icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

koka231
autor
6. feb 2016

Aj som ho odfotila

bzebra
6. feb 2016

@koka231 ide ti pridat fotky cez mobil?

koka231
autor
6. feb 2016

@bzebra ano toto som cez mobil pridavala

scyler
Odpoveď bola odstránená
koka231
autor
6. feb 2016

@scyler jeeej dusik gratulujem ako si na tom kolko si po et?

zuzanka595
6. feb 2016

@scyler jej ake to mas testy?kolko dni si po et?

pauliq
6. feb 2016

@scyler
@koka231
@zuzanka595
No ja vyskusam zajtra asi.... ja nic necitim....
Treba si uvedomit ze standardne zena ani nema v tejto faze ze je tehotna.... ja mam zmiesany pocit, lebo to abybsa uhniezdilo je 1 krok. Ale snazim sa stale mysliet pozitivne aj ked je to fakt tazke...

pauliq
6. feb 2016

Tusenia som zabudla dodat. Ze nema tusenia ze je tehotna

chmurkaxy
6. feb 2016

caute baby, o nejake cca tri tyzdne sa k vam pridam 🙂 🙂

zuzanka595
6. feb 2016

@chmurkaxy dakujem, co si nezabuchala? 😀 😀 vitaj medzi nami

scyler
6. feb 2016

Baby, to bol kamoskin na cca 6 den po ET, len som vas chcela povzbudit ;) a drzim palce!

bzebra
6. feb 2016

Akosi sa nam to tu rozbieha 😊 konecne sa mi podarilo spravit foto, len som najprv musela mm vysvetlit, ze to nie je ovu test. Chudak, taky uz je z toho zmagoreny a ja som rada, ze uz asi ovu nebudem musiet robit 😁 Tu mate vysledok...

bzebra
6. feb 2016

Este chvilka napatia...

koka231
autor
6. feb 2016

@bzebra jeeej to je kraaasne aj ja by som uz chcela take ale ty mas 2v brusku vsak?

ouroboros
6. feb 2016

@bzebra super,to je dobrá správa 😉 ja som včera pozerala na ivfpredict.com kalkulačku na výpočet šancí na úspešné ivf. Bohvieake čísla mi tam ale nevychádzajú,tak 26% iba...

bzebra
6. feb 2016

@koka231 ano dve. uvidime, ci sa uchytili oba ☺ Toto je upne prvykrat co mam takyto test. Doteraz som ani kanalik nemala 😁Uvidime zajtra ako dopadneme viacere.

ouroboros
6. feb 2016

@bzebra a v ktorom centre si bola?

bzebra
6. feb 2016

@ouroboros zalezi od toho, ake mate problemy. My nemame ziadne ocividneee. Super stranka 😉 vyslo mi 35,7 %. Bola som v RF. Maju asi najlepsie referencie a velmi sme boli spokojni. A ty si v ktorom centre?

ouroboros
6. feb 2016

@bzebra my sme v Gyn Fiv,ja som tam spokojná. Mne tie čísla vychádzajú horšie kvôli veku.a máme katastrofálny spermiogram,ja som inak úplne ok.tak dúfam,že keď už sa oplodnili,ja svoj podiel práce vykonám 😉

zabka75
6. feb 2016

No dievcata ja som 4 dni a nic nevidno asi to je este skoro 😒

zabka75
6. feb 2016
ouroboros
6. feb 2016

Inak viete,že u normálneho zdravého páru pri styku počas ovulácie je šanca na otehotnenie iba 30%? Takže sme na tom v podstate podobne aj pri IVF

koka231
autor
6. feb 2016

@zabka75 je este skoro aj ja som 5dni a nic nevidno tiez si myslim ze je este skoro verim v to ze sa ukazu este

bzebra
6. feb 2016

Dievcata myslite pozitivne prosim vas 😉 pozerajte sa dopredu. Urcite necakajte mrchu, kym beriete progesteron, tak nema prist. Ja sa tiez trosku bojim, kedze ten moj sa mi zda na 5et az nejaky pritmavy. Ved to uz ani len duch nie je podla mna... Ale to mi uz sibka... Idem sa nejako zamestnat aby som nevymyslala blbosti. Proste sa nastavte, ze to tam je a basta. Stresovanie vam nepomoze. Myslim na vas 😊

zabka75
6. feb 2016

@koka231 aj ja dufam ze je to skoro ale dala som sa vam namotat ked sa uz tak testujete 😂

danielita35
6. feb 2016

@bzebra ahoj mozes ma pridat v pohode.

danielita35
6. feb 2016

Zeny dnes som rano robila zase test je to 6 den po a nic :(

pauliq
6. feb 2016

Ja som blond a co to je ten duch? Sak ja nic nevidim 😢

bzebra
6. feb 2016

Tu mame najnovsie info, iba som trosku prehodila poradie podla datumu vkladu.

@bzebra,........... ET 1.2.2016......, vlozene 2xHB po PK,..... 1xIVF,..... 1.test: 6.2.- poz
@koka231,.........ET 1.2.2016......, vložené 1xHB po PK,..... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@lenus7,........... ET 1.2.2016......, vložené 2xHB po PK....., 1x IVF,....,1.test 10.2.-výsledok???
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016......., vložené 1xHB po PK,.... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@danielita35 ...ET 1.2.2016........ vlozene ???.........................................1.test 11.2. - ???
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ....... vložené 1 HB po PK...... 1x IVF,.... 1 test 12.2. Vysledok???
@zabka75,........ET 2.2.2016........, vlozene 2xCM/3 na 6. den.............1.test ??? - vysledok???

Kludne si to skopirujte a pridajte/zmente ked chcete aby sme mali cerstve info 😉

bzebra
6. feb 2016

@pauliq To je tusim ked mas taku slabu ciarku, ze ten test musis tocit, presvetlovat a stale nevies, ci je to poz vysledok, alebo len miesto, kde by sa to malo zafarbit.