icon

Čakanie po embryotransfere

koka231
2. feb 2016

Ahojte kocky co ste prave po ET a cakate ja som mala vcera ET tak teraz ma caka dlhee cakanie mohly by sme si davat informacie o pocitoch ..radit si a ukazovat aj testy 🙂 ...
Poprosila by som admina aby nezamkol tuto diskusiu ja viem ze uz tu taka je ale kocky sa tam bavia uz o vsetkom moznom len nie o cakani po ET dakujem

swarovska
7. feb 2016

@ouroboros Vdaka za radu, omalovanky mam aj ja a pozeram na ne uz tyzden 😀 ale musim sa k nim dostať, nech sa vyčistí trošku hlava 🙂

ouroboros
7. feb 2016

@bzebra to bolo inak s tým znamením - elektrika vypadla,lebo ti niekto zhora chcel povedať,že máš už konečne vypnúť a všetko bude OK 😉

pauliq
7. feb 2016

Baby. Utros si davam o 6 rano. O 10 som bola na wc a na papieri som mala celu gulicku.... po 4 hodinach... myslite ze.si mam dat dalsiu ci pockat do 14.tej a dat klasicky? Dakujem

koka231
autor
7. feb 2016

@danielita35 no za tri styri dni by som mala dostat ms dnes som 29dc a 10dpo 6den po et ale ked idem na velku tak mam presne taku ako pred ms mavam tak asi sa dostavi ms za 4dni

pauliq
7. feb 2016

@koka231 kym nepride na to nemysli..... bude to dobre.

osky
7. feb 2016

jaj zienky,ako tu citam,ste nejake nervozne,prilis sa pozorujete...
ja na to vobec nemam cas.cely tyzden som len polihovala a väcsinu dna a noci fakt prespala,nebola som schopna nic robit.nemala som ziadnu energiu,len mocit a pit som chodila jak blazen...

ale predtym som mala taku chripku tak mozno to bolo aj tym a este tie hormony....prsia stle bolia,bradavky hrozne,ale dnes aj mna bolia krize a veru mam pocit ako keby som zu zu mala dostat MS.tak neviem.
takto pred tyzdnom v nedelu vecer mi vlozili 2 male dusicky,tak ktovie,co sa deje.
melancholicke pocity nemam,len raz v tzdni na mna akosi dolahla samota-v noci.som si trosku poplakala...
ale inak celkovo sa tym nezatazujem,robim len nevyhnutne veci-nie ze by som nechcela,jednoducho nevladzem,taha ma k zemi.tak som zvedava,zajtra idem na injekciu,snad sa nieco dozviem...

danielita35
7. feb 2016

@koka231 mne ms vychadza na 9 teho tak dufam,ze nepride tiez mam vsetke priznaky cisto na nervy a vkuse som ospala.

osky
7. feb 2016

@danielita35 ja mam polycysticke vajecniky,takze kedy mam alebo nemam mat MS je vzdy vo hviezdach.
v lete som mala pravidelne krasne po sebe a od septembra akoby utal....
teraz mi len vdaka liecbe umelo dosli aby som mohla podstupit IVF.
takze podla datumu ja nemam sancu hadat...

dakujem za srdiecko,aj ked neviem komu.
idem si ja lahnut,lebo ledva hlavu drzim,som isla dost neskoro vcera hajat.

este dobre ze je zu navarene,tak len prihrejeme a dorobime daky salatik,lebo veru taha ma to do spalne.tak dobru,zatial.

farebnymotylik
7. feb 2016

Zajtra sa k vam uz pridam aj ja 🙂 volala nam embryologicka, ze zajtra o 9:00 mame vklad 🙂 pevne verim, ze vsetko dobre dopdne 🙂 aj papate nieco vynimocne?

ouroboros
7. feb 2016

@farebnymotylik aj ja mám zajtra vklad 😉

farebnymotylik
7. feb 2016

@ouroboros jeeej, tak drzim silno palceky 🙂 o ktorej?

ouroboros
7. feb 2016

@farebnymotylik aj ja tebe😉 my sme na 10 objednaní

farebnymotylik
7. feb 2016

Kolko bojovnikov mate? Mali ste aj PK?

