Čakanie po embryotransfere
Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem
@scyler jej ake to mas testy?kolko dni si po et?
@scyler
@koka231
@zuzanka595
No ja vyskusam zajtra asi.... ja nic necitim....
Treba si uvedomit ze standardne zena ani nema v tejto faze ze je tehotna.... ja mam zmiesany pocit, lebo to abybsa uhniezdilo je 1 krok. Ale snazim sa stale mysliet pozitivne aj ked je to fakt tazke...
Tusenia som zabudla dodat. Ze nema tusenia ze je tehotna
caute baby, o nejake cca tri tyzdne sa k vam pridam 🙂 🙂
@chmurkaxy dakujem, co si nezabuchala? 😀 😀 vitaj medzi nami
Baby, to bol kamoskin na cca 6 den po ET, len som vas chcela povzbudit ;) a drzim palce!
Akosi sa nam to tu rozbieha 😊 konecne sa mi podarilo spravit foto, len som najprv musela mm vysvetlit, ze to nie je ovu test. Chudak, taky uz je z toho zmagoreny a ja som rada, ze uz asi ovu nebudem musiet robit 😁 Tu mate vysledok...
@bzebra super,to je dobrá správa 😉 ja som včera pozerala na ivfpredict.com kalkulačku na výpočet šancí na úspešné ivf. Bohvieake čísla mi tam ale nevychádzajú,tak 26% iba...
No dievcata ja som 4 dni a nic nevidno asi to je este skoro 😒
Inak viete,že u normálneho zdravého páru pri styku počas ovulácie je šanca na otehotnenie iba 30%? Takže sme na tom v podstate podobne aj pri IVF
Dievcata myslite pozitivne prosim vas 😉 pozerajte sa dopredu. Urcite necakajte mrchu, kym beriete progesteron, tak nema prist. Ja sa tiez trosku bojim, kedze ten moj sa mi zda na 5et az nejaky pritmavy. Ved to uz ani len duch nie je podla mna... Ale to mi uz sibka... Idem sa nejako zamestnat aby som nevymyslala blbosti. Proste sa nastavte, ze to tam je a basta. Stresovanie vam nepomoze. Myslim na vas 😊
@bzebra ahoj mozes ma pridat v pohode.
Zeny dnes som rano robila zase test je to 6 den po a nic :(
Ja som blond a co to je ten duch? Sak ja nic nevidim 😢
Tu mame najnovsie info, iba som trosku prehodila poradie podla datumu vkladu.
@bzebra,........... ET 1.2.2016......, vlozene 2xHB po PK,..... 1xIVF,..... 1.test: 6.2.- poz
@koka231,.........ET 1.2.2016......, vložené 1xHB po PK,..... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@lenus7,........... ET 1.2.2016......, vložené 2xHB po PK....., 1x IVF,....,1.test 10.2.-výsledok???
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016......., vložené 1xHB po PK,.... 1xIVF, .....1.test 7.2.- výsledok???
@danielita35 ...ET 1.2.2016........ vlozene ???.........................................1.test 11.2. - ???
@pauliq ............ ET 2.2.2016 ....... vložené 1 HB po PK...... 1x IVF,.... 1 test 12.2. Vysledok???
@zabka75,........ET 2.2.2016........, vlozene 2xCM/3 na 6. den.............1.test ??? - vysledok???
Kludne si to skopirujte a pridajte/zmente ked chcete aby sme mali cerstve info 😉

Aj som ho odfotila