Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
A zabudla som podakovat za 💜 .
@danielita35 Pozri si tu seriu testov, co @koka231 pridavala na skorsich strankach. Tam tiez bolo ledva nieco vidiet na 6. den... Kolko ti vkladali a mala si PK?
Tiez kazdy test ma inu davku farbiva, museli by sme vsetky tou istou znackou a z toho isteho batchu testovat, aby sme si mohli porovnavat ;)
Doplnujem info ja mam vlozene 1 na piaty den
@bzebra ano mala som PK
@zuzanka595
@bzebra
@koka231
Ahojte dievcence idem vas povzbudit dnes rano mi to nedalo a urobila som si test a mala som tam // palicky sice ta druha bola slabsia ale bola tam......len som zacala spinit uz aj trocha krvi ale vraj to je vsetko v poriadku bo som volala do CAR.
@miminka013 ty mas zajtra krv vsak ...tak to potichucku gratulujem 🙂 aj nam ukazes testik a to budes v pondelok uz kolko ? Po vklade s pk?
nejak jej pesnicky nepocuvam ale tato mi zlepsuje naladu 😉
Snad potesi aj Vas
Olaaa kto ide teda zajtra testovat? Myslite ze mam skusit aj ja? Ked budem 5 den po ET ?
Ahojte, ja zajtra budem 4 deň po ET. Testovať sa chystám iba 14 deň, čiže pred odberom krvi. Do vtedy veľká dávka pozitívneho myslenia, úsmev každý deň, práca ako každá iná žena a nemyslieť na to. Držím Vám všetkým palce, a nestresujte toľko 🙂
@pauliq aj mna zacali ku veceru strasne boliet krize a v podbrusku
@zuzanka595 ahojte,pridavam sa.som 6.den po ET.teda to cikanie a pitie mam aj ja-nenormalne...
je to normalne ?? 😝
@bzebra ahoj.nechystam sa testovat vobec,az ked mi to odporuci Doktor.ja radsej necham tomu volny riebeh,naco sa zbytocne stresovat a predcasne vytesovat......
hejmozes ma kludne pridat do tabulky.
punkcia Bola 25.1.o 14:00,mala som neskutocnyh 15 zrelch vajicok.
v stredu volali ze mame 8 oplodnenych a mali sme predlzenu kultivaciu,takze vklad bol v nedelu 31.1. az vecer o 18:00.vlozili mi dve HB a jednu sme dali zamrazit,ostatne embryjka sa zu nevyvijali tak dobre,vraj by nebli schopne tehu.takze teraz som 6.den po ET a cakam.
inak ma hrozne bolia prsi,bradavky,ale zu som ich mala citlive aj pred tm,tak to asi z liekov.prve dni po ET som Bola dost nafuknuta,nemohla som zapnut riadne gate,ale zu mi je lepsie,nie som zu nafuknuta tak uvidime....
ja idem v pondelok na nejaku injekciu,sama eviem co to bude zac
@koka231 bre ranko ako dnes?
Ahojte, dovolím sa pridať 🙂 Včera som absolvovala ET a je to moje vôbec prvé IVF a doteraz som bola v pohode, ale pri myšlienke na ešte 14-dňové čakanie začnem stresovať ☹ To je hrozné, niekde hlboko vo vnútri viem, že všetko bude OK , ale zrazu ma prepukne divný pocit ako keby tréma pred skúškou. Noc pred ET som ani nemohla spať a keď sa mi to nad ránom podarilo, ani som nezareagovala na budík. Veríte, že som ešte aj na ET mohla zaspať? Meškali sme síce len 20 min. ale stresy už od samého začiaku 😖 Ako si mám nájsť niečo čo ma zabaví? Cvičiť nemôžem, sexovať tiež ne a navyše som doma na PN-ke, porazí ma baby 😀 Asi vygooglim na youtube nejaké meditácie, lebo ma trafí 😝
@zuzanka595 ahoooj no neviem vecer ma boleli vajecniky aj rano trosku tak uvidim ...testovala ai ja nie nir som doma a zabudla som testy tak budem az zajtra rano
@koka231 😁 ze vyhod a nevsimaj 😂 no ja nemam ziadne pocity, ani len nafuknuta som sa necitila po et, akurat sa mi nafukli 2 melony 😁 a tie boleli, ale od vcera to ustava...
Este taka blbost, ale sla som si vcera kupit teh vitaminy a ako som tak v tom obchode, kompletne vypadla elektrika... Tak vsetkych poslali domov a zavreli obchod a ja som teraz aj rada, ze ich zatial nemam... Naozaj mam pocit, ze niekto planuje nase zivoty :-\ Len ja som veelmi nedockava a chcela by som vediet, ako ten moj dopadne
@koka231 kedy by si mala dostat menstruaciu normalne?

@bzebra ahaaaa 😂😂😂 dakovala 😉