Ako ste prežili prvé dni po KET?
Ahojte, ako ste trávili prvé dni po KET? Ja som dva dni oddychovala (KET 11.7.), včera už čo - to urobila a dnes som už bola viac na nohách, začalo má trocha pichať vo vaječníku. Snáď som nič nepokazila.
@top_manazerka ahoj tak podávam info dnes 14 DPT a hcg 188...
@lmt ahoj ... Áno hcg stúpalo 4.8 som krvácala a skončila na urgente povedali mi ze som zrejme o jedno prišla (vkladali sme dvoch mrazacikov) hcg naďalej stúpalo na kontrole v centre už bolo vidieť akciu srdiečka a ďalšiu kontrolu mám 5.9 tak verím že bude všetko v poriadku naďalej ❤️ držím ti palceky aby ti hcg pekne stúpalo ❤️ verím že to tak bude.
@frida1990 úprimne ani neviem v akom týždni....dnes som bola v takom rozpoložení že ani neviem čo videla ... Ja som 16.8. mala už potvrdenú aj akciu srdiečka. A teraz nevidí plod ... Keď som jej povedala že testy mám pozitívne tak jej slová "tehotná ste o tom niet pochýb"preto ničomu nechápem...zobrala krv a v pondelok idem znova. V utorok sa rozhodne
@lmt to sú krásne správy , gratulujem ♥️ ty si mala na 14 dpt hcg je 180 že? To je paráda že sa to tak krásne rozbehlo a že aj srdiečko bolo a všetko v poriadku, ty si sa aj testovala po vklade? Ako tvoje testy vyzerali? Ja zatiaľ nič nové, my máme zamrazené ešte jedno embryjko, po ktoré si pôjdeme, medzitým sme neriešili nič ohľadom tohto. Veľmi si želám aby tento ďalší vklad vyšiel 🙏

@anika02 a pôjdeš aj na kontrolný odber, alebo čo ti povedali?