icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

danielita35
7. feb 2016

@lenus7 dufajme,ze je to este fakt skoro

lenus7
7. feb 2016

@danielita35 áno dúfajme a verme 👍

bzebra
7. feb 2016

@koka231 Podla mna nedostanes ms kym beries utros. Ake mas davky? Lebo ms pride az ked ti klesne progesteron v tele a na to by si ho musela prestat brat a do par dni telo zareaguje. Mozno by bolo dobre zavolat do tvojho CAR-u a povedat im, ze asi trosku spinis. Bud je to implantacne spinenie, alebo potrebujes viac progesteronu? Neviem :-/

@osky Akoze na teba dolahla samota? Mm nebol doma? Mne velmi pomahju prechadzky, drzia ma ako tak v pohode a vycistia mi hlavu, studeny vzduch osviezi, slnko dobije energiou 😉 Vela sil!

koka231
autor
7. feb 2016

@bzebra nebolo to take spinenie asi sa mi to len zdalo alebo som sa zasa poranila s aplikatorom zaskrabla lebo toho bolo len minimum

bzebra
7. feb 2016

Popridavala som nove cakatelky, ak vam to nevadi 😉 Celkom sa nam to tu nazbieralo. A doplnila som udaje, co som vedela.

@osky.................et 31.1.2016......vlozene 2xHB po PK......................TT1 ??? - vysledok???
@bzebra,...........ET 1.2.2016........vlozene 2xHB po PK...... 1xIVF......TT1 6.2.- poz.....TT2 8.2. - ???
@koka231,........ET 1.2.2016........vložené 1xHB po PK.......1xIVF......TT1 8.2.- výsledok???
@lenus7,...........ET 1.2.2016.........vložené 2xHB po PK.......1xIVF......TT1 10.2.-výsledok???
@zuzanka595 ..ET 1.2.2016........vložené 1xHB po PK,......1xIVF.......TT1 7.2.- výsledok???
@danielita35 ...ET 1.2.2016.........vlozene 1 po PK..............................TT1 11.2. - ???
@pauliq ............ET 2.2.2016 ....... vložené 1 HB po PK...... 1x IVF......TT1 12.2. Vysledok???
@zabka75,........ET 2.2.2016.........vlozene 2xCM/3 na 6. den...........TT1 ??? - vysledok???
@pinky81..........et 3.2.2016.........vlozene ???.......................................TT1 17.2. - vysledok???
@swarovska.....et 6.2.2016.........vlozene.???......................1.xIVF......TT1 - ???
@farebnymotylik..et 8.2.2016....vlozene ???.......................................TT1 - ???
@ouroboros.......et 8.2.2016.......vlozene ??? po PK............................TT1 - ???

Kocky, naozaj este nie je dovod na stresovanie 😉 este mame 3-4 dni a potom sa uvidi. Myslite na to, ze to tam je a basta. Urobili sme pre to vsetko, co sa dalo. Vraj oddych nezarucuje uspesnost, navyse kazdodenne aktivity vam rozprudia krv a prekrvia maternicu 🙂

bzebra
7. feb 2016

@koka231 Nedavas si ho prilis vysoko? Ja sa toho vzdy bojim. Daj si pozor, aby si si nieco nezaviedla do tej ranky. Ake mas davky?

pauliq
7. feb 2016

@bzebra davam si 2 tabl 3krat denne. No ono sa to uz nedalo dat spat lebo uz to bolo "rpztecene"
Inak si super ze nas tu tak pozitivne tahas 😉

koka231
autor
7. feb 2016

@bzebra 2-2-2 taku mam davku ... Uz som doma skusila som aj test aaaaa stale len / co uz som myslela ze sa nieco ukaze ale dnes sme vlastne len 6den po et ze? Ale neskutocne mam krce ako nie stale ale tak dva tri krat za den ma tak strasne dole zaboli ze uz si myslim ze je ms ale fakt pokial mam utros tak asi ms nedojde tak skoro aaaa mam aj hlien taky natahovaci biely kremovi

miminka013
7. feb 2016

Ahojte dnes je 14.deň po ET a tiež užívam utrog. v piatok som mala trošička špinenie včera to pokračovalo ale už aj trošička krv a dnes ako keby som mala normálne menzes.Nemám ani bolesti a keď som si robila test tak tam bola taka slabulinká druhá palička.Ale nestresujem aj keď by som bola tehotná môžem mať ešte menzes ale zajtra budem vedieť výsledok.Nech je výsledok akýkoľvek mám obrovskú oporu a podporu od svojho manžela 🙂

bzebra
7. feb 2016

@pauliq Roztecene 😀 To poznam, aj ja som si nasla taku polo-zmaknutu v spodaroch minule, ale narvala som ju spat 😀
Musime sa navzajom tahat, ved na to tu mame tuto temu. Tento cas je podla mna pre vsetkych velmi tazky, lebo hormony, nervy, cakanie, cas, predchadzajuce sklamania, bolesti, odriekanie si, setrenie sa, peniaze...

