Bežíme IVF maratón - na konci nás čaká mimi
takze raketky a vsetky ostatne dlhodobe snazilky, umelinky aj neumelinky, vsetky, ktore nechcene bezite tento maraton - v tejto temicke kazdu jednu na konci pocka sladky ruzovy batoztek stastia - a nebude to cukrova vata ale krasne babatinko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
tak thuj thuj thuj nech vsetky vydrzime a dobehneme si do ciela po vyhru 😉
no uvidime 🙂 a najlepsie bolo to lezanie po kete, vraveli mi ze po 10 min sa mozem vycikat a po 30 min vstat, tak mi isiel prasknut mechur, som nesla cikat az po 25 minutach 🙂 som sa bala
nemozem zacat od zajtra lebo mi prisli dnes a keby som islat. dnes len to je daleko tak som mohla uz zacat.zas budem cakat a zas ta mrcha ma o mesiac sklame
kuspitka skus sa na to pozriet aj tak, ze tvoje telo si od hormonov oddychne a zacne zase naplno bojovat 😉
nemam lebo mi nevyslo utorok ICSI a uz som mohla zacat ket.
hava ale je to tazke.ako poznam moju mrchu tak ma zas sklame
toto si myslela kazda z nas, ktorej 1.ivf nevyslo
lenze telo si treba tiez strazit a sanovat, tie hormony su velke svinstvo 😖
Ano kuspitka. Ved aj poisťovna mi skôr žiadosť na druhe IVF neschváli ako po 3 mesiacoch. A to len z toho dôvodu,že je skoro-a telo sa musí spamätať. Tak som si počkala a ubehlo to ako voda. Nič neboj. Cakala si 3 roky,tak nejaký mesiac ťa predsa nemôže rozhádzať. 😉
havka dakujem, kuknem to....
fedruska no nezlomila som ho, ale povedal, ze mi ho predpise ak budem chciet, uz je asi tiez zo mna chory, takze u mna plati - topiaci sa aj slamky chyti 😉 ja pocitam ze ak to bude take ako vravela jujka tak to znesiem, kazdy mesiac mam take silne bolesti MS, ze na bolest som zvyknuta...
kuspitka - ver alebo never, pauzicka ti prospeje a najma po stimulke treba nechat telo vydychnut,dalsia mrcha ti naozaj moze meskat, ale to meskala aj mne a ja mavam uplne pravidelnu 28-dnovu, tak mozno prave u teba to bude naopak a po hormonoch ti pride nacas, hmmm 😉 🙂
pointka - priznaky mozes a nemusis mat,nezamyslaj sa nad tym, to je fakt individualne, musis verit, ze to dobre dopadne 😵
fedruska ja som po IVF/ET bola obidvakrat doma na PN, vlastne uz pocas stimulky, po KET-och nie, iba par dni. ale su kocky, ktore vobec nemarodili a su tehu a zase su take co marodili a tiez su tehu a naopak... musis sa ty rozhodnut, aby si sa citila co najlepsie, ak budes doma velmi nervozna tak radsej do prace...ale par dni volna po ET si urcite dopraj 😉
ale kuspit 😉 chudak manzel 😉 chapem ta, ale ono to fakt preboli, uvidis, len to chce cas a za par dni sa uz budes tesit na KET 😵 😵 😵 mrcha ta mozno milo prekvapi, skus cistiace cajiky, alchemilku a pod. - mozno to pomoze...
pointka -ani ja som nemala žiaden príznak - v ISCARE u dr. Ďurechovej ( ak sa dobre pamätám aj ty chodíš k nej -nie?) asi robia bezpríznakové bábätká 😀
tak a stresovať sa tiež môžete - u dráčika a mňa to fungovalo - len sú z toho stresovania dvojčiatka -chlapčiatka 😀
mirica 😀 😀 😀 ved mozno pointka nebude proti dvojciatkam chlapciatkam 😀
kuspit - poznam, obcas ju cvicim, ale priznavam sa - s velkymi prestavkami, takze osoh z toho nestihnem mat 😀 ale chcela som si uz davno zistit, ci nie je niekde v okoli niekto, co mojzisku precvicuje, tam by som chodila.....
juuuuuj lenka ked dvojcatkam tak dievcatkam 🙂)))) chlapci by ma zlikvidovali 🙂)))
tak som rada ze ti to vyslo ja idem na ket az o mesiac.aspon sa dam doporiadku a pripravim sa .budem ti drzat palce
ahojte...zulka 🙂 poznám poznám 😀
leni ja už pár dní aktívne cvičím mojžisku, chodím k fyzioterapeutke v ZA
elianka ja chcem to cvicit ale tu u nas to nieje a na nete niesu nikde odfotene tie cviky
prišla som vás len pozdraviť 😀 😎
Dnes mi volali z GF že mám schválenú žiadosť, tak ma vrátili do starých časov že niečo sa bude niekedy zase chystať...mám kopec roboty a učenia a všetkého a nanič nemám čas, ale už sa teším na dovolenku 😵
Ozaj, tento mesiac mi prišla mrcha strašne skoro po 25 dňoch a je akási dlhá a silná, neviete čo to? Hmmm...Lauri nie si tu že by si mi poradila? 😎 Ináč ma mrzí čo sa ti zase stalo, je to strašne nespravodlivé fňuk, fňuk ☹

preco kuspitka?