spamatala? To akoby si dochodkyna zmyslela, ze ide robit balet. V 39.dieta...ked si inak schopna ho vynosit, kup si hotove. Robia 5 embryyi, pouziju 2-3.
@anonym_3cfe21 wau zasnem nad tak primitivnym komentarom k osobe, ktora je na pokraji zufalstva. Vidim, ze dlhorocna snaha o dieta tebe hovori prd makovy, a realita ze kludne v tej “30tke” vobec na dieta nemusela byt nastavena ci mat vhodne podmienky, to ti ani len nepreletelo hlavou.