Ako ste prežili prvé dni po KET?
Ahojte, ako ste trávili prvé dni po KET? Ja som dva dni oddychovala (KET 11.7.), včera už čo - to urobila a dnes som už bola viac na nohách, začalo má trocha pichať vo vaječníku. Snáď som nič nepokazila.
@stellarstar ja už idem zajtra do práce. Povedala som si že už som 2x stále oddychovala, čakala na zázrak a nič....teraz chcem zamestnávať hlavu....no aj tak sa stále v kútiku bojím aby som niečo nepokazila. Asi preto potrebujem počuť že väčšina ide v normálnom režime 😉
Aj ste mali po KET prvé dni dáke zvláštne pocity?
normalne som chodila do prace, aj som skocila von s kolegami (na nealko), zasmiat sa, normalne so psom na vychadzky dlhe. zivot ako normalne. a podarilo sa 🙂
drzim palce 🙂
Potom daj vedieť ako si dopadla 🍀🍀🍀🍀
@top_manazerka tak ešte si počkám....neviem či chcem testovať skôr... Rozmýšľam že pôjdem rovno na krv....ale či vydržím neviem 🫣
@top_manazerka aj ty čakáš ?
ja som uz po tolkych vkladoch skusala aj nic nerobit aj robit vsetko ako bezne..a prave pri uspesnych vkladoch sa mi osvedcilo pohyb ako za beznych dni 💪🏼
tak drzim palce🍀
ps: tiez som bola teraz 9.7. na KET
Jasné dám ti vedieť 😉 ale neviem či naberiem odvahu testovať.

@anika02 pracovala, práve že by sa nemalo oddychovať ale byť v pohybe ako za normálnych okolností