@koka231 Hmmm podla mna je lepsie rano testovat v tieto skore dni, ked mas koncentrovanejsi moc. To ma inac napadlo aj pri tych mojich, ze mozno som viacej pila vcera pred spanim a preto ta slabsia ciarka. Topiaci sa aj slamky chyta 😀 Ako rozoznas hlien od utrosu? Lebo ja mam pocit, ze len ten zo mna vyteka... Ale ja mam 2-nasobnu davku ako ty, tak to asi bude aj tym :-/

koka231
autor
7. feb 2016

@miminka013 to je super ze mas podporu od manzela 🙂 ...drzim palce nech je uz vysledok akykolvek ale dufam ze bude pozitivny 🙂

koka231
autor
7. feb 2016

@bzebra jasne ked ide utros to je take hrudkove aspon u mna a toto bolo je take natahovacie tak viem ze co je utros a hlien 🙂 ...jasne ale uz aj vecer by mohlo ..dnes som inak mala neskutocne krce som myslela ze skapem a cely den ma vajecniky boleli strasne teda uz od vcera vecera

ouroboros
7. feb 2016

@bzebra s tými spodarmi si ma tak nekonečne rozosmiala,ďakujem 😉

osky
7. feb 2016

@bzebra ale,ostala som Doma sama,sice s otcom ale nasi byvaju na prizemi a my hore.a muz bol vo viedni cely tyzden,a akosi sa mi zacnelo za domovom,nebyvam totiz na sk.tak mi ostalo clivo aj za ludmi ktori nie su zu medzi nami...no nostalgia.popozerala som dake fotky,poplakala som si a bolo mi lepsie.

osky
7. feb 2016

@bzebra jeho,ja som prva?

tak drzte palce,nech sa to dobre zacne....

bzebra
7. feb 2016

@osky Oh! To mas tazke, moj mm iba ked bol z domu prec od rana do neskoreho vecera, lebo dochadzal, tak som to zle znasala... Uz to chapem :-/ No skus si nejako zamestnat mysel a planuj si buducnost, ako uz nebudes mat len cas sama pre seba coskoro 😉 Inak a kedy sa chystas testovat ak sa vobec chystas?

osky
7. feb 2016

@bzebra my sme cez tyzden vo viedni spolu,to len tento tyzden som mala semestralne volno-1 tyzden,lebo ja som ucitelka...
ale zajtra zu cestujeme do viedn spolu takze sama nebudem 😀

no ja sa testovat nechystam,kym mi to Doktor neodporuci-bojim sa,aj ked nadej samozrejme mam,ale aj tak sa bojim sklamania.....
zajtra idem k dokimu na nejaku injekciu-vobec neviem na aku,snad zu nie na krv ???neviem.on povedal,ze potom cez tyzden by sme zu mohli aj testnut,ale kedy,to netusim.ja si radsej pockam,vobec nemam nutkanie si robit test.stale mam akusi intuiciu ze to vyslo,ale moc sa tym ani nezaoberam,je to cele akesi celkom ine,ako tie 2 IVF pred tym,som pokojna,nemam problemy,manzel je nezny a stara sa o mna-pred tym v nemocnici to boli stresy,nervy,hadky,infekcia....teraz je to take ze akoby som zu isto Bola v Tom.
fakt take nezne obdobie....

bzebra
7. feb 2016

@osky To ti super vyslo to volno, asi je to znamenie, osud chcel, tak to tak zariadil 😉 Stale trapia s tymi injekciami, som zvedava, co ti chcu dat, potom nam snad das vediet. Psychika robi vela ale ako ju ovladnut... Aj ja sa citim az moc pokojne na tuto cast cyklu, ani ma nic neboli prekvapujuco, ale neodvazim sa to radsej nicomu pripisovat :-/

osky
7. feb 2016

@bzebra mna len bolia velmi bradavky,hlavne Lava,aj ked napr.len zakaslem,uplne mi v nej aaz brni,je to dost neprijemne.a dnes mam fakt zvlastne tlaky v podbrusku,ako pred MS,aj krize trochu citim....no uvidime.

inak zeny,to ze mocim je asi v pohode,ale ja idem aj 3 razy za den na velku-uz cely cas,je to normalne.ja neviem.

koka231
autor
8. feb 2016

Opät a stále nič už ozaj prestávam dufat ze sa podarilo :/ 😯😕😢

zuzanka595
8. feb 2016

@koka231 bre ranko, kedy robis testy?vcera sa mi stalo ze rano sme sli do kostola obliekla som rifle normalne,a vecer som bola zaviest mm na letisko a tie iste rifle som ani gombik nezapla?????

koka231
autor
8. feb 2016

@zuzanka595 tento som robila teraz rano

zuzanka595
8. feb 2016

@koka231 skus dnes vecer

koka231
autor
8. feb 2016

@zuzanka595 hm nedavam tomu moc skusim radsej zajtra zasa ..ale od ruhej pol tretej som bola na wc a rano som o pol siestej robila test mozno bol slaby moc ale nevydrzala by som do rana s plnym mechurom

zuzanka595
8. feb 2016

@koka231 vecer je hcg intenzivnejsia co som pozerala

koka231
autor
8. feb 2016

@zuzanka595 skusim az zajtra

osky
8. feb 2016

@koka231 viem ze dnes si mala planovany test,ale neskusaj a este par dni pockaj.ja by om na toto nemala nervy,len sa zbytocne stresujes.uvolni sa,kde to nevyjde teraz,vyjde to nabuduce.musis si ty sama vybrat to pozitivum,ved si este mlada.
co mozem povedat ja?,ale nezufam,ved ked to nevyjde teraz,skusim znova.drzim palce.

koka231
autor
8. feb 2016

@osky ja viem ale mm chcel aby som rano testla on totiz to nevedel ze ja som testovala aj pred tym

zuzanka595
8. feb 2016

@osky
@koka231 co mam povedat ja ?baby hlava hore mi to dame

koka231
autor
8. feb 2016

@zuzanka595 ty netestujes? Musime to dat