farebnymotylik
7. feb 2016

@ouroboros kolko bojovnikov mate? Mali ste aj PK?

ouroboros
7. feb 2016

@farebnymotylik mali sme PK a neviem,koľko ich tam aktuálne máme,lebo embryologička nemala pri sebe papiere,keď mi volala

ouroboros
7. feb 2016

@farebnymotylik vám sa koľko podarilo? Veď ty si mala vajíčok na rozdávanie 😉

farebnymotylik
7. feb 2016

@ouroboros oplodnili 10, a mame aktualne 3 bojovníkov 🙂

farebnymotylik
7. feb 2016

@ouroboros budes papat aj nieco speci?

ouroboros
7. feb 2016

@farebnymotylik no ja stále užívam kyselinu listovú a dávam si materskú kašičku s medom

ouroboros
7. feb 2016

@farebnymotylik a zajtra začína čínsky nový rok v znamení Ohnivej opice 😉 hádam nám prinesie šťastie

zuzana231
7. feb 2016

Baby, držím vám všetkým palce, nech to vyjde a dobojujete to do šťastného konca 🙂

osky
7. feb 2016

@ouroboros ja zu davnejsie pred planovanim som uzivala listovku a tu beriem aj teraz.okrem toho beriem Vitamin D a probiotika a snazim sa jest velmi Vela zeleniny a trochu ovocia.tam jevsetko,hlavne ak to mate v bio kvalite

vyhybam sa mlieku,mäsu a ryby dobre sledujem odkial su,lebo hlavne velke druhy su toxicke.ono by nam to mohlo byt jedno ale aspon takto v zaciatkoch treba davat pozor co do seba clovek da.

danielita35
7. feb 2016

Zeny dnes som zase testovala nedalo mi a zase nic :( zacinam mat strach. Je to uz 7 den po vlozeni.

farebnymotylik
7. feb 2016

@danielita35 nebud smutna... kazda z nas reaguje inac na tehotenstvo, trpezlivost ruze prinasa 🙂 pockaj na krvicku... 🙂 bude to dobreee 🙂

koka231
autor
7. feb 2016

Baby moje ja som ko normalne osprchovat lahnut spat ...dnes sme mali oslavu mamina mala 50tku tak sme museli so sestrou chystat obsluhovat upratovat kedze sme mali doma oslavu ...total kazdy kusok tela ma boli ach jaj dnes som nachodila kilometre aj po schodoch a navlacila tony jedla 🙂 este ideme domkou s mm a uz oddychovat 🙂

osky
7. feb 2016

@koka231 fiha,davaj si pozor,netreba to prepinat,ja veru len tak striedmo a s prestavkami,lebo prve dni su najdolezitejsie.drzim palceky

osky
7. feb 2016

@ouroboros pfuha,tak ma polutujte,urobilasom si tu kalkulacku a vyslo mi len 13,5 percentna nadej na zivonarodene dieta pomocou IVF-no tak ma "potesili" 😲

lenus7
7. feb 2016

@danielita35 aj ja som si dnes spravila test tiež na 7deň a ani náznak po druhej čiarke 😢

bzebra
7. feb 2016

@koka231 Mala si pravdu s tou farbou na teste. Po uschnuti sa zda ta kontrolna slabsia na tom dnesnom ako na vcerajsom, tak dufam, ze naozaj je to len tou inou davkou farbiva 🙂 Otestujem v utorok a ked tam ma byt ciarka, tak bude a snad bude silnenjsia aby som sa nemusela stresovat a ked tam nema byt, tak tam nebude. V tom pripade otestujem az 15.2., ako mi poradili a podla toho budem pokracovat s liekmi.

bzebra
7. feb 2016

@pauliq Kolko 'guliciek' mas rannu davku? Predpokladam, ze maju 100mg kazda. Ja beriem 4 rano a 4 vecer. Ak aj ty beries viac ako jednu, tak podla mna ta jedna hore-dole nejako nezavazi. Navyse to nie je nejako casovo obmedzene, tak si ju kludne mohla vtlacit naspat hned ako si ju nasla 😀