Akú máte skúsenosť s centrami?
Baby, čo hovoríte na tento článok? V reprocentrách vraj klamú, nič nevysvetľujú, biznis... Máte aj Vy niektorá takúto skúsenosť?
@vrds wobenzym je protizapalovy, ked si zoberieme, ze je mnoho skrytych zapalov.
@didi35 no to mi ona vravela, ze v prvom centre jej povedali, ze ma PCO, v druhom povedali, ze PCO vobec nema, ale nepriechodne vajcovody... tak tie zas v prvom nemala, . ano, tak ju znicili hormony, o tom si nepocula, ze je to hazard? to umeli oplodnovatelia nepovedia, kedze chcu peniazky, a cim viac, tym lepsie...
Inak za neplodnostou moze byt aj konzumacia nizkotucnych produktov a margarinov. Tuky su pre zivot potrebne. Je lepsie konzumovat radsej s mierou klasicke plnotucne produkty ako tvaroh, jogurt ..., ale napr. Aj bravcova mast, maslo, panenske oleje....
@didi35 brala som antikoncepciu, ale nemam ucpate vajickovody. prote nieje co oplodnovat. nikto nedosiel na to preco a co sa stalo. lebo kedysi som mala 28 dnovy cyklus a po HAK bolo telo uplne zmagorene a nikdy sa z toho uz nedostalo. kazdopadne teraz je to tak a nemam inu moznost.
@vrds ved ked ste otvoreni pre adopciu, tak vyskusaj to a ked sa nastavis na materstvo, iste pride i vase babo.
@johanna_b A co robia tie hormony? Nastastie to nie je moj pripad, len ma to zaujima. Ja som akurat videla, ze jedna znama bola po injekciach spuchnuta, pribrata, vraj mala vselijake nalady. A ina napadne oskaredela v tvari.
Ake zo ma zdravotne dopady, okrem depresie a zmien nalad?
@katharines hej, len aj to nejako trva. 3 roky sa caka na biele dieta a rodicia musia byt trosku viac zavodou. ;( preto to skusame aj cez ivf. ale tak co mam uz robit :(
@didi35 skus si pozriet v tejto diskusii vyssie, uz som popisala niektore neziaduce ucinky.
@vrds este mozes vyskusat nahradne rodicovstvo. Su tu niektore maminy, co ti poradia
@didi35 hormony riadia vsetky procesy v tele. zvyraznuju. ked mate rakovinu tak nadvytok hormonov sposobuje rast buniek, starnutie, priberanie je len na oko. skor zadrziavaju vodu v tkanivach. nalady je asi jasna vec. casto sa objavia choroby ktore mate v grnetickej vybave, ale objavili by sa neskor... napr. mne sa vyhodili biele flaky na kozi. a nezmizli. mala som jeden a teraz uz nam 3. neboli to, nesvrbi.... krcove zili, padanie vlasov, viac ochlpenia na tele. no proste hruza cista
@katharines a kolko si brala toho wobenzinu? kolko tabletiek za den?
@vrds to na otehotnenie brala @lapersefona, ale na nete je tabulka s davkovanim. Tiez sa berie preventivne na posilnenie imunity, alebo pri castych zapalov. Mozno by ti s tym vedela poradit aj vseobecna.
Minule tu bola rec o Wobenzyme. Ja este pridam Serrapeptazu a zaujimavy clanok, ako enzymoterapia moze prispiet ku plodnosti:
https://www.fertility.sk/sk_SK/terapie/systemov...

@vrds poznam zenu, ktora tam isla, po 6 mesacnom snazeni. bola v 2 centrach, lebo najprv nedoverovala jednym, potom druhym. v kazdom jej vymysleli inu diagnozu, ani jednu nemala. ani raz to nevyslo a ma telo ako po chemoterapii.